Sta je bre vama, Boki ne zna da vozi, jel vidite da mu se auto stalno zanosi.
Salim se.
Cestitam na sponzoru i da ih oderes ove godine i pokazes KO je ustvari pravi DRIFTER
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Svi hvale koji gledaju spolja, ali tek sto je osecaj sedeti u kolima dok Boki driftuje, to je tek uzitak
U jednom monetu Boki rece:" pogledaj brzinomer " kazaljka izmedju 80 i 100km/h da ne pricam dalje, malo nek kaze i skijas jer se i on vozio s njim, ali sve u svemu izgleda perverzija sve to sto on radi i spolja i unutra!
Samo da kazem dobro se spremi i srecno u ovoj sezoni!!!!!!!
Ma već sam rekao, iznutra je skroz druga priča, auto ide mnogo brže nego što očekuješ, osećaj fenomenalan, non-stop se nešto dešava, odmotava volan, ručna, menjač, maše ljudima, ... Samo što nije izašao na krov auta i mahao odande
Neko me je pitao kad sam izašao iz kola "gde je levo" ili tako nešto, naravno da se nisam usr`o, znao sam otprilike šta da očekujem, vozio sam i ja drift... Eeee
I to pre jedno 6-7 godina. Imali smo nekog matorog subarua, na Kopaoniku kasno uveče uzmem tati kola i cepaj po krivinama popreko Ujutru trka, a ja k`o bolid vozim po onim putićima Nije mi loše išlo, mada je po snegu dosta lakše.
Hm, da, imao sam i jedan problemčić, taj subaru je imao ručnu na prednjim točkovima! tako da sam se snalazio sa zanošenjem volanom... Naravno bio je tu pogon na sva 4 da me izvuče iz krivine.
Mislim da ćemo svi zdušno navijati za Bokija i pratiti ga i na trkama i na treninzima
@Cvrle : na kojoj od ovih slika sam ja unutra?
Pazi kad nemogu da provalim, imam ih ja u full rezoluciji ali se i dalje nevidi samo onaj celavi sto vozi se nadzire ponegde, mozda Cocolo ima on je slikao malo face u kolima.
Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka
,,pa ce biti ponovo test i trening ,,bices prvi na redu jer ok
Tu sam. . . .
Nego ima problem....,znam da cu se primiti pa cu morati malo da ubrzam kupovinu a planirao sam jos da sacekam, proslo je izvesno vreme od kad sam prodao alfu i vec sam poceo da kriziram bez RWD!
Pre neki dan mi drugar dade da je probam,nisam izdrzao da ne zabacim buljetinu , samo mu devojka nije ocekivala pa se uplasila
Comment