Ovim tempom kojim napustaju vozaci koe u zadnje 3 godine je toliko napredovao da ce sledece godine verovatno to biti sampionat za pocetnike .Pol Vlasblom [ crnei e36 karavan ) je prvI koji je svatio problem sudjenja i privatnog sampionata ,Nikolet je sve ove godine trpela zato jer nije htle biti devojka ili sta vec od organizatora !!!! Meni licno nije sve ovo smetalo dok je bilo daj samo da vozim ,a sada kada je ulozeno mnogo para i truda i kada ste svesni da mozete uvek biti prvi e onda vam smeta i svatite da je to sto se trudite uzaludnoo !!!!!Zbog toga mi je drago sto smo prestali da se takmicimo na ovakvom tamkicenju !!!!!!
Mi smo ostavili veliki trag u tom sampionatu o nama ce se pricati jako dugo ,druzenja u boxu ,shou na stazi ,vozacko umece i sve ostalo to smo jednostavno bili mi !!!
imamo pozive sa svih strana da ucestvujemo u njihovim sampionatima jer im znaci da podignu nivo sampionata na veci !!!!!!
Madjari jedva cekaju da se pojavimo kod njih !!!!!
E bas bedak! Stvarno sam se radovao svakom KOE ali mozda je i bolje da KOE zameni neka manifestacija koja bi imala vise rundi ovde kod nas i koja bi bila medijski malo vise propracena. Vecina ljudi kod nas nema pojma sta je to drift. Ako nista,mogao bi da krene neki drzavni sampionat,malo da uleti neki sponzor i malo bolje nagrade tako da cela prica zazivi. Mada kakvo vreme ide,to ce biti sve teze.. Boki svaka cast,ponosni smo na tebe!
Jbte gledam poslednju voznju i ne verujem: Poslednja krivina na prebacivanju koliko je bilo blizu da Dunevu oduvas rep! Stvarno si vozio kao pomahnitao, kao sto kazes; vec si uzeo pehar voznjama protiv Blastute i parketara dok je Dunev isao na znatno slabije vozace.
polako ali sigurno koe se gasi,zadnjih 3 i 4 godine unazad po jedan ili dva dobra vozaca napusta koe to je jako dobar znak da idu nizbrdo !!!
sad u slovackoj opet bilo problema opet bilo obilaznje pravo doticnog i to mu se tolerisalo sto je prozrokovalo price po boxu , ipak su SRBI u pravu !!!!!!!
kilsone zreb se uvek namesta ali sam ja ovaj put pobrkao racune svima !!!! u finalu videliste zasto nisam uspeo !!!!!
Comment