Mikica Vesnic 31.05.2010 najava sezone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ivancho
    CBC Veteran
    • 11.02.2008
    • 199
    • Vracar - Zemun

Mikica Vesnic 31.05.2010 najava sezone

31.05.2010 Nas trofejni vozac Mikica Vesnic na stazi Navak prezentovao je svoje planove za ovogodisnju sezonu i produzetku saradnje sa koncernom GoodYear-Dunlop koga predstavlja korporacija Sava Tires.

Gospodin Vesnic je naglasio koliko je zadovoljan gumama proizvodjaca Dunlop i rekao da ukoliko budu nastavili da budu toliko dobri i prate njegove uspehe , da ih ocekuje dugogodisnja saradnja.

Dunlop je iskoristio priliku da prezentuje svoje novitete StreetResponse i QuatroMaxx

Dok je Mikica prezentovao svoj novi automobil za ovu sezonu:

Nakon zvanicnog dela , dosao je i revijalni. Sve koji su zeleli, a bogme i smeli Mikica je provozao na Subaru Imprezi koja je bila na novim Dunlop - Sport Maxx TT gumama Verujte mi voznja je nezaboravna, svaka cast Mikici sa kojom lakocom i sigurnoscu "lomi" auto po Navakovoj pisti po jucerasnjem pljusku.

Prisutni su mogli da se okusaju na stazi i testiraju Dunlop gume na vozilima:

Lexus koji je bio na Dunlop - Sport Maxx GT gumam

BMW X6 koji je bio na novim QuatroMaxx gumama Skoda SuperB na FasteResponse gumama ,kao i Skoda Fabia na novim StreetResponse gumama

Moram istaci da je to bio nezaboravan dan i moram se zahvaliti SavaTires - GoodYear-Dunlop koncernu kao i Mikici Vesnicu na izuzetnoj organizaciji i prezentaciji.
  • colinio
    CBC Početnik
    • 13.02.2010
    • 4
    • Beograd

Re: Mikica Vesnic 31.05.2010 najava sezone

Mikica moj favorit!

Comment

• kamango
      CBC Senator
      • 31.05.2009
      • 205
      • KS-BG

Da li moze malo vise informacija o tim automobilima, koji motori, snaga itd...

Comment

• Ivancho
        CBC Veteran
        • 11.02.2008
        • 199
        • Vracar - Zemun

Da li mislis na ove automobile koji su dali nama smrtnicima da vozimo? X6 znam da je 3.5d , za Lexusa mislim da ima 2500cc , a za ostale ne znam

Comment

• kamango
          CBC Senator
          • 31.05.2009
          • 205
          • KS-BG

Nisam naglasio, mislim na ovu vectru sto vozi Mikica. Jel postoji i dalje ST klasa ili sta god da je vozio prosle godine?

Comment

• Ivancho
            CBC Veteran
            • 11.02.2008
            • 199
            • Vracar - Zemun

Evo sa zvanicnog sajta Mikic Vesnica o kolima koje je vozio: http://www.mvesnic.com/sr/cars.php

Comment

Working...
            X