U pripremi je okupljanje CB clanova iz Nisa, za otprilike 10 dana....bicete obavesteni
Okupljanje CB u Nisu
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nisam ni ja znao,nego zivim u centru pa kad mi zatvore ulicu ja znam da se nesto desava,malo se raspitao i to je to,inace kako mi je receno,taj zenski reli se odrzava svake godine oko 8-og martaDobro be Spanjeli, sto ti ranije ne kazes da se nesto negde odrzava? Sto samo tebi da bude dobro?
Cekaj bre kako za 10 dana, ja jos nisam kupio alficuU pripremi je okupljanje CB clanova iz Nisa, za otprilike 10 dana....bicete obavesteni
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
-
-
Opusteno Spanjeli, nije vazno ko je s autom ko ne
Evo, ja prvi dolazim bez auta (eventualno sa caletovim, ako je tu
)
Vazno je da se ekipa malo upozna
E, da - ako vidis Alfalabuda po gradu da zuji s Alfom 33 sivom sa plavim crtama, zaustavi ga i reci mu da je nesto tako u pripremi, posto ga nema na formu
Comment
-
-
Pa i ti znas valjda da predlazes
Recimo parking kod stadiona cair ?
Parking iza hitne?
Parking kod Nishave?
Parking kod tehnickih fakulteta?
ne mogu sad da se setim jos neke dobre lokacije, a za kafanu cemo lako da se dogovorimo, ako treba i na licu mesta
, sve zavisi od broja ljudi
Bitno je prvo da se skupimo.
Turbos make torque,and torque makes fun
Comment
-
-
1.BRABUS
2.milannik
3.Ivvan
4.Hermes
Mogli bi i u Duvanistu, kod onog novootvorenog mosta, slab je saobracaj, a lep asfalt, kruzni tok, dugacak pravac
...a moze i na nekom malo vise inkognito mestu
Comment
-
-
Ja imao u glavi ili parking kod Elektronske ili kod Caira, posto su oni najveci. Ovi ostali mi deluju manji. Nije da ce da nas bude neznam koliko, ali ipak
A i plus kad si kod Elektronske, mozes da se i probas malo prema Banji
A za kafanche ce se dogovorimo
Comment
-
-
Meni svaki datum odgovara, a vi izaberite da uklopimo i Sri-ja...
Tacno, kod Ei je verovatno najbolje
Comment
-
Comment