1. Mario Ščetko
2. Lažević Zoran
3. Ivan Fakin
Klasa 11.
1. Vlado Moravek
2. Siniša Basta
slike kasnije
Komsho, hoce li te slike?
"Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"
A i zaboravio si pasosh u drugim kolima, koja su ti bila na servisu
Elem, momci prave event ponovo. Moja licna preporuka svakome ko zeli da proba auto je da ga proba na ovoj stazi. Najbliza je Beogradu, lako se stize, organizacija je sjajna a pista verovatno jedna od najboljih na kojima se odrzava SR. Ucheshce je jeftinije nego za 402SR a pravila fleksibilnija.
Originally posted by kalkan
Još jednom, veliko hvala svima na pohvalama, podršci, ali i na kritikama za Osijek SR Show. Bilo je dobro, ali to može još puno bolje.. stoga, evo ga..
10.10.2009. godine, subota, na istoj lokaciji, ista ekipa =
Osijek Street Race Show - No.2/09
Kritike i propusti su zapisani, i biti će riješeni.. očekujte dolazak u petak popodne, kampiranje i/ili smještaj na samoj pisti, party navečer, cijela subota je show program, i još mnogo sitnica, pa kad završimo-završimo..
sve vas ljubi vaš AKS! :bis
"Gledao sam to, ali jedino se ovaj sa kupeom zaista trkao. Ide 250 kmh u repu Bentlija, suvozac govori: "uspori uspori", a vozac "zezanje brate , zezanje" i jos prica kako mu kocnice bas i nisu nesto"
Ovi momci gore kao da su pretplaceni na 1 do 3 mesta na svakom streetrace-u u 2009 do sada. U Zagrebu su uzeli po 1 mesto u klasi, Pusonja ovaj plavi je i ovde u Osijeku uzeo 1 mesto i pehar, evo ga ovde dole
Doduse i Vuk je uzeo 3 mesto u klasi 15 ali ne znam zasto se nije pojavio na proglasenju. Najzanimljivija njegova voznja je bila kad su ga uparili sa Peugeot 206-om od Gagija, Gagiju nije bilo dobro nakon te trke a bogami mu nije bilo ni jasno sta mu se dogodilo.
Comment