Neko rešenje za gledanje... http://www.rtl.de/chatstream/index/formel1/f1css/sport/ samo ovo mi pada na pamet.
F1 2011
Collapse
X
-
Re: F1 2011
Ja imam RTL u ponudi kablovskog operatera pa cu tu da gledam...............makar dok u sred trke ne pocne "Krombahr" i pa pola sata teraj reklame, a nemacki razumem.............k'o Marica.You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
-
-
Imam i ja RTL HRT i FOX stoje jedan pored drugog baš zbog reklama u toku formule, a i ako nešto propustiš samo skočiš sa jednog na drugi pa na treći i gledaš isto tri puta svi imaju međusobno kašnjenje oko 3-5 sekundi, ali više ne prenose osim nemaca.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Nisi. NEMA! Kakva drzava takav i prenos. Bitno je da ima fudbal, i tenis na svakom mogucem programu, ovo prvo ne znamo da igramo a ovo drugo do juce niko nije ni znao kako se zove, sada smo "teniska nacija". Kosarka tu i tamo, odbojka ako mora sve ostalo................................NEMA.You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
Vazno da ima bolesnih spanskih i turskih serija,jos bolesnijih dvorova,parova,farmi i velikih bracaCekas tu nedelju da sa par zagrizenih drugara odgledas pravi muski sport i sad cvrc milojka.Zene na svakom kanalu u svako doba imaju nesto za gledanje,a mi? Diskriminacija!
Ako sam preterao neka moderatori izbrisu post ali stvarno sam
Comment
-
-
Evo ga još jedan streaming link http://atdhenet.tv/ na kom bi trebalo i ubuduće da bude prenosa.
Trenutno se može pogledati Formula 1: Australian Grand Prix - QualifyingBoost is automotive equivalent of cocaine
Comment
-
-
Priča se da su prava za prenos u HR koštala oko 500 tisuča eura, to bi ovde izvadili samo NIS, DDOR, DUNAV i Carlsberg zajedno. Ali slaba gledanost, neće, džaba što mi volimo... Ima na RTVCG 2, pa ko 'vata,... Na severu Vojvodine može sa mađarskog RTL-a, ima manje reklama, a može i sa DVB T (MPEG 4) tunerom..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
Comment