Obavestavam Vas da ce se 29. i 30.09.2007 godine odrzati cetvrto finalno takmicenje King of Drift Europe u Madjarskoj.Na takmicenju ce boze zdravlja,viza i para ucestvovati i Bojan Kurbalija koji ce predsavljati Srbiju. Ekipa koja ide broji 4 clana,Bojan Kurbalija,Milos(Flip) prijatelj i vozac kombija sa prikolicom,Bata (BMW) mehanicar,i ja Cvrle koji ce sve to da zabelezi kamerom. Takmicenje ce biti u mestu Mariopics na krajnjem severoistoku Madjarske gde se nalazi i staza (http://www.rabocsiring.hu/) . Polazak je planiran za cetvrtak uvece,putovanje nocu,tako da u petak ujutru vec budemo na stazi jer je u petak slobodan trening ceo dan.U subotu ce biti pre podne zvanican trening i propratne aktivnosti (drift taxi,igracice ) a posle podne samo takmicenje odnosno kvalifikacije.Prvog dana kvalifikacija najboljih 32 ostaje za drugi dan i vozi twin batle odnosno twin drift i tako sve do finala.Takodje za prvi dan odnosno subotu uvece je planirano i takmicenje u twin driftu (nocna voznja) ali samo ko bude hteo jer se to neboduje za KOE vec se vodi kao posebna trka,a obecali su i neku ludu zurku posle za ucesnike. Sve u svemu nadamo se da cemo proci kvalifikacije i da ce Boki odmeriti snage sa najboljim drifterima Evrope u finalu.
Ovde cete moci da pratite sta se desava svaki dan i da imate informacije iz prve ruke sta se desava i kako sve protice,a mi cemo se truditi da prijatelje sa foruma koji ce pisati obavestavamo o svemu.
Ja zelim samo da auto posluzi i da nebude problema a ostalo ce Boki vec da odradi kako najbolje zna i ume, da se potrudi da ostanemo u secanju Evropi za naredna takmicenja.
Ovde cete moci da pratite sta se desava svaki dan i da imate informacije iz prve ruke sta se desava i kako sve protice,a mi cemo se truditi da prijatelje sa foruma koji ce pisati obavestavamo o svemu.
Ja zelim samo da auto posluzi i da nebude problema a ostalo ce Boki vec da odradi kako najbolje zna i ume, da se potrudi da ostanemo u secanju Evropi za naredna takmicenja.
Comment