sta znam..ja sam samo jednom prilikom video Saleta-cocolo,i to na Adi kako "skoro"driftuje sa Go kartom,posle toga mi je sve bilo jasno..covek vozi,mislim driftuje ko blesav...osim toga koliko sam pratio njegov bmw je automatik...sto je u mojim ocima podvig,ali nema veze ja sam i onako duduk za drift ,a moja mazda i nije za to...ali zato dao bog uskoro ,nateracu ga da me nauci(usput cocolo kuzis li ti drift sa quatro zverkama )..
pozdrav
miki
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
glupo je prichati na tu temu ovde naj bolje je da se skupimo na stazi i da vidimo kosta ume kosta bolje zna da uradi i da organizujemo klub driftera ,,,jer da znate kako je kod hrvata druzenje nebiste poverovali imao sam prilike,sa cocolom da odem tamo i da sa njima provedem jedan dan na stazi.Bilo nam je nezaborvno nas dvadesatak koji svi driftujemo bili smo ceo dan na stazi a posle svi kod zax na zahusku u jednoj sobi 20 driftera a kod nas na takmichenju sedam mislim da je to sramota..A sto se tiche organizacije sto je bila mslim da to nije resenje da se ne dodje na skup jer svi vi treba da dodjete da se sa nama druzite i takmichite a ne sa organizatorima oni su tu samo da nas okupe i omoguce driftovanje po ceo dan za 2000,00 dinara nema nigde to ,...imate sad gde da posaljete pm.ako zelite saradjnu sa nama da sto jeftinije iznajmimo stazu ada huja koja je odlichna za drift ,,kao sto cocolo kaze 100eura sat vremena sto nas je vise manje kosta a mozemo da uzmemo i dva sata ako treba,,,,,,,
...evo i ovde sve cestitke bokiju i cocolu !
...ima nas jos zainteresovanih ali nas izgleda sve kolje novcana situacija !
ja sam zainteresovan da ucestvujem na tom iznajmljivanju staze, moze na pm vreme odrzavanja ili na mob 063/7178266 Milos !
...pozdrav svima i podrska za otvaranje kluba !
evo ovako necemo skoro iznamljivati stazu ja treba da ubacim 3.5 motor kad to ubacim onda mi treba trening i tada mozemo da se dogovaramo za stazu naravno da uklopimo da tad svima odgovara ,,jedini problem je sto stazu mozemo iznajmljivati samo ponedeljkom i utorkom i chetvrtkom u kasnim popodnevnim satima znachi posle sest ,,sto i odgovara zbog posla svih koji rade ,,,trebalo bi svi da dodju i oni koji znaju i oni koji ne znaju nema sramote u ovom sportu niko se nije rodio da sve zna zato slobodno dodjite da trosimo gume a ne slova na tastaruri
pozdrav
hvala svima koji nam chestitaju i svima koji dolaze da nas gledaju
...da bilo bi lepo da otvoris temu i ispratis celo ubacivanje, ima nas jos zainteresovanih za takav projekat !
...i ako moze neko pitanjce, jesi ostavio visko na tvojim kolima i sta si radio sa motorom do sad !
cini mi se da takav auto moze da bude sasvim dovoljan za pocetak ?
Jos uvek nije pochelo ubacivanje otvoricu temu kad pochne ubacivenje ali odma da znate nema tu velikih prepravki maltene nista,,,A moj sadasnji motor je serijski polu ispravan presao nekih 500 000 km i malo vise ,,motor je 2.5, 176ks i sve je serijski na auto je samo zamenjeno zadnji amort. koni sport i dodata balanstangla koju inache fabrichki nosi 2.5 ,,sve ostalo je serijski ima naravno opruge sve chetiri crvene ali nista tvrdje nego serijski...
A sto se tiche nekog pochetka sa ovim auto ne da je dovoljno nego je extra jos kad bi se samo dodala bregasta i skinula blokada do nekih 7000 obr. bilo
bi to sasvim doviljno za sve sto ti treba za drift.sve drugo sto vas intresuje posalji te pm pa pitajte ,,mislim ja nista nekrijem sto se tiche kola mozete da pitate sta vam padne napamet , visko sam izbacio stavio napred vent. od klime
ja mislim da cu slike i tekst sto se tiche ubacivanja motora okachiti na moj sajt
011racingteam.com toje sajt naseg kluba tu mozete videti sve o nasim projektima i sve sto vas zanima
Evo ko nije bio na Adi huji kad je bio Drift moze da pogleda kako je bilo,spot sam sam snimao i montirao tako da bi voleo da cujem i neki komentar,traje 4 i po min. i mislim da ce vam se dopasti.Svakako vredi ga pogledati,a ujedno i moj mali doprinos popularizaciji drifta i slicnih manifestacija kod nas.
cvrle ove je extra kako bi ja mogao dobiti sve sto si snimao bio bih ti bas zahvalan a mozemo se dogovoriti da sednes kod mene i da snimas na stazi iz kola tj. da fiksiramo kameru nekako na neko postolje
Comment