a bre to ne mora da se kometarise, to se podrazumeva kez
402M KREMS-AUSTRIA
Collapse
X
-
ma jok...honda motor.na ovom kontinentu postoji samo jedan 206 koji uspesno pravi hibrideOriginally posted by zverkoa pa te sto mogu verovatno imaju mazdin motor ili mozda cak i taj mlinac za kafu iz tvog potpisa
e da zverko chudi me da nisi vec poceo da komentarises,mislim da ti je ona moja izjava legla ko cigara posle kar...!!!!
bez zezanja S2 audiji idu ko mutavi i svi su bili sredjeni za stazu."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
da se ne ponavljam, napiso sam sve u predhodnom postu
a ne znam na koju tvoju izjavu mislis ako je neka vickasta ko ova gore onda nema potrebe da je komentarisem... btw, nisam ni citao sta ste pisali...
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Da li???Originally posted by M-powerJoco, to si samo cuo i to pogresno.
http://www.kingofeurope.net/2008/images ... -top16.gif
Trazio sam ko manijak po netu ali sam jedva nasao
Mislim sta reci, ipak krugovi su krugovi... Audi je zakoooon i ovde i tamo...SVUDA!
Comment
-
-
BZZZZZ nece biti da je wrong, osim ako u skorije vreme nesto nije menjao u motoru. Sam kaze da motor ima 2.2, kombinacija 1.6 iz Honde i motora iz CRV-a, koliko vec ima...Originally posted by Joca*KANADA*BZZZZZ!!!! Wrong!!!! Na KOE je bio u stock klasi do 2.0l N.A ili do 1.4l turbo.Originally posted by 206Honda ide niske 12-ice, uz nekih 280KS iz 2.2 atmosferca.
Comment
-

Comment