Kakve veze ima auto na huji? Prosle godine je lik sa raspad drugom generacijom prelude dao mlađem stojketu i on je uspeo i da se okrene na stazi i da malo izleti i da opet bude treći...
V Internacionalni Skup Ljubitelja Honde
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by V-TecSto se ne dogovorite da vozite svi istim kolima? Npr. sa Sri-jevim ili Timiyevim VTi-om da bih bili ravnopravni.
U suprotnom ce vam Jesse Jane oduzeti sve nagrade.Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
Originally posted by sri98Samo kazem ono sta sam cuo......www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
na Huji ogromnu ulogu igra vesanje. sto brze proci krivine. i suvise su kratki pravci da bi tu moglo mnogo da se dobije. mislim da ce TEIN PRO RACE napokon doci do izrazaja1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT
Comment
-
-
Otprolike taj fazon. Ali potrebno je imati i mudaa ali znam da to vec svi imate
Alo , svi imaju podjednake sanse.www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Originally posted by V-TecKakve veze ima auto na huji?Ovo kazem samo kao primer jer je razlika u snazi velika.
Nemoj da se sekiras za mene, ja felne vec imam,a i nije sve u nagradamaNa nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.
Comment
-
-
Gde ces lepse nagrade od Trio Hostesewww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Originally posted by hondaholicna Huji ogromnu ulogu igra vesanje. sto brze proci krivine. i suvise su kratki pravci da bi tu moglo mnogo da se dobije. mislim da ce TEIN PRO RACE napokon doci do izrazaja
Comment
-
Comment