Dobro, momci koji su radili su mladi i tek su krenuli da snimaju trke, imaju solidnu opremu i odlicne ideje tako da ne sumnjam da ce nauciti vremenom i raditi taj posao mnogo bolje. Po meni malo su preterali sa usporenim snimcima, efektima i dugackim kadrovima za jedan dinamican sport i mislim da traje predugo.
ceo prvi deo staze je brz, a poslednji spor. Ulazna brzina je bila od 105-115km/h mereno radarom naravno.
Bice za koji dan, a mozda i pre gotov moj spot pa ce mozda biti realniji i dinamicniji.Danas sutra zavrsavam Kragujevac i odmah se bacam na Kluz.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
staza je bila jako dobra brza i teh. zahtevna,prva krivina je bila najbrza zatim brzo prebacivanje i zadnje dve krivine teh. zahtevne tako bi opisao stazu .
Sad videh tvoj snimak voznje sto je Cvrle kacio....
Meni deluje slicna varijanta kao KG.., duzi pravac, duga desna pa lomatanje i hvatanje, jedino sto je malo blize ogradjena pa verovatno ne prasta toliko ako se neko prepali??
Staza je bila slicna kao u KG-u samo malo uza ta prva krivina koja ne prasta bas velike greske te se tako Dmitri i zabio u gume pa je bio vadjen pola sata. Italijani nisu bili, kao ni Nikolet zbog obaveza oko skole i ispita,a docice sva trojica i voziti tek Madjarsku, tako je rekao Luka Lodi kad smo pricali u Kragujevcu.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Sve u svemu mnogo bolje, dok god se vozi pri vrhu sa glavnim konkurentima, to je sasvim OK. Sledeca trka u Spaniji - e, tu ce vec biti malo znacajnijih promena.
Comment