Ja sam ODUSEVLJEN!!! Kakvi urlici motora, vristanja guma, dimne zavese, miris spaljenih lamela i guma, vestine tj. preciznosti takve da polufinaliste mogu da uporedjujem sa hirurzima!
Ovo je bilo neverovatno iskustvo za mene i sjajan provod!
Jedino mi je zao sto nisam uspeo da se provozam u "taxi" voznji, ali bice prilika... ili jos bolje - da ja sedim za volanom!
Toyote jesu objasnile, snagom, vesanjem, ali prvenstveno vestinom vozaca!
Mislim, o tome nema sta da se prica kada znamo ko su bili finalisti!
Kockice na ocekivanom nivou, jedino me silvija razocarala, ali moram priznati da je izbacio moj licni favorit, tako da joj oprastam!
Onaj LuDaK - fordas.... ... ulepsao mi je dan!
Divni utisci stvarno, jedina zamerka bi bila sto nisu stavili jos tribina... al dobro, prvi je put!
Ubacili su mi u glavu razne bubice,..., a to mi se svidja! hehehe
Nema sanse da propustim sledecu slicnu manifestaciju!
Sjajno!
Pobednik ima nenormalan auto i veliku veštinu. Bedak za Bokija, izgleda da je trema učinila svoje, ne liči na njega da napravi onakvu grešku...
Ali najveći utisak na mene je ostavio vozač sijere koji nimalo nije normalan
Kako je meni zao sto nisam mogao da idem... Mame, tate, oskudacija Aj bacite te klipove da vidimo kako je vozio onaj decko od 16 leta, Sierras, Boki... Cuo sam i da se neka riba takmicila
Dobro si zapamtio! Devojka vozi fantasticno i prikazala je zavidno znanje!
A sto se Bokija tice, mislim da nije imao srece, prvo cukanje, posle izvuce nju, a neki takmicari su prolazili dalje sa mnogo manje znanja jer je konkurent bio diskvalifikovan.
Nikoleta je najbolja od svih riba tamo!
Da mi je samo znati kako su uspeli da nadju toliko krsheva. Sve izgledaju dobro ako ih gledas sa 200m, ali kad pridjes...
(sve je vec receno o vozilima i trci, ja samo da daodam ono sto nije)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Comment