dokle god je pobednik clan kluba, nije bitno ko ce uzeti nagradu i koja disciplina kome odgovara znaci da mogu da se takmice samo clanovi kluba sa svojim ljubimcima bi bio moj prvi predlog.
neko je rekao najcistiji auto ja bi vise voleo npr najsredjeniji auto, jos neki predlozi za ostale nagrade ne za glavnu da me neko pogresno ne skapira, , moze i najmuzika u mojoj hondi , honda sa najvise modifikacija, mozda sam previse gledao japanske crtace ali voznja po stazi sa casom vode pa ko ostvari najbrze vreme a najmanje prospe, mozda neki izbor za naj suvozacicu, najstariji/najmladji auto na skupu ako ne ulazi u takmicarski deo trebalo bi bar izdvojiti prostor na kome bi parkirali najstariju i najmladju hondu cisto radi for.
Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.
dokle god je pobednik clan kluba, nije bitno ko ce uzeti nagradu i koja disciplina kome odgovara znaci da mogu da se takmice samo clanovi kluba sa svojim ljubimcima bi bio moj prvi predlog.
Nego, koliko vremena treba da se promeni tocak na tramvaju?
Bemliga, jos mi nijednom nije pukla guma tako da nisam imao potrebe da menjam.
Voznju sa casom vode sam ja hteo da predlozim, ali dugo traje (dok se svi naredjamo po stazi). Treba nam nesto sto ce se izvesti za kratko vreme sa sto vise ucesnika, a da pritom bude i interesantno.
ako postoji glavna nagrada, ona bi trebalo da ostane u klubu ali za ostale nagrade svi trebaju da ucestvuju da ne bude diskriminacija ostalih ucesnika jer na flajerima koje smo delili stoji da postoji fond nagrada za one koji dolaze.
Vrsim pritisak na moje principale da mi odobre jedan set felni kao glavnu nagradu...
Kosei Japan naravno...
No, jos nije sigurno, ono sto je sigurno, i stize u Zagreb sledece nedelje, je karbon auspuh kao moj, filter Pipercross i nastavak ovalni za auspuh..
Ukoliko mi odobre felne, auspuh ostaje, a videcemo za trecu nagradu.
Takodje, imam i set filtera, plocice, kocioni diskovi, to su jos 3 nagrade, pa vi raspodelite.
Red je i tako da motivisemo ljude da se uclane(Sri98 javi se.. ), a i da nagradim vasu vernost meni...Doduse, jos je na pocetku, ali mislim da se inicijalno ulaganje isplati kroz godinu dana..
Ujedno i planiram bas ozbiljan stand, najverovatnije cak 3 moja vozila+kombi, i jos dosta stvari, kad se radi, nek se radi..
Jbt, izaci ce me HCS ove godine u onoj sumi, koja je potrebna da moj auto dobije stage 3 turbo kit, i da ima 280 ks na tockovima, sa svim preradama, pa vi vidite..
Zato ocekujem da se svi koliko mogu, potrude oko organizacije skupa, ne samo zbog mene, vec sto licno zelim da napravimo najbolji dogadjaj i pokazemo svima koliko je Honda jaka u Srbiji...
Da ne bude zabune, jako je važno pomenuti takmičarima da mogu samo vlasnici vozila da se takmiče.
Da ne bude kao prošle godine pozajmljivanje Hondi nekim trkačima i slično.
Comment