KING OF EUROPE RUNDA V RUMUNIJA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bojan335
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2007
    • 332

KING OF EUROPE RUNDA V RUMUNIJA

Nije donet pehar ......izgubio sam u 1/4 finalu od ADAMA [crveni e36 sedi lik nazad ) nema veze idemo dalje i sad jos uvek imam sanse za trece mesto u generalnom samo ako odem za GRCKU i tamo bude sve kako treba i malo srece naravno.....Auto je sada u full-u zamenjeni diskovi plocice original bmw-ove [bile neke od 500 dinara ] silen blokovi original od m3 ,i najbitnije povecani uglovi skretanja tockova i naprade stavljene r 888 toyo ,sa autom je sada igranje sada se moze sve sa njim svaka chast VUKU I SALETU[206] ...............................

POZDRAV SVIMA

imate neke klipove vec sada na yotube ,kucaj te samo cluj napoca drift ....ima dosta snimaka negde ima mene negde nema ..
  • skijash
    CBC Senator XXL
    • 07.09.2007
    • 1354
    • Beograd
    • wrx

Re: KING OF EUROPE RUNDA V RUMUNIJA

Bravo u svakom slučaju!
    Adam je prvi u generalnom plasmanu, jel?

Comment

• Bojan335
      CBC Senator XXL
      • 01.05.2007
      • 332

Jeste ali nije 100% osigurao mora da zavrsi na bilo kom mestu bar neki bod da uzme jer se u grckoj tjs. u zadnjoj rundi bodovi dupliraju ...e zato ja moram ici ......da sam kojim slucajem otisao na bar jos jednu trku sada bi bio sigurno drugI bez bojazni za sad ovakav zavrsetak ...Dobro je sve to, idemo dalje ja sam najjaci kada je najteze to se i videlo na po nekim trkama !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne predajem se lako pogotovo ne pred takvim ljudima ........I jos nesto imam punu podrsku bitnih ljudi oko mene to je i najbitnije u svemu ovom ,ovo je timsko takmicenje ne mozes uspeti kao pojedinac ......

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Dobro, hajde sad ispricaj celu pricu sa Majkom, sudijama i kako "krivljenje" ce da padne u Grckoj?
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• vlada_v6
          CBC Član
          • 01.02.2009
          • 28
          • bg
          • 357

cekaj brate koji si bio u rumuniji to nigde ne mogu da nadjem, ima li nekih slika , nesto......e te dobio i dunev za trece...

Comment

• 206
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Ispao u drugom krugu od Adama, dakle bez plasmana u prva 3.

Na prigovore Bokija i OSTALIH takmicara na takvu odluku, posle pritiskanja da se objasni ocigledna pristrasnost oko sudjenja - sudije i organizator onda lepo kazu "Adam mora da bude prvi ove godine jer on je ipak King za Drift, Norbert mora da bude drugi, a treci bilo ko osim Madjarice, Nikolet".

I sta onda covek da kaze dalje, da se takmici ocekujuci posteno sudjenje...?

Ok, sad idemo u Grcku sa malo drugacijim planom, ali eto samo da kazemo da se uopste ne ide da bi se pobedilo.

Comment

• skijash
              CBC Senator XXL
              • 07.09.2007
              • 1354
              • Beograd
              • wrx

Ma zezaš?! Pa to je neverovatno, čemu onda takvo takmičenje?!
              Spremate se za šou drift u Grčkoj?

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

boki kaze da su mu cak neki nudili kintu da pusti gas toliko o drift kingovima...
                deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• 206
                  • 09.12.2004
                  • 9548
                  • Beograd
                  • 206

Nije "neki" nego Adam, i to ne jednom nego 3 puta. Ali bez preterivanja, covek nudio pare...

Prvi put doneo pare za nagradu iz Madjarske, i onako iz polu-zafrkancije, kao, , eto pusti malo gas pa ce biti jos neka kinta...Drugi put lepo pitao, koliko bi trebalo da se malo pusti gas. Eto, trebalo bi 10.000. Pa je bilo "cekaj, ne znam da li smo se razumeli, ja to ozbiljno..." - ma razumeli smo mi tebe ali ti nisi nas, to stvarno kosta 10.000, iako realno nema tih para da Boki pusti gas... I onda je posle treninga covek bio maltene ocajan sto jednostavno ne postoji nacin da uhvati Bokija jer je bio MNOGO brzi po stazi, pa je dosao sa KEVOM da vidi koliko sta tu kosta...Eto, toliko o evropskom takmicenju i ljudima koji to vode i takmice se tamo.

I onda je po Bokijevoj eliminaciji bilo negodovanja od strane ljudi koji su na podijumu zavrsili, pa su lepo svoje sampanjce poslali Bokiju, i napisali na flasi da taj sampanjac i mesto na podijumu u stvari pripadaju njemu. Eto, ima i korektnih i solidarnih, ima i onih drugih, a pederluka k'o i svugde u autosportu, ocigledno.

Nista, spremamo se mi opusteno za Grcku, a interesantno ce da bude, to obecavam

Comment

• skijash
                    CBC Senator XXL
                    • 07.09.2007
                    • 1354
                    • Beograd
                    • wrx

Mnogo je paušalan taj sistem ocenjivanja, ali sam bar mislio da je tu pošteno i drugarski, kao što je druženje između vozača.
                    Kakav smor
                    Boki ne puštaj gas, pederski lobi ti ne može ništa

Comment

• 206
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Ma od sada samo pun gas, pa ako se neko zadesi ispred...hebiga, ako cemo da se takmicimo na pederske fore, nije problem, Srbi su makar strucnjaci za tako nesto, tu konkurencije nemamo. A i tvrdoglavi smo za medalju, tako da ce biti svega, bez'te noge ima govanca da lete...

Comment

• vlada_v6
                        CBC Član
                        • 01.02.2009
                        • 28
                        • bg
                        • 357

neke slike/video dajde ljudi nesto da vidimo kako su to rumuni organizovali, kakvi su vam utisci, koliko je bilo ucesnika, kakva je staza.....

Comment

• 206
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

To cemo sacekati Bokija, kod njega su sve slike. Mada je on malo zauzet pripremama za Grcku, jer se ide vec sutra.

Ali ukratko - organizacija osrednja (parking supermarketa, los raspored u boxu, itd.), ucesnika oko 40, staza ocajna - raspored krivina los u smislu da se na nelogican nacin usporava prelazak iz leve u desne krivine, i sto je bilo cestih slucajeva da se udari u barijere sa vodom pored staze, pa je bilo svega...

Sve u svemu, radije bi zaboravili ovu glupost i fokusirali se na finale u Grckoj.

Comment

• Bojan335
                            CBC Senator XXL
                            • 01.05.2007
                            • 332

evo i ja malo da napisem koju rec;
                            Otisli smo tamo sa nameremo da pobedimo i samo da pobedimo,tako bi i bilo da je sve bili kako treba mislim da sudije nisu bile ok prema meni i jos par vozaca ,sto je SALE 206 napisao sve je tako da ne ponavljam,na treningu sa ADAMOM bilo je kao sto bi i trebalo jednostavno sam bio za klasu bolji do njega ima i snimaka tako da ovo moja prica poklopice se sa snimcima nema lazi nema prevare .....Adam je dolazio svaki cas kod VUKA i pitao u cemu je stos zasto sam ja tako brz ,pa je ubacivao gume i felne u gepek zbog trakcije bolje ali i to je bilo za dzabe jednostavno NE MOZE PROTIV MENE MNOGO SAM BIO BRZI OD NJEGA I OD SVIH OSTALIH ,jos jedna bitna stvar ja na treningu nikad ne vozim ko na trci pod opterecenem vozim mnogo bolje nego kada sam opusten[ dokaz ja i bugarin KG ] ..Na kraju dana posle proglasenja pobednika dolazi DUNEV [bugarin ] sa ocem i donosi mi pehar sa sve sampancem i kaze "OVO PRIPADA TEBI JEDNOSTAVNO SI BIO NAJBOLJI U OBA DANA ADAM NE ZASLUZUJE POBEDU NIKAKO ZATO TI JA DAJEM MOJ PEHAR I SAMPANJAC I TREBA I ON DA TI DA SVOJ' .. flasa je kod mene sa napisanim dunev n.2 BOJAN BEST N.1 .Ima video snimak kada mi slucajno prilazi rumun i kaze "ADAM DOLE TI SI NAJBOLJI " mozda malo glupo sto ovo sve pisem ali verujte mi stvarno sam se osetio povredjenim jer trud cele ekipe oko svega ovog ne zasluzuje ovako nesto i da na ovakav nacin izgubim nadu za prvo mesto u generalnom .Sad mi je i tesko za bilo koje mesto ali ako sve bude kako treba mozda i osvojim neko lepo mesto u generalnom ,ali mozda i bude ipak nesto lepse .....slike imate na www.4tuning.ro gomilu slika ..snimke imate na youtube ali nisu nesto ukucajte samo "cluj napoca drift " toliko od mene vise malo drugi put sada sam stvarno zauzet oko spremanja ..imam malih problema oko vize jedini ja danas nisam dobio vizu od svih ljudi kao neki teh. problemi u ambasadi odgovor sutra u 10h ..ako dobijem vizu sutra polazak i PUUUNNNN GASS IMA DA IH HEBEM ALI OZBILJNO AKO SVE BUDE KAKO TREBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POZDRAV SVIMA

SORY ZA OVOLIKI TEKST

Comment

• skijash
                              CBC Senator XXL
                              • 07.09.2007
                              • 1354
                              • Beograd
                              • wrx

Držimo ti pesnice i za vizu i za trku da odereš smrada

Comment

Working...
                              X