Novi Marof - HR
Collapse
X
-
Jednog od clanova kluba u nastajanju, 011 Racing Team
Pobogu ljudi, ciji mislite da moze biti? BMW kockica, Bg table, a vozi iskljucivo poprecke? Boki, naravno, ko drugi?
Ko ga nije video makar jednom na nekom od dragova ili driftova kod nas, ne znam gde i sta gleda
Bio tamo, odusevio sve prisutne, pokazao da ne morate imati najbolji auto da budete najbolji.
Comment
-
-
-
Je l ovi ne znaju da je "scandinavian flick" zabranjen ili šta?
Mislim, valjda je normalno da ako već uđeš na stazu vežbaš da driftuješ po pravilima i da ga kasnije šteluješ/moduješ auto na osnovu ispravne, a ne pogrešne vožnje.
OK, verovatno su momci uložili mnogo truda, ljubavi i para i što se toga tiče, skidam kapu, ali ovo je kao da mi neko kaže "ja znam da igram fudbal, ali nosim loptu i rukama" - ne znaš sine, to je ragbi, a ne fudbal...
Comment
-
-
Nije clan,superfly tnt ga dosta spominje pa si permutovao nesto,nadimak mu je el nino!
Ko ga zanima neka ukuca na you tubu el nino i izbacice mu dosta drifta,on je kao nas kurbalija!
Comment
-
-
Boki je vec dosta puta dokazao svoje znanje.. I zbog toga mu skidam kapu, a kako sam procitao nije dobio pehar jer je trebao da ceka jedan dan posle takmicenja da bi mu isti dali, i naravno vratio se kuci... Ali da im je objasnio, objasnio im je...
Elem el nino, jel imao pre mozda plavog juga?
BMS team
Comment
-
-
Nino ce verovetno doci u BG na drift ako sredi motor do tada jer mu je juce na stazi prolupao. Jebi ga mnogo je 9500 obrtaja
Boki i ja smo juce opet bili u Novom Marofu na stazi kao gosti. Imali su skup driftera pa su nas zvali da dodjemo da se malo druzimo...Bilo je extra i mnooogo potrosenih guma.
Dosta njih nam je reklo da ce doci 21. aprila na adu huju ali videcemo.
Poklapa nam se termin sa Slovenackim takmicenjem pa cemo videti ko ce gde otici... Do tada cekamo.........
Tokio 75 bilo bi lepo da se pojavis na Adi Huji 21.04I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Comment
-
Comment