19. jul 2009. - Drift Race

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • [kick]
    CBC Senator
    • 21.05.2005
    • 212
    • Leskovac, Srbija

19. jul 2009. - Drift Race

19. jul 2009. - Drift Race i Styling izložba 20 km od Beograda

Otvoreno prvenstvo Srbije u DRIFTU.

Na 22. kilometru od naplatne rampe "Bubanj Potok" (Beograd), nalazi se isključenje za Mladenovac i Mali Požarevac.

U nedelju, 19. jula, od 16 časova na prostoru odmah pored auto-puta, održaće se otvoreno prvenstvo Srbije u DRIFTU i STYLING IZLOŽBA. Program će takođe upotpuniti Drift TAXI, atraktivne go-go igračice uz legendarnog DJ Marcheza, performansi ATV-a, motocikala i još mnogo zabavnog programa.

Sve informacije na tel: 064/11-999-89 ili preko sajta www.drift.rs

Za drift takmičare, obavezna je prijava preko on-line formulara
    BMW Fan Club Srbija
  • kilson
    Moderator
    • 09.10.2004
    • 3216
    • NoviBGD
    • AR 75 GT

Re: 19. jul 2009. - Drift Race

O automobilu za drift ukratko; tolerisace se stvari kao sto su sedista i sigurnosni pojasevi - oni mogu da budu obicni ali da su dobro fiksirani, kavez- roll bar jos uvek nije obavezan, kaciga, kombinezon i pp aparat su obavezni za svakog takmicara, svaki auto ce morati da prodje osnovni bezbednosno-tehnicki pregled pa tek onda moze da se vozi po stazi, obavezan alko-test.

Kombinezon moze biti obicni, radni (pamucni)
    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• kilson
      Moderator
      • 09.10.2004
      • 3216
      • NoviBGD
      • AR 75 GT

Ide li neko da trenira i pravi mi drustvo?

Comment

• somi_kac
        CBC Senator XXL
        • 03.04.2009
        • 796
        • Kać

Ja idem, ali kao podrska Mirku, Supi i Petrosevicu.
        OPEL Astra 1.6i
        OPEL Kadett 1.6
        ŠKODA Favorit

Comment

• vujke
          Admin
          • 29.09.2004
          • 1673
          • Mladenovac
          • Daewoo Lanos 1.5SX

Tamo moze da se trenira kad god, taj prostor je previdjen za pijac koji nikad nije zaziveo Samo ostavite jednog kod rampe da pravi pandurima drustvo u slucaju da krenu u obilazak
          while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• level3
            CBC Senator XXL
            • 29.01.2006
            • 857
            • BGD, V.B. Karaburma

Kilsone, dolaze ti drugari
            www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• kilson
              Moderator
              • 09.10.2004
              • 3216
              • NoviBGD
              • AR 75 GT

Shlepadzije?

Comment

• kilson
                Moderator
                • 09.10.2004
                • 3216
                • NoviBGD
                • AR 75 GT

Evo planirane satnice za nedelju 19jula

12:00 Drift TRENING
                15:00 Ulazak za posetioce
                15:30 Svečano otvaranje manifestacije (muzički performansi)
                15:45 Plesni performansi
                16:00 1. Trening vožnja
                16:30 Plesni performansi
                17:00 2. Trening vožnja
                17:30 Plesni performansi
                17:45 ATV motocikli
                18:00 Početak Drift trke
                19:00 Muzički i plesni performansi
                20:00 Svečano proglašenje pobednika takmičenja

*pravo izmene satnice zadržava ATC.

Sve informacije na tel: 064/11-999-89 ili preko sajta http://www.drift.rs i http://www.tuning.rs
                Za drift takmičare, obavezna je prijava

DOĐITE DA SE DRUŽIMO, ULAZ ZA SVE POSETIOCE JE BESPLATAN !

Svoj dolazak su najavili najbolji takmicari iz Srbije, Hrvatske, Bosne, a ocekujemo takmicare iz Madjarske i Bugarske.

Svoj dolazak je potvrdio i najbolji Grcki Drifter Stathis Papargilopoulos, osvajač drugog mesta na King of Europe u Kragujevcu 2008. godine, a takodje voditelj poznate grčke DVD TV emisije Drift Wars i jedan od osnivača drifta u Grčkoj, Stathis dolazi u svojstvu sudije a da li će sa sobom povesti još nekoliko driftera, ostaje kao iznenađenje.

U subotu 18. jula ce biti dozvoljen trening za sve prijavljene Driftere a ujedno ovo je i otvoreni poziv za sve one koji imaju automobil sa zadnjom vucom da nam se pridruze i po prvi put to isprobaju na stazi..

DOĐITE DA SE DRUŽIMO, KOTIZACIJA ZA DRIFT JE BESPLATNA !
                Subotnji trening ce trajati od 14h-20h i tu ce moci svi da se probaju, za ovo nije potrebna prijava preko website-a. Nedelja je rezervisana samo za takmicare, tj redovno prijavljene ucesnike preko zvanicnog website-a.

Comment

• 24v
                  CBC Senator XXL
                  • 11.12.2004
                  • 479
                  • Beograd, Karaburma

1. mesto - Marino Piric BMW e30 (2.8 24v)

2. mesto - Bojan Kurbalija BMW e30 (4.4 v8)

3. mesto - Boske Nissan 200sx (1.8 turbo)
                  I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• Saler
                    CBC Član
                    • 02.03.2008
                    • 21
                    • Novi Sad

Mala samo korekcija-Dejan Susic!

Comment

• Bojan1212
                      CBC Senator XXL
                      • 15.07.2008
                      • 468
                      • Zemun
                      • Honda Accord

Bio na driftu. Mogu reci da sam se fino proveo. Dobra posecenost, a jos bolje borbe. Finale Bojan vs Marino ponavljanje par puta zbog neresenog rezultata jer su oba bila bez greske i posle toga Boki napravi malu gresku koja ga je kostala prvog mesta.
                      Mislim da je sudjenje bilo fer sem u slucaju kada mi se cinilo da su gurali decka koji je vozio zelenog E30 jer su ponavljali par puta njegov drift protiv Marina u polufinalu i jednom su cak rekli da je bilo 10:0 za Marina jer ga je ovaj nedozvoljeno pretekao, a posle su rekli nesto tipa da su pomesali imena

Comment

• somi_kac
                        CBC Senator XXL
                        • 03.04.2009
                        • 796
                        • Kać

Bio, takodje.
                        Najbolja dva u finalu, to se slazem.
                        Ali se ne slazem kod jedne stvari, Djurica nije mogao da izbaci Supu. Gledao sam ga ceo dan, od 11 kada sam dosao, 3 krivine izvukao nije bez okretanja ili kocenja. Plus se tokom prve runde okrenuo. Supa je vozio sa sjebanom kuglom.
                        Drugo, zao mi je Bebeta jer mu je otisao menjac, a ozbiljno je bio pritisao Kurbaliju. Ne kazem da bi pobedio, ali i da je ispao ne bi imao za cime da zali. Ovako...
                        Mirko vozio iz zezanja, sa 318 M10, naravno nije imao snage za nesto vece....

Ipak, najjaci je bio Rodja, kada je popalio i gume, i auto, i sebe, i asfalt...
                        OPEL Astra 1.6i
                        OPEL Kadett 1.6
                        ŠKODA Favorit

Comment

• Saler
                          CBC Član
                          • 02.03.2008
                          • 21
                          • Novi Sad

Evo i ja cu malo da prokomentarisem nedeljno drift takmicenje.
                          Organizacija je bila dobra i ako je opet bilo prblm sa vulkanizerima,Zoki se organizovao i dovao drugog.
                          Takmicari su se svi pojavili i svi vozili.
                          Zao mi je zbog Mirka,jer taj auto jos nije spreman ali eto on ne bi bio on a da ne pokusa i na tome-kapa dole!
                          Sale me je odusevio,prvo zbog velikog napretka u samoj voznji a onda i naravno sto je stisnuo zube i vozio sa jakim bolovima i sipkom u ruci.
                          Imao je pobedu!Ma 100% bi uzeo minimum 3ce mesto da je bio skroz zdrav ovako nije mogao da odreaguje kako treba i ispustio sigurnu pobedu!
                          Dragan Simic,je za svoj prvi put ok,treba jos da trenira i da trenira i da trenira i da prica sa vozacima i da uci i da vezba i tako u krug,ali opet drago mi je sto je dosao i sto je probao.
                          Bebe maler,vozio je sasvim dobro i bio je tu uvek,nije zaostajao za mnogo jacim kolima i vozacima,ali em ga zapao Bojan em mu zvekne menjac,ali opet sjajno je vozio i drago mi je sto je i on sa nama.
                          Gox,u nedelju ceo dan vozio perfektno cak i bolje od toga,ali zbog mehanickog dela opet propusta pobedu i barem neki pehar,ali opet pokazao je da moze opusteno da se drzi sa najjacima i to mi je jako drago!
                          Pravo iz Trevorna,malo je zakazao jer su Grci,kao sto je Gox rekao,malo drugacije zahtevali da se vozi,ali to cu kasnije.Zoran je dao sve od sebe ali ne ide,ista krivina i isti prblm.
                          Ali eto cekamo taj motor da ubaci uskoro pa da vidimo onda ko ce kome... 8o)
                          Foler,mnogo veliki napredak,covek vozi 3meseca i jako je dobro odradio svoj posao.Decko je vozio bruka,ali opet jedno mesto,jedna krivina i na kvalifikacijama nista nije uradio,ali polako ovo je 3ce takmicenje njemu,ako se ne varam...
                          Drugi od 3 takmicara iz HR,Bojan Plese,se zaista trudio,ali nije mogao puno da pokaze zbog nekompetentnog auta.
                          Marino Piric,decko je vozio bez greske!Svaki krug je vozio u driftu,ceo,bez prekidanja idealne linije...
                          Savrseno i besprekorno.
                          3godine iskustva je napokon doslo do izrazaja i pokazao je sve sto zna i uzeo pehar i prvo mesto!
                          I on i auto bili su spremni 100%.Cestitke.
                          Bojan Kurbalija-zaista je suvisno da bilo sta kazem,covek vozi pa vozi.Na zalost zbog jedne jedine greske je izgubio prvo mesto.Ali i dalje slovi za jednog od najboljih driftera na ovim prostorima!
                          Sudije,su ovaj put bile sjajne.Nemam ni jednu zamerku na njihovo vodjenje!Prvi put se desava kod nas da sudija pomaze vozacima,ne jednom ne dvojici,svima!Stati s je za vreme trninga zapisivao i onda na drugom brifingu pre kvalifikacija svakom vozaci rekao sta valja a sta ne valja.Gde su greske i kako da ih ispravi!Svi smo bili odusevljeni i posle sam mu to i rekao da je ovo prvi put da neko to uradi.Svi su mu se zahvalili i poslusali ga.Zaista svaka cast.
                          Sto se tice stila koji su trazili od vozaca,mnooogo se razlikuje od dosadasnjih takmicenja...
                          Oni propagiraju voznji za publiku i za dusu,a ne po svaku cenu pobediti,zaobici protivnika i sl.
                          Trazili su od vozaca da sa max brzinom ulaze u prvu krivinu,i da u drift ulaze sa rucnom!I to je bilo pod obavezno.Nije smelo da se obilazi pored protivnika vec samo na greske.Jedan drugog su morali da prate a ne da budu pored jedan drugog.To su detalji i vozaci su to postovali.
                          Eto mislim da sam malo predocio onima koji nisu bili tu i onima koji nisu culi sve.
                          Utisak moj,licni,je da je bilo jako dobro takmicenje i da su svi takmicari zadovoljni sa pokazanim!

Comment

• 1nsane
                            CBC Senator XXL
                            • 28.05.2007
                            • 388
                            • Umcari - Grocka

Stvarno je bilo super. Kad ce neki klipic ili slickica? Jel ima neko? Pogotovo me zanima snimak Marina i Bokija u "double donut" na kraju - ispalo je fenomenalno.
                            NO BRAIN
                            NO PAIN
                            1_N_S_A_N_E

Comment

iam ja nesto malo ali mi ne dozvoljava postavljanje jer je u avi formatu

Comment

Working...
                              X