Kad ste toliko pametni sto se ne organizujete pa napravite jedan event :x
Drag race zavrsio karijeru?
Collapse
X
-
Mene lično to uopšte netangira! Nego samo konstatujem šta treba uraditi, i da treba puno rada. Ja znam iz mog ličnog iskustva, oko nekih sličnih stvari koje sam pokrenuo.
Ljudi su kod nas u većini slučajeva lenji, mnogo zahtevni, svi bi odma da zarade dosta para a uz što manje cimanja ( čitaj, bez ikakvog cimanja )
Ovi likovi verujem da su to radili zbog para, jer ako su radili iz ljubavi prema Drag-u,onda netreba da se nerviraju što neće biti publike, samo nek sakupe ekipu, i oflekaju par rundi i nek utvrde ko je najbolji. Posle na pićence i večeru u neki restora i to je to.
E sad, ako hoće da zarade neke pare, onda moraju malo da se "pomuče" i da mućnu svojom glavom kako!
Comment
-
-
Pa jeftiniji je aerodrom Ladjevci, dve godine su pravljene trke i sta se desilo:
prvi put 2-3000 gledalaca, a drugi put ni toliko.
Oba puta organizator u velikoj buli.
Zaboravi te price da mogu da se uzmu velike pare na trkama.Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
Svako ko krene u tako nešto treba da razgraniči sam sa sobom.
Da li to radi iz ljubavi prema Drag-u, ili želi da zaradi!
Ako radi iz ljubavi, zabole ga što neće biti publike, važna je ekipa koja se trka i to je to.
Ako radi da zaradi, onda je to posao kao i svaki drugi. Puno znoja, odricanja, zalaganja i ulaganja, da zna kako da izvuče maksimum. Malo mi je šuntavo da se oslanja na zaradu ( ako misli da zarađuje na ovome ) bilo ko, kad najpopularniji port na Svetu , Fudbal, kod nas nemože da se koliko toliko finansira od gledalaca...dobro ni u svetu se nefinansira skroz od gledalaca, ali to je jedna bitna stavka, dok je kod nas to najmanja. I odna očekivati da se samo od posetilaca Drag-a zaradi je stvarno šuntavo.
Znači, likovi su 100 % ragraničili i prekinuli sa radom.
Comment
-
-
Originally posted by mb12Svako ko krene u tako nešto treba da razgraniči sam sa sobom.
Da li to radi iz ljubavi prema Drag-u, ili želi da zaradi!
Ako radi iz ljubavi, zabole ga što neće biti publike, važna je ekipa koja se trka i to je to.
Mislim da je tesko naci nekoga ko ce iz ljubavi prema Dragu da izvadi iz dzepa 20-30.000 eura, da bi se drugi trkaliGaraza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
-
Kada sam prichao o "ljubavi" prema Drag-u mislio sam na sledecu situaciju:
Nadju fin deo puta gde mogu bez posledica da se utrkuju
Evo kod mene u mestu postoji deo puta, skoro 1,5 km koji vodi ka smetlishtu...dovljno da samo blokirash i vozi bajo...naravno nije sve tako jednostavno, ali nije ni prekomplikovano.
A i ti nadje sad da uporedjujeshKao iz ljubavi, pa odma da iznajme aerodrom....a i oni, mislim, shta ochekuju , tj kakvu cenu ochekuju kad oce da zakupe aerodrom ( bez obzira kakav, dovljna tezina rechi je aerodrom )
Comment
-
-
Pricam ti o aerodromu, zato sto su ove trke vozene po odredjenim pravilima, a to znaci, svaka vozna traka po 6 metara, ukupno 12 metara, pa 200 metara predstart, 400 metara staza za trkanje i 400 metara za zaustavljanje.
Tesko naci tako nesto u domacoj radinosti.
A to za zezanje, toga ima stalno inisu potrebni neki "organizatori" ni pare.Garaza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
Comment