Vremena streetrace Vrbas 2006
Collapse
X
-
Bash bedak, dobar lik skroz...Valjda ima prijatelja pod imenom kasko.
Eh sad, da ne jadikujemo, ipak je ovo tema posvecena ostvarenim vremenima.
Comment
-
-
Da, ima vernog prijatelja.
Nego kazes rezultati...kako vam se cini.
Ko odstupa?
Honda-mugen je pokazala da dobro ide. isto i saby.
Saabo je trebao bolje kao i ivanT. Alfisti izjednaceni
Ostali su tu gde treba da budu..krompir je malo poskocio na listiTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Robika i Rade nisu uspeli da iskoriste potencijal svojih masina, tih 201m je malo za tu snagu i prednju vucu, tek nakon toga pocnu da ubrzavaju, ali ajde...
Comment
-
-
Mislim da je 166-ica mogla ici znatno brzhe (makar ispod 10), ali lagano, Ivan se tek uvozava (bolje reci uzhiva) u raskoshu takve lepotice.
Saby je fino ishao sa 1.8TS (mo'sh shtopericu shtelovati po njemu), mada smo Pera i ja izvrteli samo po jedan krug - mozhda je to moglo malchice bolje (ne zagrejane gume i otvoreni prozori - kao shto Pera kazhe).
Chini mi se da KWagen mozhe mnogo bolje.
Originally posted by VuleRobika i Rade nisu uspeli da iskoriste potencijal svojih masina, tih 201m je malo za tu snagu i prednju vucu, tek nakon toga pocnu da ubrzavaju, ali ajde...
Comment
-
-
Originally posted by VuleRobika i Rade nisu uspeli da iskoriste potencijal svojih masina, tih 201m je malo za tu snagu i prednju vucu, tek nakon toga pocnu da ubrzavaju, ali ajde...My crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
-
Originally posted by HondaHonda nije mugen.U pitanju je motor 1.6 VTEC 150 ks...To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment