Prognoza rezultata trke F1 - tip za kladionicu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • expendable
    CBC Senator XXL
    • 04.11.2009
    • 3662
    • Bor

Sve se slažem sa Bokijem (i ja bih voleo da Masa kuci bude na podijumu).
    Ipak, kako na f1.com najavljuju kišu, da tipujem na "kišno vreme":
    1) Hamilton
    2) Rozberg (ovo ni kiša ne može da pokvari)
    3) Alonso
    4) Fetel
    5) Botas
    6) Rikardo
    7) Baton
    8) Masa
    9) Raikonen
    10) Magnusen

...

i kako će po kiši ispasti bar dvojica, u prvih deset bi mogli Danijel K. i Hulkenberg
    Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Cp6uH
      CBC Senator XXL
      • 22.09.2008
      • 553
      • Beograd
      • Corolla TSn

Po kiši je Viliams baš loš

Comment

• Boki Ar
        CBC Senator XXL
        • 11.11.2004
        • 2827
        • Aranđelovac
        • Vektra

Repriza kvalifikacija je bila najavljena na SK u 03:45, nisam hteo to da čekam, baš je kasno bilo. Kiša u Brazilu najavljena, sad gledam na f1.com i cenim da će biti odlična trka. Ovde već ima vrlo kvalitetnih rezervnih tipova, ko se stvarno kladi može ići na bar jedan izlazak vozila sigurnosti.

I ovo vredi pogledati.

Comment

• Pro FX-Sniper
          CBC Senator XXL
          • 11.01.2010
          • 14410
          • Medakovic
          • Alfa-Brera

Dobar dan ljudi, evo i moje prognoze.

1. Hamilton
          2. Rozberg
          3. Masa
          4. Alonso
          5. Fetel
          6. Botas
          7. Rikardo
          8. Magnusen
          9. Baton
          10. Raikonen
          You can run, but you can't hide.

Comment

• expendable
            CBC Senator XXL
            • 04.11.2009
            • 3662
            • Bor

Solidno.
            Nije bilo kiše pa su Boki i (još više) Pro bili jako blizu.

P.S.
            Dobro, Rozberga smo svi ispromašivali, jeste zaslužio pobedu al' uz malo sreće (definitivno je Hamilton bio brži ... uz ono okretanje, taman da ne bude prvi).
            I dalje bi bilo nepravedno da Rozberg bude prvak (tek je 5:10 u pobedama), mada bi im to bilo familijarno (i stariji Roz. je postao prvak sa samo jednom pobedom te godine (1982) i ukupno 5 u karijeri).
            Last edited by expendable; 10.11.2014, 10:11.
            Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• Cp6uH
              CBC Senator XXL
              • 22.09.2008
              • 553
              • Beograd
              • Corolla TSn

Najveće iznenađenje je Rikardo sa odustajanjem i Bottas

Comment

• Pro FX-Sniper
                CBC Senator XXL
                • 11.01.2010
                • 14410
                • Medakovic
                • Alfa-Brera

Pozdrav svima.
                Izvinjavam se sto slabo ucestvujem u ovoj temi ali zaista imam nekih problema (kao i svi) pa i ne stizem nesto puno da prisustvujem. Tu i tamo objavim neke vesti o F1 i o zaposlenju i to je sve.
                Sto se tice poslednje trke, iskreno hteo sam da tipujem na Rosberga na 1. mesto ali par puta sam se ispromasivao. Racunao sam na njegovu nemacku hladnokrvnost u ovoj poslednjoj trci i makar to sam pogodio, bez obzira sto ga nisam postavio na prvo mesto.
                Citam gore sta je napisao Expendable ali koliko mogu da primetim, nas dvojica smo imali tu negde slicne prognoze.
                Nisam verovao da ce pasti kisa jer koliko se puta dogodilo da se i te kako predvidja kisa a na kraju ne bude bukvalno nista.

Sve u svemu, poslednja trka ce biti zanimljivija upravo zbog duplih bodova iako nisam pristalica tako neceg.
                Da me pitate u ovom trenutku koga bih izabrao, Rosberga ili Hamiltona...pojma nemam. Po meni, Hamilton je zasluzio titulu. Ali...

Sta vi mislite?

Comment

• Cp6uH
                  CBC Senator XXL
                  • 22.09.2008
                  • 553
                  • Beograd
                  • Corolla TSn

Rosberg Hamiltona nije ni jednom obišao na trci, po meni je Hamilton zaslužio da uzme titulu

Comment

• expendable
                    CBC Senator XXL
                    • 04.11.2009
                    • 3662
                    • Bor

Baš tako! (plus broj pobeda, da ponovim)

Objektivno je veći deo sezone bio bolji (osim početka, verovatno navikavanje na Mercedes).
                    Last edited by expendable; 11.11.2014, 20:50.

Comment

• Boki Ar
                      CBC Senator XXL
                      • 11.11.2004
                      • 2827
                      • Aranđelovac
                      • Vektra

Kod našeg tipovanja kada vidim Hamilton - Rozberg i obratno, meni je to = "dvoznak", po onoj fudbalskoj prognozi.

Luis je ove sezone najbrži vozač na gridu, mnogi se slažu u tome i ako uzme titulu biće sasvim opravdano i pravedno, da tako kažem. Uz ovoliki broj pobeda, stavrno ne bi bilo pošteno da mu novo pravilo u zadnjoj trci oduzme tron.

Neko će možda reći da bi dobro bilo da šampion bude Rozberg, zato što on još nema titulu... Znam da od nas ovde prisutnih niko ne misli tako . Prosto, titula u F1 je veliki trofej i takav treba da bude i njen nosilac. Meni se ne sviđa pravilo "zadnja trka bodovi puta 2".

Comment

• Pro FX-Sniper
                        CBC Senator XXL
                        • 11.01.2010
                        • 14410
                        • Medakovic
                        • Alfa-Brera

Sto se tice Hamiltona...svi znamo da je veoma agresivan i koliko se secam i Lauda ga je jednom prilikom kritikovao izjavivsi da je potpuno lud i da bi bezobzirnom vožnjom mogao nekoga da ubije.
                        Setite se i Bahreina kada je on prvi "veoma agresivno" zatvorio Rosberga. Setimo se i prosle godine kada je u Maleziji naredjeno Rosbergu da ostane iza Hamiltona iako je on bio neuporedivo brzi. Poslusao je naredjenje. Da li je Hamilton na VN Madjarske poslusao isto takvo naredjenje koje je dobio od tima?
                        Hamilton je brzi i tu nema sumnje ali takodje pravi i greske. To smo videli i na VN Nemacke, VN Madjarske...a i pre dva dana u Brazilu.
                        Rosberg ima brzinu na kvalifikacijama, ali mu ona fali i na trkama. Takodje mu fali i malo te agresivnosti koje Luis poseduje. Ali....Rosberg je psihicki jaci i upravo ce na tu kartu da igra i na poslednjoj trci kao sto je uradio i pre dva dana u Brazilu a ispostavilo se da je to dobitna kombinacija za njega.

Rosberg je odlican vozac mada ne tako atraktivan kao Hamilton. Ali koristi sve greske koje ovaj napravi tokom voznje. I izuzetno je smiren sto se za Luisa ne moze nikako reci.

Da ne duzim dalje, sacekacemo poslednju trku...

Comment

• Boki Ar
                          CBC Senator XXL
                          • 11.11.2004
                          • 2827
                          • Aranđelovac
                          • Vektra

Na temu agresivne vožnje mogli bi da ćaskamo danima... Setite se Sene, Šumahera... Mislim da jedan šampion, zapravo, treba da poseduje izvesnu dozu toga.

Pogledajte dve zadnje trke u Moto3 kategoriji i kakve nastupe je imao popularni Jackass.

Ok, kako god da bilo, stižemo do poslednje trke u sezoni. Prva dva treninga je Hamilton odvezao najbrže, videćemo šta će se dalje dešavati. Red Bul i Fetel su brzi iznad mojih očekivanja...

Comment

• Boki Ar
                            CBC Senator XXL
                            • 11.11.2004
                            • 2827
                            • Aranđelovac
                            • Vektra

Na trećem nezvaničnom stvari dolaze na svoje. Mercedesi su neuhvatljivi, samo su nijanse u pitanju ko će uzeti pol. To ne bih mogao da tipujem bez dvoznaka.

Izgleda da Alonso neće voziti QP zbog zamene motora ali ovo nije provereno, to sam čuo "na pola uva", telefon me omeo...

1. Hamilton
                            2. Rozberg
                            3. Botas
                            4. Masa kad bolje pogledam - dvoznak
                            5. Fetel
                            6. Rikardo - i ovo dvoznak , a Rikardo može i bolje
                            7. Magnusen
                            8. Baton
                            9. Raikonen - ako uđe u Q3
                            10. Hulkenberg, Kvjat ?

Prosto rečeno, ne ide mi ovaj tip... Neka ostane ovako, pod uslovom da Alonso zaista ne vozi kvalifikacije, koje počinju u 14h po našem...

Comment

• expendable
                              CBC Senator XXL
                              • 04.11.2009
                              • 3662
                              • Bor

Za trening:
                              1) Rozberg
                              2) Hamilton
                              3) Massa
                              4) Botas
                              5) Fetel
                              6) Rikardo
                              7) Button
                              ...

Comment

• expendable
                                CBC Senator XXL
                                • 04.11.2009
                                • 3662
                                • Bor

Pa solidan tip ... a već prošao trening ... uf! (nisam konvertovao vreme sa sajta pa "čekao" trening u 17:00 ... dobro da ne propustim (bar) trku).

Comment

Working...
                                X