World Series by Renault 2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • starac vujadin
    CBC Senator XXL
    • 27.08.2005
    • 2617
    • Stari grad

Znam iz prve ruke (njegov saradnik iz redova jednog od njegovih glavnih sponzora) da je covek vrlo tvrdoglav i da mu je F1 fiksacija. Kao sto kazes do jedne odredjene granice to je pozitivna stvar. Medjutim, skoro da je prestareo za F1 i mislim da ako ove godine ne uspe, nece vise moci...ma da ni ne vidim zasto bi mu bilo bolje da bude test vozac u F1 umesto da se vozi u Indy seriji, npr...

Comment

• Dren
      CBC Senator XXL
      • 24.08.2005
      • 1068
      • Sarajevo

Ma to vjerovatno ni on ne zna tacno...

F1 jeste vrh vrhova, ali nazalost ne zavisi samo kvaliteta, nego vise od politike (i) sponzora... I pravog momenta na pravom mjestu...

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

kolko sam ja skapirao, kinta mu je glavni problem mada i ja mislim da on nije vozac kalibra F1 tj da ne bude kao sa Albersom koji je przio u DTM a u F1 nista nije pokazao i ako je 2004. bio testdriver za cak tri tima. malo je vozaca kao sto je hamilton koji odma dobiju sansu da voze za prvorazredni tim. on i kao udje bice to neki spyker gde ce opet kazem zavrsiti kao albers. no, zivi bili pa videli. lepo bi bilo videti ga tamo.
        @dren: indija ima svog vozaca i to u williams-u, karthikeyan
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Dren
          CBC Senator XXL
          • 24.08.2005
          • 1068
          • Sarajevo

A kome nije kinta glavni problem...?

Za kalibar trkaca cu se suzdrzati komentara, ne znam momka, slabo sam i gledao trke koje je vozio, pa da ne lupam "naprazno"... U pravu si za pravu priliku, super vozaca ima vise nego sampiona F1, i naravno da treba dosta toga da im se poslozi da postignu vrhunac... Da ne kazem sta "jace"... Dzaba ti ne znam kakav talent ako upadnes u Spyker i neko te ne "primjeti" za napredovanje...

Znaci pravi potez u pravo vrijeme... Bez toga, nista... Sipak bi Alonso bio sampion da Renault nije bio vrhunski bolid i tim... I Kimi, i drugi... I Senna je prve bljeskove talenta pokazao u drugorazrednom timu, ali mu je to bilo dovoljno da ga Sampioni vide, i vrbuju... Bez toga bi uzivao u borbi za 7 mjesto tabele na kraju sezone...

Hamilton je posebna prica, on je kao djecarac (naravno jako talentovan) pokupljen iz kratkih hlacica i stavljen za volan... To je bio neki projekt "treninga mladog mozga", da bi postao buduci sampion, bilo je tu u UK, jos par takvih momaka, bila je i emisija na Discovery kanalu o tome... Nesto kao ucenje mozga da sto vise stvari radi podsvjesno, bez razmisljanja.... Onda ga je u svemu tome "ugledao" Rony boy, i doveo, a u buducnosti je znao da ce biti prazno mjesto... Plus Britanac, a nisu imali sampiona xx godina, plus crnac (bez uvrede), pa ide prica o manjinama i jednakim pravima, a jos mlad i lijep... Sjeti se samo koja je euforija vladala prije par godina kada su ocekivali da ce Jenson Button biti materijal za sampiona... Ne dade mu se...

Karthikeyan je vozio neke test voznje za Williams, i to koliko sam "upratio", kao treci test vozac... To je ocito bio pokusaj Sir Franck-a Williams-a da se docepa brda sponzorskih para, koje bi mogao dati Indijski Mega-koncern TATA... Ali ih ne dade... Zasad barem... Tako da ga ja ne smatram vozacem F-1, jer nije vozio trke...

Comment

Working...
          X