2010 King of Europe drift Rd. 1 - Kragujevac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: 2010 King of Europe drift Rd. 1 - Kragujevac

matori, reko sam ti i juce. samo ladne glave, tvoj posao je da vozis. ako budes brinuo o stvarima o kojima treba drugi da brinu olupace ti ovaj ludak auto sigurno. i sam je juce reko da nema vecek seljaka od njega kad po*izdi u sta ja iskreno verujem

bice sve to kako treba i sve ce leci na svoje mesto. videces...
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Uzelac
      CBC Senator XXL
      • 03.12.2006
      • 1717
      • munZe

Originally posted by M-power
      Ako je kocio na prvoj velikoj krivini onda je desmra. Logicno je kad udjete na pocetku krivine u drift gde je krivina dugacka i ti opalis full trotl da ako on zakoci moze samo da ti napravi tesko njesra.
      E, a gde pisu pravila ? Konkretno, gde pise da je kocenje zabranjeno ?
      Kao sto si i sam rekao, mnogi su to radili, video sam i ja vise puta tu situaciju.
      Ne bih o moralnom aspektu, ali bih voleo da se linkuju/citiraju pravila, ja sad nesto trazio i nikako da nadjem.
      work in progress

Comment

• GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.04.2007
        • 1018
        • Zemun

Ni ja ne mogu naci ceo pravilnik, jer mi je bilo cudno kako su neki prolazili, neki ne...
        Dr. Fritz Indra

Comment

• Dzoni_mkv
          CBC Senator XXL
          • 29.04.2007
          • 875
          • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

http://www.kingofeurope.net/2010/index. ... &Itemid=49

Ovde nista konkretno ne pise........Ipak, verovatno postoji neki pravilnik koji je napisan u sitna crevca. Predpostavljam da je ovo samo gruba definicija pravila.......
          You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• Bojan335
            CBC Senator XXL
            • 01.05.2007
            • 332

ta pravila se svaki put pre twin drifta saopstavaju vozacima ali svaki put ne znam ni ja gde ima da to pise tacno ..Evo sta su nam u nedelju rekli ;; nece se ocenjivati linija twina nema poena na cunjevima ,prvi vozac mora voziti punim gasom ,na zaletistu krecu jedan pored drugog od prvog do drugog cunja nakon drugog cunja drugi vozac mora ici IZA PRVOG [ pogledaj te snimak gde je bio adam kad je bio drugi i on i italijan sa cupeom] ,svako kocenje onog iza bice kaznjivo oduzimanjem bodova tj. jest bice sudjeno u korist drugog vozaca , drugi vozac ima zadatak da pritiska sto vise moze onog ispred a da pritom ne remeti njegovu putanju osim ako mu se bas za to ne ukaze prilika ,nije bitno toliko da se neko obidje vec da se vrsi pritisak na njega .... To je upravo ono sto vam je bitno da vidite koliko sudije nisu bile realne ,a danas sam cuo da se i adam u prvoj krivini ispravio iza mene to automacki znaci da je trebalo biti nereseno i da je trebalo ponoviti voznju ....Ako se na snimku vidi to ja cu to poneti za rumuniju i pokazati majku da vidi koliko gresi i da takvim sudjenjem ovo takmicenje nema smisla ..Voznju MARINA i NORBERTA ne zelim da komentarisem

Comment

• Uzelac
              CBC Senator XXL
              • 03.12.2006
              • 1717
              • munZe

Originally posted by GSi
              Ni ja ne mogu naci ceo pravilnik, jer mi je bilo cudno kako su neki prolazili, neki ne...
              Ja koliko sam video svi su prosli. Nikome sudije nisu zamerile takvo ponasanje i jedine primedbe su od strane Bokijeve ekipe na Adamov racun.
              work in progress

Comment

• 206
                Admin od ispočetka :)
                • 09.12.2004
                • 9548
                • Beograd
                • 206

@Uzelac

Kako znas da nije bilo drugih prigovora osim naseg?

Ljudi, sve ovo je glupa prica, sudije sude protekcionisticki i tendenciozno i u korist odredjenih ljudi, a opet neki od vozaca voze prljavo i pederski jer znaju da im ce to biti tolerisano. I to je to, jedini problem je sto Boki jos nije naucio da vozi pederski, ali ok, polako, ako je to nacin onda cemo mi lako ispod pojasa, nije problem.

Sada smo fokusirani na prepravke auta i Rumuniju, teramo dalje, Kragujevac vec istorija.
                The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Uzelac
                  CBC Senator XXL
                  • 03.12.2006
                  • 1717
                  • munZe

Originally posted by 206
                  @Uzelac

Kako znas da nije bilo drugih prigovora osim naseg?
                  U pravu si, moja greska, ocenio sam po onome sto sam cuo i video.
                  Ako nije bila jedina, vasa je sigurno bila najglasnija
                  work in progress

Comment

• GSi
                    CBC Senator XXL
                    • 15.04.2007
                    • 1018
                    • Zemun

@Komsija pa bunio se i onaj s onim belim japancem, ne mere se setim koji model.

Nemam pojma, ja samo pitah koja su pravila, posto nemam pojma kako se boduje i sta.
                    Dr. Fritz Indra

Comment

• Uzelac
                      CBC Senator XXL
                      • 03.12.2006
                      • 1717
                      • munZe

Letonac/Estonac, tako nesto, da, bunio se, ali nisam shvatio da je razlog isti.
                      work in progress

Comment

• Bojan335
                        CBC Senator XXL
                        • 01.05.2007
                        • 332

UZELAC nije nasa najglasnija nego mi to PEDERAS radi vec drugi put ,kazi mi ti ovako zasto je on dosao odma posle nase voznje i poceo da se pravda i prica nebuloze koje ces cuti na video snimku sva sreca ostala kamera upaljena ..Vidi ovako to sto je meni uradio to je uradio i ZOKIJU [karavan e30 ] njemu to ne smeta jer decko vozi samo ovu trku u sampionatu mozda jos i HU ali nema veze on je srecan sto je dotle dosao i stvarno je zasluzio vozio je odlicno nema price ,meni smeta jer ja planiram da idem na sve trke ove godine i ako ce svaki put on da radi ovakve stvari onda cemu moj trud ili bilo sta drugo ,,ja sam u RUMUNIJI bio kaznjen jer am kocio levom nogom tamo gde ne treba a bio sam drugi a kada si drugi sve je dozvoljeno sem udarit protivnika ..obrazlozenje sudije bilo je pa on je tebe navukao da kocis gde ne treba HAHAHAHAHAHA ....NAPOMINJEM ILI CITIRAM RECI MAJKA ;;;" U TWIN DRIFTU JE STROGO ZABRANJENO KOCITI ONOG IZA NA DELOVIMA GDE SE VOZI PUN GAS ""svi znamo gde se kako vozi u prvoj krivini se sve vozi skoro pun gas samo na onom prevoju neko pusti gas skroz ili do pola ne bitno ,a on je kocio levom namerno i obrazlozio meni kao meni rucna pali stop svetla ,, i da je istini onda je bio tehnicki ne isparavan zar ne ,ja ne znam ni jedan auto ko me rucna pali stop svetla

nije ni bitno ja to raspravljam tamo gde treba ne ovde ..

idemo dalje !!!!!!!!!

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Boki, ne daj se isprovocirati, vidiš da je to cilj.
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• cvrle
                            CBC Senator XXL
                            • 11.06.2006
                            • 1008
                            • Beograd,Banovo brdo

Samo se ti opusti i misli na voznju, ostalo je nasa briga Ima ko ce da potegne i nategne ako, kad i koga treba

Slike su savrsene,svaka cast majstori, da ne citiram nekako mi to glupo ali ona Kilsonova sto je little slikala mi je best of, ako mogu da je posudim i ponudim ovima za colgate reklamu a ako nece blendamed ce sigurno da je uzme
                            Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• kilson
                              Moderator
                              • 09.10.2004
                              • 3216
                              • NoviBGD
                              • AR 75 GT

Ma samo rokaj snjimaj Bokiii! Meni je nevidjeno drago sto se vec u nedelju videlo kako ti mashinka pochinje lezhati u rukama, sve ostalo su trice i kuchine, jer ako si se za dva dana toliko uvozao mogu zamisliti sta ce biti za 3,4,5...

I jos jedna stvar, lepo ste pricali u subotu da je ovo test za auto, tebe i ceo tim - nema sad tu mesta za tugu jer je sve islo po planu.
                              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• andrigo
                                CBC Član
                                • 30.05.2008
                                • 94
                                • Nis

Sto svima isporazbijana kola ?

Comment

Working...
                                X