Prognoza rezultata trke F1 - tip za kladionicu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Prvi favorit za pol poziciju se "pobrinuo" da razbije monotoniju. Posle kruga od 1:39:232, ostao je da sedi u boxu, dok su drugi vozili i uzeli ga za više sekundi. Osta mi nejasno da li je ono bila greška u prikazanim podacima ili je Rozberg zaista napravio skro 4 sec. u poslednjem sektoru.

Kako god bilo, Luis će teško doći do pobede, ako Rozbergov bolid bude funkcionisao 1/1. Tip za trku, vrlo neizvesno, koliki će pomak Ferari i Wiliams uspeti da naprave...

1. Hamilton vozi kod kuće, svi najbrži sektori su njegovi

2. Rozberg ... od ove pozicije, na dole, ko pogodi poredak moze da uzme solidnu kintu

3. Fetel, mozda mu se posreći

4. Alonso, znam da će dati sve od sebe

5. Rikardo

7. Hulkenberg on nam dođe kao favorit na koga uvek mozemo računati, možda sam ga sedmim mestom malo podcenio

8. Botas

9. Masa

10. Magnusen

Comment

• Cp6uH
      CBC Senator XXL
      • 22.09.2008
      • 553
      • Beograd
      • Corolla TSn

Nije Hamilton ostao u boxu, nego se sklonio Rosbergu u posljednjem krugu jer je video da je lošija situacija u prva dva sektora i mislio je da ne može da popravi vreme

Comment

• Boki Ar
        CBC Senator XXL
        • 11.11.2004
        • 2827
        • Aranđelovac
        • Vektra

Tako je, pogrešno sam ukapirao situaciju, hvala za ispravku. Čujem da će restart uslediti za 15 minuta...

Masa neće moći da nastavi. Kimi je dobro, osim što je ugruvan. Trka će nastaviti letećim startom, 'ajde da vidimo...

Comment

• Cp6uH
          CBC Senator XXL
          • 22.09.2008
          • 553
          • Beograd
          • Corolla TSn

Da u 15:05 počinje

Comment

• expendable
            CBC Senator XXL
            • 04.11.2009
            • 3662
            • Bor

Zanimljivi rezultati, osrednje zanimljiva trka.
            Šteta za Button-a ali Ricardo je zaslužio treće mesto. Fetel vozio najbolje ove sezone ali na njegovu žalost tek peti i opet lošije od Rikarda (sad nije lošije vozio).
            Alonso "cedi" onaj Ferari ko suvu drenovinu al' više od onoga ne može. Ostaje da "bacaju kocku" Rozberg i Hamilton (za titulu). Za sada su egal (i po rezultatima i vožnji i baksuzluku pa tako i sa bodovima). Sve čestitke Botasu (drugoplasiranom).
            Nisam dao prognozu a i ne bi se proslavio (osim što bih tipovao na Hamiltona, računajući neki baksuzluk (kao što je bio) koji je morao da se pre ili kasnije desi Rozbergu).
            Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Boki Ar
              CBC Senator XXL
              • 11.11.2004
              • 2827
              • Aranđelovac
              • Vektra

Komentar skroz na mestu. Totalno sam podcenio Botasa, a tek što sam Batona skroz zaboravio...

Comment

• Boki Ar
                CBC Senator XXL
                • 11.11.2004
                • 2827
                • Aranđelovac
                • Vektra

Hokenhajm, Mercedes kod kuće, sunčan dan sa 34°C. Samo nijanse će odlučiti ko uzima pol, Nico ili Lewis. Da li Fetel može išta ozbiljnije da učini... Videćemo danas od 14h.

1. Rozberg
                2. Hamilton - dvoznak
                3. Alonso, red bi bio, vozi čovek nema šta
                4. Botas
                5. Masa
                6. Rikardo (4, 5 i 6 jako teško za prognozu, Fetel može da iznenadi, kod kuće je...)
                7. Fetel
                8. Magnusen
                9. Kvyat
                10. Baton
                Last edited by Boki Ar; 19.07.2014, 13:23. Reason: Ispravka

Comment

• expendable
                  CBC Senator XXL
                  • 04.11.2009
                  • 3662
                  • Bor

Ne gledah trening (a i trku ću u trku) ali posle kvalifikacija je (prilično) jasno: pobednik - Rozberg.
                  Za kladionicu dovoljno!
                  (postolje je već teže pogoditi ali Botas će se naći na njemu a za "nepopunjeno" mesto će Fetell i Alonso (između ostalih) imati da se bore).
                  Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Cp6uH
                    CBC Senator XXL
                    • 22.09.2008
                    • 553
                    • Beograd
                    • Corolla TSn

1. Rosberg
                    2. Hamilton
                    3. Rikardo
                    4. Botas

Comment

• jevrem
                      CBC Senator XXL
                      • 04.11.2006
                      • 948
                      • Smederevska Palanka
                      • A4 2.0TDI quattro

1.Rosberg
                      2.Alonso
                      3. Vetel
                      4. Botas
                      Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
                      Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• Boki Ar
                        CBC Senator XXL
                        • 11.11.2004
                        • 2827
                        • Aranđelovac
                        • Vektra

Čim su počele kvalifikacije, videh da sam izostavio Hulkenberga. Kakva greška... Alonsa sam stavio na poz. 3, više kao ličnu želju, ne kao realnost. Kako god, Alonso svoj maksimum daje na samoj trci...

Šta će Mercedes učiniti i koju taktiku će primeniti sa Hamiltonom, koji kreće zadnji ili iz boksa, videćemo. Rozberg će učiniti sve da pobedi kod kuće, normalno. Ko može uzeti pobedu, ako Rozbergu otkaže bolid, ko će znati, Rikardo možda? Da li će pasti kiša i malo zahladiti, što bi odgovaralo Red Bulu... Mnogo pitanja ovde... Ok, idemo realno:

1. Rozberg
                        2. Botas
                        3. Rikardo
                        4. Alonso
                        5. Fetel

Comment

• Boki Ar
                          CBC Senator XXL
                          • 11.11.2004
                          • 2827
                          • Aranđelovac
                          • Vektra

Zaboravio sam i ovo, očajan snimak ali moj telefon nije mogao bolje, godina 2010-a.

Comment

• Cp6uH
                            CBC Senator XXL
                            • 22.09.2008
                            • 553
                            • Beograd
                            • Corolla TSn

Hamilton zbog promene menjača startuje 20ti, ne menja specifikaciju kočnica pa neće startovati iz Pit-a

Comment

• Cp6uH
                              CBC Senator XXL
                              • 22.09.2008
                              • 553
                              • Beograd
                              • Corolla TSn

Odlična trka samo mi Masa zeznuo prognozu u prvoj krivini

Comment

• Boki Ar
                                CBC Senator XXL
                                • 11.11.2004
                                • 2827
                                • Aranđelovac
                                • Vektra

Već iduće nedelje imamo priliku za popravni, Hungaroring. Izgleda da svi gledamo više naše želje, a manje realno stanje.

Realno je da Ferari ne može brže od ovoga što Alonso čini, Kimiju ne ide nikako. Masa ima najviše incidenata u sezoni, Botas je odličan sa 3 vezana podijuma. Red Bul ne ide dobro kad je preko 25°C. Lotus potpuno nemoćan, "scenario 11", Reno agregati imaju najviše kvarova...

Bilo kako bilo, Hokenhajm, za sad, najbolja viđena trka u sezoni. Hamilton se stvarno trkao i demonstrirao snagu Mercedesa, oštećeno prednje krilo nije mu smetalo da vozi najbrže krugove. Nisam prebrojao njegova stajanja 3 ili čini mi se ipak 4? Večeras je od 21 repriza na SK, cenim da vredi videti.

Comment

Working...
                                X