Dakar 2009

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bane R
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2006
    • 1769
    • Beograd

Dakar 2009

Ovaj Canon se baš ofucao, niko ni Dakar da spomene ...

Elem, zilionsko bacanje para nemačke vlade na VW izgleda će ove godine konačno da se isplati Ne samo da prave troškova više nego zastava, nego su pre par godina kupili sve vozače, suvozače i stručnjake u Dakru kako bi uzeli titulu, pa opet ništa. 2007 godine su od 15 etapa pobedili na čak 10 i bili tek četvrti u generalnom. "Jadan" Micubiši nije dobio ni jednu, pa je imao dvostruku pobedu.

Međutim, ove godine će izgleda konačno dođi do svoje prve pobede. Za one koji ne prate Dakar, poslednjih par godina je scenario otprilike isti - Tuarezi ubedljivo krenu na prvih 5 etapa, ali im se zato do kraja relija pokvari sve što može da im se pokvari i onda naravno Micubiši i Peterhansel na kraju pobede. Pre 3 dana ispade Peterhansel, a VW drži prva tri mesta, dok je četvrti Roma u Micubišiju. Realne su šanse da Sajnc konačno uzme reli.

E sada, pošto je većina ljudi danas na internetu kablovsku dobilo skoro, a kompjuter kupili u forum računarima jer su delili "besplatno kolor štampač u boji" i internet uveli letos jer je Telekonj delio majicu Novaka Đokovića, to znači da za njih istorija civilizacije van Tv Pinka počinje negde u proleće 2008. godine.

Šta će epilog toga da bude? Pa prosto. Ovogodišnja, verovatna, pobeda VW na Dakru će da uslovi konstatacije po kafićima i perionicama kako je Volkswagen Race Touareg 2 u stvari najuspešniji automobil na Dakru ikada i kako je ovim dokazana dominacija VWa u motorsportu.

Takođe, grad će nam biti izlepljen bilbordima o dominaciji VWa u Dakru i kako je to razlog da kupimo VW Polo na 7 godina lizinga. Isto kao što se svaku poznu jesen posle završetka WRCa pojavi bilbord sa Xsarom/C4 i trijumfu Citroena u WRC i kako je to dobar razlog da kupimo C4 Hdi .

Znate onu narodnu, ne yebe lep nego uporan? Izgleda da je VW najbolje izvukao iz te umotvorine... ko bi rekao da će tako nešto čak da im donese pobedu na Dakar Reliju ... Verovatno.

PS. Znam da će jevtic da mi kaže kako sam "pun kompleksa" i znam da će pojedini vaginaši da se jave sa pričom o super sportskom vr6 čudu, ali nadam se da vam ne smeta kratka opservacija ovogodišnjeg i par pređašnjih dakar relija... iz mog ugla, naravno ...
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Re: Dakar 2009

Po mom shvatanju nisi daleko od istine
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Re: Dakar 2009

E sada, pošto je većina ljudi danas na internetu kablovsku dobilo skoro, a kompjuter kupili u forum računarima jer su delili "besplatno kolor štampač u boji" i internet uveli letos jer je Telekonj delio majicu Novaka Đokovića, to znači da za njih istorija civilizacije van Tv Pinka počinje negde u proleće 2008. godine.

Šta će epilog toga da bude? Pa prosto. Ovogodišnja, verovatna, pobeda VW na Dakru će da uslovi konstatacije po kafićima i perionicama kako je Volkswagen Race Touareg 2 u stvari najuspešniji automobil na Dakru ikada i kako je ovim dokazana dominacija VWa u motorsportu.
      Neverovatno koliko si u pravu Vec diskusije idu u tom pravcu, da samo vidis ponosne vlasnike Golfova, pogotovo dvojki

znam da će pojedini vaginaši da se jave sa pričom o super sportskom vr6 čudu
      Evo ... sa' ce ... samo sto nisu
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
      X