Gde me nadje!Na dosadašnjim aktivnostima te vrste roštiljanje se pokazalo kao najbolja opcija!
Okupljanje CB u Nisu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tako se najbolje prodje, odnosno, niko nema posebnih troškova osim što domaćini moraju da obezbede malo ćumura i malo veći roštilj ili tanjiraču kako god.Treba obezbediti malo onih jetinih papirnih tanjira i to je sve.Ovo se u BGD pokazalo kao optimalno.Naravno ,svako ponese kruha, mesa, salate i pića(može i slatkiša) za sebe plus 10%.Uvek je na kraju ostajalo i za sutra!Kao lokacija može i obična livada(bez rogate stoke),po mogućstvu sa nekom vodom i obavezno poneti jedan džak za smeće pošto se moramo baviti i ekologijom!
PS
Ja sam u Nišu bio na par skupova bajkera i super nam je bilo tamo kod bazena!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Kao sto rekoh moze i ta opcija, samo da se neko javi sa tanjiracom ili rostiljem. Sve ostalo nije problem, plasticni tanjirici, vrece, jece, pice...
Samo da neko potvrdi da ima ili moze da nabavi neki rostilj ili nesto slicno.
Ima vremena sve da se organizujeTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Kad treba da nas Tetak podseca....
Ako se dogovorimo za rostilj, ja glasam za vrezinski bazen, jeste da je mozda malo komplikovano da se objasni gde je to za one koji ne znaju, ali postoji i dovoljan parking, i reka je tu, i drvece, trava, ptice, ribe...
I pritom nikom ne smetamo niti nam iko smeta, samo da vreme posluzi
Comment
-
-
I to je dobra opcija, moze da se napravi ili na Bubnju ili na Cegru....samnom je OK i vreme - cu ga zakasem negde u subotu sigurno, ali nije mi problem da ustanem
Samo za logistiku necu moci da pomognem mnogo, posto cu da budem u nevidjenoj guzvi tih dana. Za cekanje ljudi negde van nisa se dobrovoljno prijavljujem
Comment
-
-
Znaci nedelja 25. u 13h parking kod elektronske.
Samo sto se jos niko nije javio da ima rostilj, to moze malo da pokvari stvariali sredice se valjda
Samo da posluzi vreme da mozemo da rostiljamo, u suprotnom kafanaTurbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
1.BRABUS
2.milannik
3.Ivvan
4.Hermes
5.sri98(ako ga ne slome pirocanke)
6.Relja
7.Kazea
8.ARistic
9.Labud (najverovatnije)
10.Spanjeli (iskreno se nadam)
11.TETAK (Ako Bog da,a vreme i obaveze dozvole)
12.Wiz ??
13.
14.Turbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
Ja cu da nadjem skaru i cumur,ako dolazim,ostali nek donesu meso,najbolje uzeti usput u Interexu,Nani(Takovo SL),Tempu,za pice po zelji ,preferira se 2l lowenbrau ali i ostala pica dolaze u obzir,neko nek se organizuje za tanjire plasticne ili kartonske,kao rostilj majstori,menjace se oni koji sew u to razumeeju,pozeljno stolovi i stolice na raskplapanje neke grickalice,lukac,paradajz,Buban ili Vrezina,ja sam vise za Bubanj ali Vrezina je ok sasvim
Comment
-
-
Kolko ja vidim, sa ovakvim nacinom organizacije "neko nek' uradi ovo, a neko drugi nek' uradi nesto drugo" bez glavnog staba i jasnog cilja i zadataka, sve ce da funkcionise kao svajcarski......... sir. Bice puno rupa, to jest propusta i malko ce da zadisa... Totalno ste neozbiljni.
BTW, rachunajte i na mene.
Ja chu da donesem svoj apetit a vi sve ostalo..."Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
Ko je bre neozbiljan ?
Milannik je zaduzen za skaru, plasticne tanjirici case ce da budu obrzbedjeni.
E sad najbolje se pokazalo na dosadasnjim CB rostiljima, da svako ponese otprilike onoliko koliko planira da pojede i popije, obicno je uvek ostajalo viska, ali od viska glava ne boli
Znaci svako nek ponese koje pice mu odgovara ( i koliko) , ako neko ne ponese ili zaboravi nije strasno, blizu je interex sve moze da se nabavi za 5min.
Ovo sve gore napisano vazi ukoliko ne padne kisa. Ako slucajno nesto pada ili bude lose vreme ide se na plan B ( a neko kaze da smo neozbiljni) KAFANA
Turbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
Comment