A dal neko zna ulaznice gde ce da se prodaju i da li ce da ih bude ???
Nishki aerodrom, drag!!!
Collapse
X
-
Neko iz marketinga je rekao da je otkazano... i to en zbog kishe kako sam prvo cuo da ce mozda biti otkazano... nego zato sto ima fale neki papiri koje ne mogu da dobiju...
Voleo bi da me neko demantuje i da vozim u ponedeljak ipak.... ali nesto sumnjam... a bas sam hteo da ti ukradem nitroxaxa
Comment
-
-
Originally posted by Ivvan
A zna li se bar razlog ?
Ili treba da nagadjamo ???Izvinjavamo se svim takmičarima i svim zainteresovanim ljudima zbog otkazivanja manifestacije 1 on 1 street race u gradu Nišu 01.05.2006. Osnovni razlog otkazivanja manifestacije je nedobijanje saglasnosti grada Niš i SUP-a Niš i pored blagovremene dostavljene saglasnosti nadležnih institucija za organizovanje ovakve manifestacije. Zahvaljujemo se vojsci SCG, Aerodromu Niš, kao i pograničnoj policiji Niš.
Comment
-
-
Nishki aerodrom, drag!!!
Momci ja cu vam reci pravi razlog otkazivanja trke u Nisu.Zaista ne znam ko je bio organizator trka,ali bih ja na njegovom mestu prvo trazio saglasnost kontrole leta Niskog aerodroma za 1.5.2006.Pa tek kada dobijem potvrdu da nemaju sletanje aviona iz Ciriha,onda bi organizovao sve ostalo.Nadam se da su svi razumeli zbog cega sam resio da oformim novi sportski klub u Nisu koji ce preuzeti organizaciju slicnih i mnogo boljih manifestacija u Niskom regionu.Nema smisla da se trkas sa mnom,izgubices...
Comment
-
Comment