Moto GP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Novi vikend i tyrka u Maleziji. Vrlo interesantna staza, kažu najlepša koju je Tilke konstruisao. Dug krug i specifični vremenski uslovi.

Sve je svedeno na matematiku i na zvaničnom sajtu www.motogp.com bili su tačni proračuni svih scenarija. Svodi se na to da "Jackass" Miler treba da pobedi, a Markez odustane da bi titula bila odlučena na poslednjoj trci. Rins može do titule samo teoretski. Biće dobra trka.

Moto 2 je još lakša situacija, tu je bez-malo, šampion već poznat, Esteve Rabat. Potreban mu je neznatan učinak da stavi pečat i to će se, verovatno, desiti u nedelju.

Moto GP će biti zanimljiv u smislu odluke ko će biti vice-šampion, pretpostavljam da će "Doktor" iskusno da završi posao, znam da izrazito voli da vozi u Sepangu.

Dalje...

Comment

• Boki Ar
      CBC Senator XXL
      • 11.11.2004
      • 2827
      • Aranđelovac
      • Vektra

Bile su dobre trke.
      Ko nije gledao (ili jeste, a možda želi još jednom i tako prekrati vreme do petka, kad počinju treninzi za F1), našao sam ovaj link za online gledanje, solidna je slika.

Vidimo se...

Comment

• zoranc
        CBC Senator XXL
        • 31.03.2005
        • 1313
        • Beograd
        • AR 147

Poslednja trka u Valensiji je donela svetskog šamiona u Moto 3 klasi Bilo je neizvesno do poslednje krivine kao i uvek u ovoj klasi gde pobeda je imperativ.
        Braća Markez su svetski šampioni u najslabijoj i najačoj klasi. Trka koju vrediti pogledati i u repriznom terminu na SK-u.
        Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• Boki Ar
          CBC Senator XXL
          • 11.11.2004
          • 2827
          • Aranđelovac
          • Vektra

Slažem se. Miler je pobedio ali se ne raduje, Aleks Markez je osvojio titulu, tako su on i Mark upisani u istoriju kao prva braća osvajači šampionata u jednoj sezoni. Dobra je bila trka, mada mi se Milerova vožnja opet čini na ivici ne-sportske.

Slede Moto 2 i GP gde Rosi ima pol poziciju, ko će biti 2. u toj klasi videćemo.

Comment

• Cp6uH
            CBC Senator XXL
            • 22.09.2008
            • 553
            • Beograd
            • Corolla TSn

Šteta nisam znao kad je termin Moto3

Comment

• zoranc
              CBC Senator XXL
              • 31.03.2005
              • 1313
              • Beograd
              • AR 147

Valjda su reprize ponedeljak na utorak ( Pregled Programa | Sport Klub )
              Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• Boki Ar
                CBC Senator XXL
                • 11.11.2004
                • 2827
                • Aranđelovac
                • Vektra

Moto GP pocinje sada na SK repriza sat vremena pre najavljenog. Ko voli...

Comment

Working...
                X