Kao tehnicar za vladanje i izvlacenje maximuma iz auta, stvarno je majstor. Kao covek, je cista nula.
Za dobrog vozaca potrebno je oboje, zato ga mnogo ljudi i ne voli jer vise lici na masinu umesto na zivog coveka i vozaca...
Iako je imao mnogo vise uspeha nego Sena, ko jos moze da kaze da nije voleo Senu? Covek je bio legenda, imao karakter, harizmu, temperamentan sto se tice voznje...sve.
Ovaj gadni svaba je totalno supalj i prazan, osim sto zna da vozi, zato mi i jeste drago sto ce vise da se penzionise, i vreme mu je bilo, odavno, da ga ne gledam vise, svetski me smara...
The difference between men and boys is the price of their toys
Ljudi, navijao sam za Ferrari i u doba 27 i 28 ( Alezija i Bergera) i licno ga ne volim, ali sam mu zahvalan na svim titulama i na prekidu suse.
I, ipak, covek je dokazao da je poseban vozac, kakav nece skoro biti nadmasen.
Ne zamerite, to je moje misljenje.
Svaka mu cast, vozio je veoma dobro, povukao se jos bolje.
On je tacno to sto se trazilo poslednjih nekoliko godina-proizvod svog vremena.
Da se ne lazemo i Sena se namerno zabadao u Prosta itd. Niko od njih nije placen da bude covek nego uspesan.
2 titule sa Renoom je osvojio kad je Reno-Beneton bio objektivno slabiji auto od Meklarena i Vilijamsa. Kada je sa svojom ekipom dosao u Ferari podigli su ih iz polumrtvih.
Ne znam sta je bas u to vreme radio meklaren... ali dobro... ali dve titule u benetonu je osvojila jedna osoba ako smem i tako da ga nazovem tj. nagadim ga tako... na najnesportskije nacine moguce... sa svesnim udaranjem protivnika. covek je isao da izbaci hill-a dva puta i vilneva kasnije ... samo sto mu svaki put nije uspelo... i bogu hvala kultard koju mu je posle nekoliko godina uzvratio pustanjem gasa u krivini... pa je ostao bez titule... sumi vozi extra to se ne moze poreci ali nije najbolji da jeste ne bi udara nikoga i bez izvlacenja kako je imao slabiji auto zasto moramo mi ovde da znamo da je imao slabiji auto ili mozda jednostavno tada nije mogao brze da vozi ? tj. nije smeo?
Saab 900 SE Cabrio 2.0 Turbo - B204L
Saab 900 SE 2.x Turbo - B236R
Rado bih usao u raspravu da imam sa kim da pricam... tj. da sa tima sa kojima raspravljam imaju neko znanju u toj oblasiti i kolicinu trka... ali posto ostavljate komentare tipa gledajte golf ? a ne formulu... nazalost formula nije takav sport to sto je on radio mozda moze u nekim drugim trkama da se radi ali u formuli ne iz razloga sto svaki udarac je uglavnom koban... da je mogao da ga prestigne prestigao bi ga a ne kocio 20 metara kasnije i udarao... ali ti komentari govore o ne znanju o trkama(nivo cede brkica i njegovim komentarima) i takvi samo navijaju za njega i zato vas je i puno.. veoma mali procenat vozaca profesionalnih ce vam reci da je on dobar... i o kishi opet gluposti... sta je on dobar na kishi ? da mozda protiv prosta koji ne vidi... zna se ko je kralj kise bio i ostao... zao mi je ako pratite formulu od pre 3 godine verovatno pa nista gledali...
Saab 900 SE Cabrio 2.0 Turbo - B204L
Saab 900 SE 2.x Turbo - B236R
Postujem Sumija, jer je stvarno izvanredan vozac, ali bilo je i boljih od njega, ali bezobraznijih NE!!!!!
F1 pratim dugi niz godina i znam njegov razvoj skoro od pocetka. Ipak mislim da je njegov talenat ipak zamaskiran njegovim bezobrazlukom, tj nesportskim ponasanjem. Necu da vucem paralelu sa drugim sportovima, jer mislim da nema smisla...
Njegov uspeh je ipak zbir talenta i divljastva, sto i ne daje sjajnu sliku o tim rezultatima... Ipak smo ljudi a ne zivotinje! Ipak nisam za to da cilj opravdava sredstva!!!!!!
Comment