Crvle evo ja jos jednom da pohvalim klip, odgledao sam ga 50X od kada si ga postavio kao domaci film, gledas ga 100X i nikada ti ne dosadi i uvek vidis neku novu foru i skapiras sta je reziser hteo da postigne Muzika mi je bas VRH! Svaka cast jos jednom sta reci
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Veliko HVALA ljudi i drago mi je da se vecini svidja,ovakve pohvale i to da se spot gleda vise desetina puta bez da je dosadan svakako prijaju, ali i daju ogromnu satisfakciju da svaki sledeci bude jos bolji.
Ideja je bila tu jos od pocetka,da ne kazem u glavi vec izmontiran spot i pre prvog snimljenog kadra. Malo su me pojedini clanovi cudno gledali(inace me cudno gledaju kad pricam o spotovima i filmovima ) dok sam mesecima pre objasnjavao kakav cu spot da napravim(bam bam bam,ide ovo ide ono bam bam bam itd ). Bilo je par dobrih saveta i ideja od Saleta i Bokija koje su takodje ubacene. Muzika je iskombinovana iz tri numere i ponekih zvucnih efekata ( zvuk motora je njegov autentican ). Kadrovi su sa svih trka izuzev poslednje Madjarske na koju sam bio sprecen da idem . Uvod je sniman jednu noc tj. za nekih par sati.
Nekima je spot kratak ali takav sam i hteo da bude,kratak i efektan,prvi deo je zamisljen kao predstavljanje auta,sponzora,tima i drugi deo voznje,trka na kojima smo bili,i opet samog tima,Bojana i svega ostalog sto predstavljamo. Mislim da za sledecu sezonu imamo referentan spot za prikazivanje potencijalnim sponzorima koji mogu da steknu kvalitetniju sliku ozbiljnosti tima. A mislim da su ovogodisnji prilicno zadovoljni, izmedju ostalih i ovaj nas forum kao jedan od njih.
P.S. Da li si u tih 50x gledanja primetio da su recimo svi clanovi tima u spotu tj. da se svi vide
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Svidja mi se sto je spot drugaciji od ostalih tvojih spotova. Muzika je u skladu sa pricom o borbi - odlicna, ali mi uvod izgleda dosta dugacak u odnosu na razradu i zakljucak. Ukupna duzina spota je takodje pun pogodak!
Zvuka motora ima cak u 10 kadrova po meni taman toliko koliko treba, mozda je moglo biti za koji procenat jace da bi se izdvojilo malo vise od muzike ali kod mene na odlicnim zvucnicima i vuferom se savrseno dobro cuje sve.
Uvod je otprilike jedna trecina spota mozda malo jace, kao sto rekoh tu je da predstavi auto, par detalja i sponzore, sve se vidi cisto. U drugom delu je akcenat na voznju naravno i sve to upakovano u 3 minuta moze nekome vrlo jasno da predstavi sliku o svemu.
Pored ovog kao sto ste vec videli ima onaj prvi spot kad se pravio i sklapao auto, par spotova sa trka, jedan spot celog putovanja (Andora) sa voznjama i sve u svemu vrlo lepo zaokruzena video prica ( koja ce se mozda pojaviti i na DVD-u) za jednog vozaca i jedan tim u godinu dana rada.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Ne zameri, moja zelja za tim zvukom je subjektivna, i sigurno je da si ti to odlicno odradio. Meni je onaj zvuk kad startuje masinu najlepsa muzika na svetu, a inace sam muzicar i audiofil.
Comment