Evo, danas vozena trka Kotor - Trojica, u organizaciji AMS Crne Gore. Trka se boduje za prvenstvo Crne Gore.
I u ovim tuznim vremenima za auto sport se nekako organizovala jos jedna trka, na radost nas koji bi voleli i da ucestvujemo, ali...
Nisam mogao da "slikam"rezultate kod sudije, bacio sam pogled.
Posle prve voznje prve tri pozicije:
Zeljko Ivanicevic - Vectra ST (malo preko 2.32)
Dejan Bulatovic - Volvo S40
Zeljko Banicevic - Honda Accord
druga dvojica su bila u sekundi zaostatka...
ostatak vozila oslikava nase stanje sa voznim parkom koji nije zavidan, par Integri i jedan Civic koji jos mogu nesto, ali samo u okviru domaceg sampionata, i dosta Jugica, koji su konkurencija sebi samima. Fica je bio rekreativno, odvezao je i on svoj krug.
Toliko od mene, cisto da se ne zaboravi da imamo dobre vozace,
.... nadam se da ce biti i vise para za bolje sprave, i da se cesce organizuju trke....

I u ovim tuznim vremenima za auto sport se nekako organizovala jos jedna trka, na radost nas koji bi voleli i da ucestvujemo, ali...
Nisam mogao da "slikam"rezultate kod sudije, bacio sam pogled.
Posle prve voznje prve tri pozicije:
Zeljko Ivanicevic - Vectra ST (malo preko 2.32)
Dejan Bulatovic - Volvo S40
Zeljko Banicevic - Honda Accord
druga dvojica su bila u sekundi zaostatka...
ostatak vozila oslikava nase stanje sa voznim parkom koji nije zavidan, par Integri i jedan Civic koji jos mogu nesto, ali samo u okviru domaceg sampionata, i dosta Jugica, koji su konkurencija sebi samima. Fica je bio rekreativno, odvezao je i on svoj krug.
Toliko od mene, cisto da se ne zaboravi da imamo dobre vozace,
.... nadam se da ce biti i vise para za bolje sprave, i da se cesce organizuju trke....

Comment