Michael Schumacher

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bane R
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2006
    • 1769
    • Beograd

Pa nije to izbor za mis sharma, nego trkanje ...

Comment

• Heinz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 1027
      • Beograd, Voždovac
      • Avensis 2.0 D4D

Trkanje da... Ali je mnogo gledao Ben Hura izgleda
      Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Na svim forumima (i u inostranstvu) kada pocne da se prica o Schumacheru javlja se neka dezurna ekipa obozavalaca Senne koji su uglavnom poceli da gledaju Sennu posle njegove pogibije.
        Jadan Senna u grobu se prevrce od ovakvih advokata...koji se uvek javljaju sa ili bez povoda.

Comment

• The Punisher
          CBC Senator XXL
          • 01.03.2006
          • 503
          • Beograd Wozhdovatz
          • Ford Taunus TC1

Ja sam citao po nasim forumima jos vece nebuloze, tipa da Sena nije poginuo bio bio bolji od Sumahera, tipa Schumi ne bi video ni jednu titulu.
          O pokojniku sve najlepse. O Sumiju sve najbolje. Njegovi rezultati govore o njemu, sa svim prepustima i propustima. Niko nije savrsen. Ali niko nece biti Schumaher 2.
          https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

Ko se seca Michaelove izjave "da sena moze samo da gleda njegove izduvne cevi" a to je i pokazivao u praksi na stazi

Comment

• SaL
              CBC Veteran
              • 12.01.2006
              • 121
              • Srbija

Originally posted by Igor
              I ja sam gledao sa flasicom tu istu formulu... i plakao kada je sena poginuo... a vi niste toliko stariji da bi ja kao ispao da nisam imao dovoljno godina... i ja sam presatao pre par godina da gledam jer nemam sta da gledam niko zasluzuje da ga gledam sem par vozaca pa po nekada bacim pogleda... a pre toga mislim da nisam skoro ni jednu tru propustio u zadnjih bar deset i vise godina... i kao sto eon rece divljak to je rec za njega... i da pitaj bilo cije vozace sta misle...
              i da pravi 2 sekunde bolje vreme od baricela i ostalih pacijenata... od sene nikada ne bi napravio bolje vreme ni na suvom ni na mokrom... kao ni od bilo kog sampiona od ranije...i da hvatam se za te njegove mrlje jer da nije uspeo tako da uzme titule udaranjem nikada ne bi ostao zapamcen jer bi na tim ocajnim pokusajim ostalo sve o tom sumaheru ili da nije poginuo sena nikada ne bi ni culi za njega...

P.S.
              Bez uvrede!

BEZ AGRESIJE NA FORUMU. Edit by #008
              Prevelika slika nije u skladu sa pravilnikom

Jos malo pa, cew biti neshto i od mene...

Comment

• Nenad
                CBC Senator XXL
                • 06.01.2005
                • 1364
                • BBgd/Mow

Originally posted by Nenad
                Originally posted by Igor
                Rado bih usao u raspravu da imam sa kim da pricam... tj. da sa tima sa kojima raspravljam imaju neko znanju u toj oblasiti i kolicinu trka... ali posto ostavljate komentare tipa gledajte golf ? a ne formulu... nazalost formula nije takav sport to sto je on radio mozda moze u nekim drugim trkama da se radi ali u formuli ne iz razloga sto svaki udarac je uglavnom koban... da je mogao da ga prestigne prestigao bi ga a ne kocio 20 metara kasnije i udarao... ali ti komentari govore o ne znanju o trkama(nivo cede brkica i njegovim komentarima) i takvi samo navijaju za njega i zato vas je i puno.. veoma mali procenat vozaca profesionalnih ce vam reci da je on dobar... i o kishi opet gluposti... sta je on dobar na kishi ? da mozda protiv prosta koji ne vidi... zna se ko je kralj kise bio i ostao... zao mi je ako pratite formulu od pre 3 godine verovatno pa nista gledali...
                Ja sam poceo stalno da gledam F1 u sezoni kada je Laudu zamenio Vilnev.. ali otac.
                Nasao http://www.metacafe.com/watch/216938/formula_1_race/
                Boost or bust...

Comment

• SaL
                  CBC Veteran
                  • 12.01.2006
                  • 121
                  • Srbija

Agresija? Ja!
                  Prevelika slika nije u skladu sa pravilnikom

Jos malo pa, cew biti neshto i od mene...

Comment

• kiki243
                    CBC Senator
                    • 06.04.2011
                    • 201
                    • العربية

Odg: Michael Schumacher

Bivši autobus Michaela Schumachera
                    Kompanija RM Auctions, u jednu od svojih jesenjih aukcija je svrstala luksuzno opremljen autobus Iveco Domino HDH Orlandi Scuderia Ferrari F1 iz 2001. godine, koji je koristio tim Ferrari, u vreme kada su za italijansku ekipu nastupali Michael Schumacher i Rubens Barichello...
                    Dana 26.10.2011te,u Londonu je odrzana aukcija, koja je zainteresovanim klijentima ponudila oko sto luksuznih, sportskih ili takmicarskih automobila. Medju njima ce biti i jedan autobus, ali ne bilo kakav. Autobus tima Scuderia Ferrari F1 ima meduosovinsko rastojanje od 6.150 mm i veoma specificno kreiran enterijer. Pored sedišta, tu su i prostorije koje služe za odmor vozaca, kao i prostorija za sastanke
                    Prednja vrata autobusa služe za pristup vozackoj kabini, a vrata na boku obezbeduju ulazak u najlukuznije prostorije, gde možemo naci minibar, LCD TV 15x18 inca, satelitski telefon, nezavisno osvetljenje, kožna sedišta, detalji od drveta...
                    Naravno, tu je i spavaca soba, kupatilo sa tuš kabinom i keramickim WC-om. Za toplu vodu je zadužen elektricni bojler, a za proizvodnju elektrincne energije je zadužen dizelski generator, odnosno Iveco turbodizel motor. To znaci da autobus funkcioniše nezavisno od spoljnog izvora energije. Autobus je od 2001. do 2005. godine koristio tim Scuderia Ferrari, odnosno Michael Schumacher i Rubens Barichello, kao i šefovi Jean Todt i Ross Brawn
                    Autobus je prešao 85.000 kilometara, opremljen je osmostepenim menjacem marke ZF i vazdušnim ogibljenjem. Ocekuje se da ce njegova cena na aukciji biti izmedu 200.000 i 300.000 britanskih funti. Buduci vlasnik mora potpisati specijalni ugovor sa Ferrarijem, i nece smeti ovo vozilo da koristi u komercijalne svrhe

Last edited by kiki243; 12.11.2011, 06:00.

Comment

Working...
                    X