Jos u kg na KOE su najavili da ce prva nedelja maja biti KOE u kg 2009.
Tesko da ce neko da spremi toliko ozbiljan auto kao sto imaju madjari i ostali. Mozda se Simic pojavi sa jos boljim turbom pa da bude tu negde. Lako njima ubiju 30-50000e za drift auto i zezaju se.
Zezaju se sa daleko manje para, vecina njih ima kola do 10 000evra, cak i manje ulozeno, i opet su zveri. Na prste jedne ruke mozes da nabrojis automobile koji kostaju 30-50K.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Bilo bi dobro da bude nekih treninga pre toga, mozda se pojave jos neki neotkriveni talenti
Madjari godisnje imaju 20-ak treninga + trke i normalno je da se vidi napredak. Ekipa iz Hrvatske je ozbiljno zagrizla, nasli su prostor slican Kragujevcu pa ce verovatno i kod njih da se vozaju cesce, a prica se i o odrzavanju KOE.
Ja spremam full auto za drift,sivog bmw-a sam penzionisao a kupio sam drugu kocku koja trenutno stoji na klocnama jer ceka delove trapa... ne smem da kazem koliko ce da kosta jer me hvata tuga...
Zezaju se sa daleko manje para, vecina njih ima kola do 10 000evra, cak i manje ulozeno, i opet su zveri. Na prste jedne ruke mozes da nabrojis automobile koji kostaju 30-50K.
Da li vam npr ona Sierra sa 2.9 24v od onog malog madjara lici na auto u koji je ulozeno oko 10k eur
A videli smo svi sami sta je mali radio sa Sierrom.
Ta siera je kostala 4000 evra komplet, Nikoletin BMW se prodaje za 10K evra full spremljen za narednu sezonu, Flipov plavi karavan se takodje prodaje,Mirkov se prodavao,za relativno manje pare,a opet su solidno odradjeni automobili, pa eto ko nece da se muci, moze da bira u zavisnosti koliko ima kesa i da krene sa driftom.
Ono sto je jos bitno, Adam je 2007. godine vozio istu tu sieru samo sa slabijim motorom, mogu da kazem da je tad tek poceo jer se tako pojavio na stazi po neki put, okretao i driftovao po metar i po duzine, smejala mu se cela tribina,a za samo godinu dana uz ceste treninge i malo uladanja u auto postigao ono sto ste videli u Kragujevcu. Rame uz rame sa ostalim evropskim vozacima.
Gorane nemoj samo da odustajes, kostace ali kad se rastegne i plus mozda neki sponzor, to ce da bude vrhunski, samo napred, znas znanje
Problem je shto kod nas retko ko ima vishak novca za ovakav hobi. Ima zhelje, ali volja bude lagano ubijena kako ponestane para, zato treba poraditi na jurenju sponzora.
Comment