Bilo je odlicno,super organizovano,taman koliko treba ljudi.Zlatni kadet je prava stvar a za Audi A4 nemam reci,covek je stao na crtu motoru i izgubio za koju stotinku,sta reci,zavrsicu za koji dan spot pa cu postaviti,pa ko nije bio moze da vidi sta je propustio
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
Stvarno je bilo mnogo dobro...a i vreme posluzilo.
Stvarno je bilo zlo makinica.
Licno su me odusevili robika sa kadetom...matora sedmica koja brboce, puca, trokira ali ebe kevu i plava korsica i Honda atmosferac pravo odusevljenje kako puni i kakav zvuk ima.
Sabovci nista od nagrada a sto se tice voznje solidno.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Bio je i red da neka honda uzme bar jednu klasu(pricam za subotu, u nedelju ne znam sta je bilo), posto su se u finalu u klasi 14 i 15 borila dva TypeR i dva golfa 1...gde su honde izgubile...zato je slovenac objasnio neke stvari...auto je stvarno ogoljen...ne verujem da ima vise od 600kg...
Nemane, posle toliko diskusije prosle godine oko plavog civica opet nisi razumeo da nije H22 motor, vec je 2.0 iz CRV-a razbusen na 2.2...
Plavi civic ima oko 800kg trenutno, ima custum lunch i shift control, blok je 2.0 iz crv-a a glava je vti, injektori su 550cc, ima dva oil catch-a , klipovi su kovani a kompresija oko 12,8(prosle godine bila preko 13, inace isti motor pre ovog sastavljanja presao oko 15000 cistog draga prosle godine) Najbolje vreme mu je 12,4, i iskreno mislim da ima malko vise od 280ks Inace sprijateljio sam se sa likom pa mi je cak i haubu otvorio Inace delovi su uglavnom narucivani odavde , pa pogledajte i cene http://www.theoldone.com/
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
U nedelju,kaze mi lik koji vozi ovu Hondu,da je oborio sopstveni rekord koji je bio 12.4,dok se "trkao" sa Hondom CBR 1000RR Fireblade,koji trenutno iznosi 12.3 sec/402m.
Auto je atmospherac,znachi non Turbo niti NOS, ima 840kg i 282 KS na Dyno-u...
Comment