WTCC 2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ferry
    CBC Veteran
    • 31.01.2007
    • 101
    • Beograd

WTCC 2007

Danas u Monci, SEAT Leon TDI - prva trka, prvo, drugo i sesto mesto - druga trka, prvo i peto mesto.
    Inace ovo je drugi put da pobedjuje Leon TDI posle senzacionalne pobede u Nemackoj http://www.seatsportuk.co.uk/wtcc/wtccn ... asp?ID=242

A evo ga i gore pomenuti spasilac Seat-ovog tima, gurnut u vatru da pokusa da popravi osrednje rezultate u wtcc koje su postizali sa benzincima http://www.fiawtcc.com/fiawtcc/vehicule_vehid304.shtml
  • bojan
    CBC Senator
    • 29.08.2005
    • 232
    • novi beograd

Citam jutros novine i na tv-u eurosport na kome se emituje pregled trkackog vikenda i dodje na red wtcc kad malo ,malo covek(komentator) spomene tdi,i ja razmisljam da li je uopste moguce da covek prica o dizelima a trka u pitanju kad oces na seatu velikim slovima TDI znaci ful verzija,mada mislim da bi se i TDI dobro pokazao cccc.....

Comment

• ferry
      CBC Veteran
      • 31.01.2007
      • 101
      • Beograd

Gledao sam juce obe pomenute trke, islo na eurosportu direktno, prva u podne i druga oko 15 h. Sta reci, brije taj TDI za neverovati, osuri ih samo tako. Sta je sledece, da li cemo gledati diesel i u F1?

Comment

• Rocky Balboa
        CBC Veteran
        • 11.06.2007
        • 165
        • Novi Beograd, BKII

Pa VW je jos pre dve godine najavio da proizvodi dizel motor za F1 bolid medjutim nezgodacija su im propisi FIA ( tezina motora i bolida bi bila nesto malo veca a narocito goriva koje bi nosio i naravno turbo motor koji je zabranjen).

Comment

• starac vujadin
          CBC Senator XXL
          • 27.08.2005
          • 2617
          • Stari grad

`Ajde bez preterivanja... BMW-i su imali 60kg hendikep i Thompson u Alfi takodje, pa je bio brzi od Leona.

Comment

• ferry
            CBC Veteran
            • 31.01.2007
            • 101
            • Beograd

Sto jes jes, mada ne razumem te hendikepe, zbog cega imaju balaste?

Comment

• starac vujadin
              CBC Senator XXL
              • 27.08.2005
              • 2617
              • Stari grad

Da bi takmicenje bilo interesantno, da bi bilo sto vise razlicitih pobednika. Zato se u drugoj trci startuje obrnuto od plasmana u prvoj (za prvih 8).

Comment

• ferry
                CBC Veteran
                • 31.01.2007
                • 101
                • Beograd

Hvala na brzom odgovoru, pretpostavljao sam da je takva neka fora, a za pravila starta u drugoj trci sam znao.

Comment

• bojan
                  CBC Senator
                  • 29.08.2005
                  • 232
                  • novi beograd

ej bre prica se o dizelu u trkama to je kao da pricamo o babama i zabama ustvari barem je bilo tako do juce,zar ne?svaka cast za seat-e

Comment

Working...
                  X