Hungarian Drift Championship - Tokol 2-3.10

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Hungarian Drift Championship - Tokol 2-3.10

Kao sto smo i objasnili ranije, 011 Racing Team vise ne vozi King Of Europe - ali smo zato najavili ucestvovanje u madjarskom sampionatu. Poslednja runda sampionata za 2010 odrzana je u Tokolu, i bili smo tamo, naravno ne radi lasmana u sampionatu vec da vidimo na sta to sve lici i sta i ko nas ceka sledece godine.

I utisci su vise nego dobri.

Sam sampionat je zasnovan na dosta drugacijim pravilima nego KoE, mnogo jednostavnijim i mnogo vise fer, ne ostavlja se toliko mesta za pristrasno sudjenje. Kvalifikacije se voze po principu da se prodje sto blize cunjevima postavljenim u krivinama. Ali, i twin drift se vozi TAKODJE po cunjevima, odnosno hvatate liniju koju ste vozili i na kvalifikacijama - dakle nema napinjanja da se obidje po svaku cenu, stavise to se NE tolerise i ne boduje. Vozite putanju koju daju marker cunjevi, ovaj iza vas MORA da vozi istom linijom i da vas prati, poenta je ne pustiti ga da pobegne i sto blize ga pratiti istom putanjom. Naravno, ugao i brzina se i dalje ocenjuju, ali primarni element je linija koja je fiksna i koju pratite sto bolje mozete, cime se u ogromnoj meri eliminisu kalkulisanja i potencijalne konfliktne situacije oko udaranja, obilazenja i uvodjenja sumnjivih i subjektivnih kriterijuma ocenjivanja.

Postoje 2 klase, Street i Pro, i za prelazak u Pro se polaze ispit na kraju sezone, i ko polozi ide u visu klasu, cime se eliminisu ogromne varijacije u kvalitetu vozaca.

Sama organizacija funkcionise perfektno, nema cekanja, odlaganja, sve ide jako brzo i bez frke, panike, odlaganja i slicno, uigrana ekipa. Tako da za sledecu godinu to izgleda jako lepo.

Sto se tice same trke, celu nedelju smo vezbali misleci da su pravila kao i na KoE - pa su nam posle rekli da treba da idemo po cunjevima kao markerima Rezultat je bilo 1. mesto u kvalifikacijama. Prvi put na stazi, konkurencija vise nego jaka, i 1. mesto. Poredjenja radi, Roman Kolesar, Slovak koji vozi KoE sa plavim E46 M3 - nije se kvalifikovao.

Trku u nedelju zavrsili na 2. mestu uz, OPET - mali peh U svoj frci oko finalne trke, Bojan je izgleda zavrnuo N2O bocu umesto da je odvrne, i naravno, N2O nije radio...A jos gore, posto je vozio sa slomljenim prstom leve ruke (i olupanom cevanicom i kolenom, kao i desnom rukom u opekotinama...duga i smesna prica ), nije bio u stanju da u kriticnom trenutku uhvati i vrati volan nazad za vreme trke, i okrenuo se. Izgubio od konkurenta za 2. klase losijeg, ali, desava se...

Vise slika i neki video kasnije, jedva gledam.
    The difference between men and boys is the price of their toys
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Hungarian Drift Championship - Tokol 2-3.10

Jaka ekipa, svaka čast

Bojanu treba reći da ne jedi ženu da ga ubuduće ne bi lupala vrelim tiganjem po rukama i nogama...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• skijash
      CBC Senator XXL
      • 07.09.2007
      • 1354
      • Beograd
      • wrx

Svaka čas`!
      Jesu to bile i kvalifikacije za pro licencu?

Comment

• Bojan335
        CBC Senator XXL
        • 01.05.2007
        • 332

POZDRAV !!

Bilo je fenomenalno i pored mojih pehova pre trke i za vreme trke [ upadanje u saht ,lomljenje prsta ,opekotine od nitra ]sve je bilo na nivou.Nov KAMPER je jako lose uticao na nas jednostavno nismo osetili putovanje ,kamper jedva vuce prikolicu u 6 brzini . sala mala

sto se tice pravila i organizacije nema sta vise da dodam sve je Sale rekao !!

kvalifikacije kao sam twin drift je odvojen posebno mi PRO posebno STREET takmicari !!!!samo da kazem vecina takmicara iz street grupe bolje vozi nego pola takmicara u koe sampionatu koji sami i voze bez problema toliko o nivou organizacije i samoj tezini istog .

opet mali problem koji me sprecio da pobedim ,ovog puta nije bilo nervoze niti bilo cega sto je bilo na koe takmicenjima jednostavno sam bio jako opusten npr. u subotu mesto da treniram ceo dan ja sam pola dana proveo po BAUHAUS prodavnicama i slicnim trznim centrima sa SALETOM I novim clanom JOVANOM [junior 206 koji ce za par dana postati clan CBC-a ].

moram se pohvaliti da sam pobedio i NIKOLET tako da smo sada 1;1 !!!! jedino dok sam vozio protiv nje bilo malo treme ,reko nece valjda opet da me pobedi pa da se ni ne vracam za Srbiju ahah!!!!!!

bice jako dobrih snimaka SALE se za to potrudio nema gde nismo stavili kamere !!!!

pozdrav svima i hvala za podrsku tokom sezone !!!!!

Comment

• stalker92
          CBC Senator
          • 05.09.2008
          • 243
          • Novi Sad, Srbija
          • 1981 Ford Taunus Tc3

Svaka cast! Cekamo foto-video izvestaj...

Comment

• Stratos
            CBC Senator XXL
            • 10.09.2008
            • 2594
            • Novi Sad

Nadam se da ćete se naći u tom prvenstvu i da se organizacija neće iskvariti,a za plasman se ne brinem .

Comment

• ///M_Power
              CBC Senator XXL
              • 05.05.2008
              • 335
              • Beograd - Minhen

Sta reci osim... Svaka cast!!!

Comment

• jevrem
                CBC Senator XXL
                • 04.11.2006
                • 948
                • Smederevska Palanka
                • A4 2.0TDI quattro

Boki svaka cast! Samo napred!
                Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
                Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• Bojan335
                  CBC Senator XXL
                  • 01.05.2007
                  • 332

HVALA HVALA !!!!!!

Comment

• 206
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Bice frke u sampionatu sledece godine, vidim ja, uopste im nije bilo dobro niti previse drago u Tokolu Sad tamo neki Bojan dodje i smrsi im racune za titule

Ma samo nek' si ti naguz...pobedio Nikolet, sve ostalo je nebitno

Comment

• Bojan335
                      CBC Senator XXL
                      • 01.05.2007
                      • 332

HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH

naravno zamisli da nisam ala bi bilo guzenj.....

Comment

• 206
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

A one slike, to da ne pokazujem?

Comment

• [kick]
                          CBC Senator
                          • 21.05.2005
                          • 212
                          • Leskovac, Srbija

Pa gde su te slike
                          BMW Fan Club Srbija

Comment

Working...
                          X