Sta ja posle cvrleta da napisem, nista nije izostavio svaka cast CVRLE na izvestaju.......
sta bi ja dodao jedan nas prijatelj koji je inace profi snimatelj za KOE zivi u HU bio je prisutan pored Cvrleta kada su bile kvalifikacije i prevodio reci voditelja,voditelj koji je vodio program tog dana svakog od vozaca je predstavljao publici na razne nacine ;reci izrecene kada sam ja trebao da izadjem na stazu ;evo ga covek iz srbije bojan kurbalija od njega ne ocekujte mnogo bice okretanja losih putanja,male brzine,,nakon prvog kruga evo vidite malo se popravio ,nakon drugog oho evo malo i brzine e nakon treceg ;;;;; DOBRO JUTRO PUBLIKO OVO JE DRIFT A NE OVI DO SADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pre mene su startovali ADAM KERENY i jos par jako jakih madjara......mozda nisam lepo napisao bolje je ovo ispricati uzivo jer stvarno bilo za neocekivati da neko za nekog stranca kaze tako nesto HVALA IM ZA TAKVU NAJAVU .........DOBIO SAM I NAGRADU PUBLIKE ,bilo je tu jos lepih komentara jednostavno sve je bilo kao nikad do sad ...
HVALA 011 RACING TEAM KOJI MI JE SVE OVO OMUGUCIO I PRUZIO MI PRILIKU DA POKAZEM SVOJE POTENCIJALE .......
Koleginica Erica ili ti ICA kako joj je umetnicko ime je postavila slike na sajtu magazina Cars and Girls,prvih 160 i kusur su sa KOE a ostatak sa njihovog sampionata koji je odrzan u nedelju.
(Follow us on our Facebook page: facebook.com/pages/Polar-Bear-StudioWorks/119484958096399) The RabócsiRing is Hungary's most modern and also most visited…
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Comment