Toyota bi trebala uci za 2007 sezonu, Honda nesto kasnije. Toyota vec 2 godine ima predstavnika u truck seriji, ali nema predstavnike u busch i najjacoj nextel cup seriji.
Toyota i Honda u NASCAR
Collapse
X
-
Pratim ja taj Nascar na Motors TV prenose drugu ligu ili Bush serija jel da?
favorit mi je bio David Green dok je vozio Pontiaca(samo on i niko vishe)
I kakve veze ima koje je marke auto ,kad su indenticni u shraf,samo je go blok motora od proizvodjaca ?
a voleo bi da gledam uzivo...mora da to urla jel da?Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
-
-
Toyota ako ostvari jednu pobedu u sezoni bice dobro. S obzirom da sva vozila u NASCAR imaju motore identicne snage, pobednika odlucuje samo vozac i niko drugi, auto tu ne igra nikakvu ulogu. Redovno pratim NASCAR u poslednjih nekoliko godina i uglavnom pobedjuju vozaci koji vec imaju velike ugovore tipa Jeff Gordon, Tony Stewart, Jimmie Johnson, Greg Biffle, Kurt Busch, Carl Edwards, Mark Martin ... Cisto sumnjam da ce ijedan od njih da napusti Chevrolet, Ford ili Dodge i da predje u Toyotu.
Inace, evo kako ce Camry za NASCAR izgledati.
Comment
-
-
sad bih pitao nesto ali malo je off.
jel ima tamo u USA rivaliteta, ko kupuje chevrolet ko forda ko dodge ko pontiaca ??
po regionima USA ili po tome cime se bave za koga glasaju i tako to?
jel se pljuju medjusobno?Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by SAAB PoWeRceli nascar je samo oko para
u nascaru se skoro uvek zna ko ce pobediti
uzimanje para od ljudi a takmicenje je najzadnje
kako je jedan komentator jednom pomenuo ispiranje mozgova
cilj je navijacima se sto vise uvuci pod kozu sto dublje to vise para izvukuCarl Edwards nebi bio treci, a 4-puta-sampion Jeff Grdon bio tek 11 prosle godine.
Comment
-
-
Originally posted by zoranbgsad bih pitao nesto ali malo je off.
jel ima tamo u USA rivaliteta, ko kupuje chevrolet ko forda ko dodge ko pontiaca ??
po regionima USA ili po tome cime se bave za koga glasaju i tako to?
jel se pljuju medjusobno?
Rivaliteta izmedju Forda i Chevroleta jedino ima na internetu, ja sam banovan sa Camaro Z28 foruma samo zato sto sam napisao u potpisu da imam Mustanga. Nisam ostavio nijedan komentar.
Comment
-
-
e bas tako zorane
u tome je fora nas cara
pazi o cemu se radi
cilj im je da te drogiraju sto vise
svi fanovi nascara voze iskljucivo americka auta znaci sve ostalo je smece i ismejavaju se sa svime sto nije americko
lepe brojeve po autima od svoih omiljenih vozaca
a to je bas i cilj nascara
to je u velikoj dobiti chevrolet i ford
uzmi samo za primer kolika je amerika i svi gledaoci (ne bas svi) ima izuzetaka ali dobra vecina
voze iskljucivo americka auta
pa ti vidi koliok su oni njih zarazili
Comment
-
Comment