KOE Rd. 4, Mariapocs HU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kilson
    Moderator
    • 09.10.2004
    • 3216
    • NoviBGD
    • AR 75 GT

KOE Rd. 4, Mariapocs HU

Nova trka u serijalu King Of Europe i nova prilika za nase driftere da osvoje nove bodove u vec tradicionalno jakoj konkurenciji! Srpski drifteri koji su otputovali u Mariapocs:

Bojan Kurbalija
    Goran Simic
    Zoran Savic

Konkurencija je ove godine jos jaca jer je po poslednjim informacijama pored vec standardnih ozbiljnih takmicara, grupa Italijana (pamtimo ih iz Kragujevca) dosla i u Madjarsku. Naravno, tu su i Slovaci, mnogo Madjara, a takodje i Links Team (Skyline) iz Hrvatske. Ocekivanja su velika pogotovo od Bojana Kurbalije koji je prosle godine osvojio odlicno trece mesto! Nadamo se da ce se ponovo popeti na pobednicko postolje!

Kako je to izgledalo prosle godine:

(Follow us on our Facebook page: facebook.com/pages/Polar-Bear-StudioWorks/119484958096399) The RabócsiRing is Hungary's most modern and also most visited…

Poslednja vest: Bojan Kurbalija i Goran Simic su se kvalifikovali za takmicenje. Zoran Savic nije imao srece.
    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Re: KOE Rd. 3, Mariapocs HU

Malo dobrih malo losih vesti.

Bojan od 53. takmicara usao u top 32. Prva voznja sa ukrajincem Petrovom prilicno laka pobeda. Pobedom nad Yuri Dasom u S13 ulazi u final 8. Posle njega fenomenalna voznja dana protiv italijana Blastute, dobija i ide se u polufinale. Tu skoro rutinski dobija Norberta i idemo u finale. U finalu sa Dunevom nazalost gubi i osvaja odlicno 2. mesto

A losa vest je da mi vise ne vozimo KoE jer nemamo nameru da vozimo privatni sampionat gde se sudi kako se organizatoru svidi, pravila se tumace kako organizatoru odgovara u datom trenutku - jednostavno cirkus i samovolja u kojoj necemo vise ucestvovati. Vise detalja kada se vratimo.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• kilson
      Moderator
      • 09.10.2004
      • 3216
      • NoviBGD
      • AR 75 GT

Re: KOE Rd. 4, Mariapocs HU

Svaka cast na rezultatu, ali NEEEEE???!!!! Bolje izlepite auto sa prozivkom, napravite neku smicalicu ili stagod, ovako otici bez trunke dima i prasine nema smisla...

Todor Dunev vs Sekeres, citam na drft.hr da je oko ove runde izbila nevidjena frka. Dunev udara Sekeresa i obilazi ga, te prolazi dalje kao pobednik trke... Publika bila spremna na linch!

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Ma kakvo odustajanje, sta ces bolje od 2 mesta medju takvom konkurenciom i takvim automobilima. Sve cestitke Bokiju i ekipi.
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• kilson
          Moderator
          • 09.10.2004
          • 3216
          • NoviBGD
          • AR 75 GT

Obavezno pogledati!!!! Boki protiv Italijana na 5:07 izuvanje od voznje!!!!!

Cetvrtfinale i borba od 1-4 mesta

Opet obilazak van drifta i nista!!

Comment

• kilson
            Moderator
            • 09.10.2004
            • 3216
            • NoviBGD
            • AR 75 GT

Comment

• Stratos
              CBC Senator XXL
              • 10.09.2008
              • 2594
              • Novi Sad

Sve čestitke Bokiju i ekipi na uspehu i posebno sportskom ponašanju!
              Inače,podržavam eM-a u razmišljanju.

Comment

• Bojan335
                CBC Senator XXL
                • 01.05.2007
                • 332

Posle ovih snimaka ja nemam komentara video sve govori !!!!

HVALA SVIMA

detaljan izvestaj ide od SALETA i CVRLETA !!!!!

Comment

• Arsen
                  CBC Član
                  • 03.04.2009
                  • 40
                  • Beograd

Svaka čast Bokiju i timu. Bravo!
                  Nek ide kako ide,...

Comment

• svarglic
                    CBC Senator XXL
                    • 30.10.2007
                    • 396
                    • Novi Sad
                    • golf 4 TDI

Bokiju i timu svaka cast i od mene
                    ali ovaj cirkus nije vise ni smesan nego postaje zalostan
                    mozda jednog dana i bude fesudjenje pa ce Boki biti no.1
                    VTS
                    Originally posted by QV lale
                    Jos jedan....
                    Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
                    where real Saxomans live...

Comment

• M-power
                      Moderator
                      • 10.01.2005
                      • 10060
                      • Bg; Banovo Brdo
                      • CorsaC, astra H,

Sad tek video snimke voznje. Opasno dobre voznje svaka vam cast. Konacno se vidi da je Boki naucio da koristi njihove mane i prednosti. Italijanu si seo na kicmu kao sto je on sedao ostalima u KG. A kada si ti prvi krenuo znao si da ce hteti isto da ti dise za vrat, pa nisi igrao na spori drift vec na brzi sa dobrim gripom i odmah mu se odlepio da se on preleteo i okrenuo na prvoj krivini te si posle rutinski zavrsio krug I sa sierom je bila opasno dobra voznja. A ovo sa Dunevom je smesno, decko zaista ima veoma dobar grip ali si ga savrseno gradio tako da nije mogao nista drugo da uradi te da pusti gas na najsiroj krivini i normalno najkracom putanjom te prestigne
                      Svaka cast Boki savrseno si vozio sa puno atrakcije i dima, muski i do daske bez kalkulisanja
                      To date there has never been a faster car built for the public road and,
                      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Ne znam da li su finansije u pitanju ali ako nisu, ja bih išao da ih nerviram, nije njima lako kad publika žviždi sem ako im niste nešto skresali pa zalupili vrata mada će se tek onda nervirati ako nastavite...
                        Urlik mašine uz pesmu "jači smo od sudbine"
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Bojan335
                          CBC Senator XXL
                          • 01.05.2007
                          • 332

hvala svima,

ja nikad ne kalkulisem u pricipu uvek vozim prema datoj situaiciji ,nikada ne planiram nista imam dovoljno samopouzdanja i znanja da se prilagodim trenutnoj situaciji to se videlo tamo na trci .....

SALE se vozio samnom na treningu protiv italijana bili smo smesni toliko je bio brzi od nas da je to bilo razocarajuce , ja sam rekao Saletu posto se znalo da u 1/4 finalu vozim protiv njega da nece biti problem, znam kako cu voziti i da necu u pricipu nista planirati jednostavno cu voziti prema situaciji ,,tako je bilo morao sam voziti pun gas i ne dati mu da dise jer je jako brz ,odma nakon starta prisao sam na pola metra od njega i sve do kraja staze tako drzao negde je bilo i blize sto je njega uplasilo verovatno ,kad sam krenuo drugi krug znao sam da mora da me prati u stopu to sam iskoristio na prvoj krivini krenuo sam siroko i brzo a zavrsio jako sporo i usko sa velik uglom sto je dovelo do njegovog okretanja i ja sam samo rutinski zavrsio taj krug Tad sam prvi put video hladnog SALETA kako skace i radujese !!!!

pozdrav za sve i hvala ekipi 011RACING TEAM na podrsci i navijanju ,,bilo je i suza radosnica [[ sa moje strane ]]

zamislite kako izgleda kada 10.000 ljudi jednostavno skace i navija za vas a nisu iz vase zemlje pa to je ne verovatan osecaj ......!!!!!!

jedva cekam da CVRLE ili SALE okace snimak kamere koja snima zadnji deo auta kada brisem zid hah!!!!!!!

SALE moze da vam kaze osecaj kada se voziti na pravoj stazi !!!!!!

POZDAV SVIMA I HVALA !!!!!

Comment

• stalker92
                            CBC Senator
                            • 05.09.2008
                            • 243
                            • Novi Sad, Srbija
                            • 1981 Ford Taunus Tc3

Cestitke na uspehu!!!

Ako mislite da odustajete od KoE, imate li u planu neki drugo takmicenje gde bi ste vozili, ipak je dosta ulozeno u spremanje auta, i vidi se da se Bojan konacno naviknuo na novi auto...

A evo i par slika iz Madjarske, naleteo na Facebook-u:

Comment

• 206
                              Admin od ispočetka :)
                              • 09.12.2004
                              • 9548
                              • Beograd
                              • 206

Planiramo da Boki bude prvi Srbin - prvak Madjarske u Driftu

99% madjarski sampionat.
                              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

Working...
                              X