Michael Schumacher

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Ne kaki Igore....sta ti si strucan da komentarises. Cuj ti pratis formulu dugo.
    Dok je killaz gledao formulu i okretao onaj perpetumobil sto pedale idu napred nazad....ja sam gledao formulu sa flasicom a ti jos nisi bio u planu.

Za tvoju informaciju koji mislis da smo novopeceni gledaoci formule 1 ja ne pratim formulu od pre 3 god nego obrnuto (pre tri godine sam prestao da je pratim) iz mnogo razloga.
    Da po kisi....kada padne kisa sledecem najbrzem uzima po 2 sec po krugu.

Sta ste se zalepili sto je 3 ili 5 puta imao ne sportsko ponasanje. Pa odvozao je xxx trka i naravno da ce se na svakoj 10-toj 50-toj naci neka veca mrlja a ne kod nekog ko je odvozao 3 ili 10 X manje trka.

Sve su to samo izgovori
    I koje profesionalne vozace da pitamo...jel nase? =]
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Igor
      CBC Senator XXL
      • 30.12.2004
      • 394
      • DORCOL REPUBLIKA

I ja sam gledao sa flasicom tu istu formulu... i plakao kada je sena poginuo... a vi niste toliko stariji da bi ja kao ispao da nisam imao dovoljno godina... i ja sam presatao pre par godina da gledam jer nemam sta da gledam niko zasluzuje da ga gledam sem par vozaca pa po nekada bacim pogleda... a pre toga mislim da nisam skoro ni jednu tru propustio u zadnjih bar deset i vise godina... i kao sto eon rece divljak to je rec za njega... i da pitaj bilo cije vozace sta misle...
      i da pravi 2 sekunde bolje vreme od baricela i ostalih pacijenata... od sene nikada ne bi napravio bolje vreme ni na suvom ni na mokrom... kao ni od bilo kog sampiona od ranije...i da hvatam se za te njegove mrlje jer da nije uspeo tako da uzme titule udaranjem nikada ne bi ostao zapamcen jer bi na tim ocajnim pokusajim ostalo sve o tom sumaheru ili da nije poginuo sena nikada ne bi ni culi za njega...
      Saab 900 SE Cabrio 2.0 Turbo - B204L
      Saab 900 SE 2.x Turbo - B236R

Comment

• ale944
        CBC Senator XXL
        • 20.03.2006
        • 1457
        • Beograd

sta ste se uhvatili za nesrecnog sennu...neki zlobnici bi cak rekli da je bio bolji vozac ne bi ni poginuo...
        sumi je ipak na duge staze pokazao od cega je sastavljen i to niko ne moze osporiti...svaka mu chast!

Igore, kazes pomocu udaranja i slicnih incidenata je dosao to titule pa ga mrzis zbog toga ? a ko je cinclulirao gas da ne probije 16sec sa autom koji ide brze od toga zarad uzimanja pehara ???
        http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• overspeed
          CBC Senator XXL
          • 24.05.2005
          • 2779
          • Kosovska Mitrovica

Samo ovo hocu da kazhem: kad je Schumi doshao iz Benetona, Ferrari je bio na dnu, bukvalno. Za nekoga sa takvim renomeom i istorijom, bilo je sramota shta im se deshavalo... Umalo pa pune dve decenije nisu videli titulu...

A onda se sve promenilo... F1 je, slobodno mogu reci, postala dosadna... Ferrari je bio jedini tim, a Schumi jedini vozach na stazi...

Mislim da ce njegovim odlaskom ceo "cirkus" biti na gubitku, kao i svi ljubitelji...ali najvishe upravo Ferrari. Ne znam gde ce posle njega, ali ne mislim da ce Kimi biti dostojna zamena. Nadam se da greshim, za dobro formule 1...

Mozhda nije uvek bio fer na stazi, ali je istorija pokazala da je najbolji koji je ikada vozio po njoj. Mozhda se mozhe nazvati i "prljavim" vozachem, ali ce njegovo ime ostati zauvek "upisano" u istoriju F1 i svetskog automobilizma. A to je ono shto je bitno, slava traje vechno...
          http://www.bmw.tv

Comment

• 206
            Admin od ispočetka :)
            • 09.12.2004
            • 9548
            • Beograd
            • 206

Originally posted by ale944
            a ko je cinclulirao gas da ne probije 16sec sa autom koji ide brze od toga zarad uzimanja pehara ???
            UUhuhuhu, ovo ti nije trebalo Igore, ******** se, iskuliraj
            The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• Igor
              CBC Senator XXL
              • 30.12.2004
              • 394
              • DORCOL REPUBLIKA

hvala bogu da sam udahnuo prvo i procitao i ostale postove i videh ovo tvoje sale da iskuliram pa sam iskulirao... dishi duboko...
              Saab 900 SE Cabrio 2.0 Turbo - B204L
              Saab 900 SE 2.x Turbo - B236R

Comment

• kilson
                Moderator
                • 09.10.2004
                • 3216
                • NoviBGD
                • AR 75 GT

Pitam se na osnovu odredjenih postova...

...Da li je naslov ove teme Lupetanje?

edit: Kvalifikovati choveka koji je porushio sve rekorde u F1 kao losheg vozacha je stvarno van svake pameti - bez obzira na mrzhnju prema istom.
                Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Wiz
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3104
                  • Nish

Mozda ce nekom izgledati cudno ali rekao bih da su Senna i Sumi slicni vozaci kako po karakteru tako i po stilu voznje(kisa recimo) iako ga nisam voleo ranijih godina sada navijam za njega, sadasnji njegov glavni konkurent Alonso mi izgleda pomalo ljigavo

Comment

• Sasha
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 4126
                    • Novi Sad

7 titula + oboreni svi moguci rekordi TACKA
                    www.arcs.org.rs/forum

Comment

• ssteva2206
                      R.I.P. CBC Drug XXL
                      • 22.04.2005
                      • 106
                      • Beograd

Postujem i Sumahera i Senu, ali ih nikada nisam voleo. Moji favoriti su bili Prost, Hil, Hakinen i sada Raikonen. Stvar licnog afiniteta.

Comment

• LuccaGabazzi
                        CBC Senator
                        • 16.09.2005
                        • 294
                        • pole position

samo mi je zao sto ne nastavi sledecu sezonu u nekom slabijem timu da ga vidim kako se koprca i testerise volanom u nekom slabasnom bolidu. samo da pozdravim "velikog" bariccela koji je upravo tako prosao. smrda jedna! ni da ga spomenu sad! da,to su ti strasni trkachi. samo da mi je da ih vidim kako saltaju brzine manuelno.........
                        Billionaire Boys Club

Comment

• Wiz
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3104
                          • Nish

Pa recimo Vilnev,Montoya sigurno znaju

Comment

• Nenad
                            CBC Senator XXL
                            • 06.01.2005
                            • 1364
                            • BBgd/Mow

Originally posted by Igor
                            Ne znam sta je bas u to vreme radio meklaren... ali dobro... ali dve titule u benetonu je osvojila jedna osoba ako smem i tako da ga nazovem tj. nagadim ga tako... na najnesportskije nacine moguce... sa svesnim udaranjem protivnika. covek je isao da izbaci hill-a dva puta i vilneva kasnije ... samo sto mu svaki put nije uspelo... i bogu hvala kultard koju mu je posle nekoliko godina uzvratio pustanjem gasa u krivini... pa je ostao bez titule... sumi vozi extra to se ne moze poreci ali nije najbolji da jeste ne bi udara nikoga i bez izvlacenja kako je imao slabiji auto zasto moramo mi ovde da znamo da je imao slabiji auto ili mozda jednostavno tada nije mogao brze da vozi ? tj. nije smeo?
                            I Prost je Senu udario i Sena sledece sezone Prosta. Prost je vec bio 3 puta sampion kada je preko svojih francuskih veza u sportskoj federaciji diskvalifikovao Senu sa trke gde je neuspesno pokusao da ga izbaci ali ispalo da se sam zaglavio a Sena odvezao do kraja.

Mozda se ne razumemo ali to nije sport nego biznis i tako se svi ponasaju u njemu.
                            Boost or bust...

Comment

• Nenad
                              CBC Senator XXL
                              • 06.01.2005
                              • 1364
                              • BBgd/Mow

Originally posted by Igor
                              Rado bih usao u raspravu da imam sa kim da pricam... tj. da sa tima sa kojima raspravljam imaju neko znanju u toj oblasiti i kolicinu trka... ali posto ostavljate komentare tipa gledajte golf ? a ne formulu... nazalost formula nije takav sport to sto je on radio mozda moze u nekim drugim trkama da se radi ali u formuli ne iz razloga sto svaki udarac je uglavnom koban... da je mogao da ga prestigne prestigao bi ga a ne kocio 20 metara kasnije i udarao... ali ti komentari govore o ne znanju o trkama(nivo cede brkica i njegovim komentarima) i takvi samo navijaju za njega i zato vas je i puno.. veoma mali procenat vozaca profesionalnih ce vam reci da je on dobar... i o kishi opet gluposti... sta je on dobar na kishi ? da mozda protiv prosta koji ne vidi... zna se ko je kralj kise bio i ostao... zao mi je ako pratite formulu od pre 3 godine verovatno pa nista gledali...
                              Ja sam poceo stalno da gledam F1 u sezoni kada je Laudu zamenio Vilnev.. ali otac.
                              Boost or bust...

Comment

• zoranbg
                                CBC Senator XXL
                                • 23.03.2005
                                • 4098
                                • Rooster's Hill , Beog
                                • Grande Punto 1.2

a .. .Nelson Piquet ?
                                u crnom brabhamu ... parmalat...
                                to su bila vremena.....

SHumi?? .. pa dobar vozac.... ali ne bas neki " covek"
                                na predposlednjoj trci se znojio pred kamerama i crveneo ko klinac..dok je objasnjavao "zasto " je stigao treci ( a ne naravno prvi )..
                                mislim sav je smesan i iskompleksiran....kao..ako je on imao losu nedelju eto Massa je imao dobru(covek stigao prvi) .. i onda oni u ferrariju uvek imaju dobru nedelju...he he...shumi se naobjasnjavao ko djak prvak kad ne uradi domaci....

mislim dobar vozac ali smesan lik...antipatican
                                Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
                                X