U mom slucaju je bilo - fuck, kruzni tok ima automobila, onda je bilo fuck, tramvaj koci, fuck, eM iza mene, fuck, eM i tramvaj, fuck iza eMa.'
Sve u svemu mogao je dobar sex da bude
Bio malopre na Bezaniji sa Medom, pa smo otisli na Banjicu, vrteli malo Mazgu, picka je cepala vise nego ja, meni bilo zao, ali sam joj zato pred kraj lepo osetio, pa smo se bacali levo desno kako treba
Onda se pojavio neki choban u novom Civicu i napustio sam predeo dok nije bilo kasno
Au.... ti, M-killeru da cutis, kad ne izginu juce neces nikad, prvo tranvaj na komandi, pa taxista na uglu sa cijicevom, znaci ja sam se ispresecao iza tebe.
Gospodine vi ste ludiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
teo on da se izlomi ispred radovog stadiona pre ngo da stignemo na parking ali o tome ne prica nista
Xexexe Ada je vrh,
sinoc je bilo posebno zabavno, instalirali su onaj najveci od svih velikih buldozera da cisti sneg sa parkinga i to bez posebde opreme, vec onom klasicnom "korpom" za zemlju.
Lik nije jeb*o 2% ljude koji su se vrteli vec radio svoj posao, cistio sneg .
Ali kako nema odogvarajuci alt, samo ga je **** na taman visinu.
Cak je neki lik sa akordom ocesao buldozer, srecom sa dobre strane jer da je upao s preda ovaj bi ga samo ispresovao onim tockovima od 2m...
Veceras jos veca kliza, zaledilo ali nisam imao vremena za salu... Bio neki car sa novom BMW trojkom driftuje ko moja baba tetka, pa onda izadje da proveri da li je sve ok, al dobro razumem ga. Sve bandere izguljene .
Ja sam oko pola 2 bio na banjici i opet nikog. Sta ko sise dolazite u 22h sa decom da se igrate. Nisam se opet sankao i klizao, ali sam zato (umrite hejteri) seo i izturirao najnoviji M3 mozda bi mi i dali da ga provozam da sam imao gde bilo i ponovilo se bolest. Onome ne treba ni sneg ni led.....
teo on da se izlomi ispred radovog stadiona pre ngo da stignemo na parking ali o tome ne prica nista
Sta da pricam....da sam se otkacio u punom trku ko pirueta bas je bilo neizvesno dok me ivicnjak nije zaustavio. Mislio sam da sam odvalio tocak ako nista drugo.....ali jugo je to
PS: Debele one bandere pa sam se ipak odlucio za ivicnjak. =]
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment