Ja to ne vidim, pogledaću i Nascar večeras malo
Prognoza rezultata trke F1 - tip za kladionicu
Collapse
X
-
Takođe ... eventualno bi Rozberg mogao biti i treći (a Ferariji 2 i 4 ... Raikonen 2 ... jednom mora da ga pođe iako je realnije: Hamilton, Rozberg, Fetel).Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Tip koji sam dao za QP je bio "na nevidjeno". Nisam imao pojma da je Rozberg menjao motor, sa kojim se nije usrecio kao sto videsmo.
Dalje, Red Bul je ovu trku unapred prezalio da bi bili bolji na sledecoj, sto cemo tek videti..
Kad sam video one kazne i pomeranja na gridu, odustao sam od prognoze za trku. Jevremov tip je vrlo interesantan ali statiska da osvajac pol-pozicije
pobedjuje trku ostaje da vazi.
Idemo dalje, ko voli od 01 nocas ima NASCAR da se gleda i to "Bojangles-southern-500".
Comment
-
-
Marina Bej, Singapur i vrlo lep vizuelni doživljaj. Red Bul je stvarno pojačao svoj tempo, a Ferari je ubedljivo prvi posle treninga #3. Da li Mercedes "folira"?Videćemo uskoro, prosto mi je neshvatljivo da imaju ceo sekund zaostatka.
1. Hamilton
2. Raikonen
3. Rozberg
4. Fetel
5. Rikardo
6. Botas
7. Kvjat
8. Masa
9. Alonso
10. Grožan
Rezervni:
1. Fetel
2. Rikardo
3. Raikonen + - ? sa njim se nikad ne zna
4. Kvjat
5. Hamilton
Comment
-
-
Nisam gledao kvalifikacije ... a i ne bi pogodio (očekivao sam RB na mestima 5 do 9 i Ferari eventualno na mestu dva).
Prognoza za trku:
1. Fetel
2. Rikardo
3. Hamilton (mislim da mogu bolje u trci ... doduše i nije mu cilj da bude najbolji nego tek bolji od Rozberga ... ipak, mislim da bi bila bruka da završi trku a da nije ni na postolju ... mada mu se već desilo u Mađarskoj ... 41. pobedu (i izjednačenje po broju) će morati da odloži bar za jednu trku).
Rezervna varijanta:
1. Rikardo
2. Raikonen
3. KjatExpendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Vrućina i vlaga u Marina Beju uzeli snagu Mercedesu...Ne znam ko veruje u ovo ali nema veze.
Fetel bi trebao da pobedi, realno i dopadaju mi se predloženi tipovi. Kimi može da sruši svojim pomeranjima bilo koji tiket i to smo do sad videli ko zna koliko puta, zato ću ga izostaviti iz prvih 5.
1. Fetel
2. Hamilton
3. Rikardo
4. Rozberg
5. Botas
6. Kvjat
7. Raikonen
8. Masa
9. Hulkenberg
10. Alonso - kao lična želja, voleo bih da ga vidim "u bodovima".
Rezerva:
1. Fetel
2. Rikardo
3. Kvjat
Comment
-
-
Pošto su kv. prošle onda da prognoziramo trku
1. hamilton
2. vetel
3. rozberg
4. raikonen