Bio svrnuo malopre da vidim kako je na Banjici i VR' je.Aj oko 22 se skupljamo tamo pa ko dodje doshao je.
E da nemane nemoj da dolazish mokar je sneg ne kliza uopshte
Ja sad prosao na banjici, u 00 00 i nikog zivog. Kliza se bolesno!!! ali bolesno. Da nije bilo klinaca sa jugicima igrao bi se malo ali treba da me pokupi neko dete pa posle da pravim masovnu grobnicu od radovog stadiona
bilo i nekih gnojeva i tako. al cannonballovca ni za lek
Jedino zamerka na vozace.... od ade do vozdovca sam izbrojao 4 saobracajne nesrece u proseku sa po 3 automobila! Sto ne voze polako il uopste ne voze.... Ono su pola bile totalke gde ne mozes da prepoznas auto!
Nisu nas oterali u bukvalnom smislu,"oterali" nego su se pojavila jedna kola, pa za par min. druga, tako da lagno smo krenuli kod pionira posto su tamo Boki, 24v, i ostali driftovali...........
a ova pica vocko me zove sinoc kao ajde na banjicu na drift...al mu dobar fazon...nema veze sad ce pasti sneg u becu pa cemo ja i lane na neki drift sa daskama pozadi
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Au.... ti, M-killeru da cutis, kad ne izginu juce neces nikad, prvo tranvaj na komandi, pa taxista na uglu sa cijicevom, znaci ja sam se ispresecao iza tebe.
Comment