Od prelaska na novi softver za forum, borimo se sa izgledom foruma, cilj je da sve bude pregledno i funkcionalno. Od danas na raspolaganju imate cetiri nova izgleda foruma. U donjem levom uglu imate padajuci meni za izbor jednog izgleda. Posto slika govori vise od reci:
Novi izgled CBC foruma
Collapse
X
-
Novi izgled CBC foruma
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?Tags: None
-
-
Naravno, ako imate bilo kakvih problema, primedbi, sugestija, cak i pohvala, slobodno pisite ovde.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
-
-
tebe smo cekaliYou know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Trebalo bi da je taj problem rešen...
Comment
-
-
Originally posted by Desmo View PostTeme su odlične, samo bi trebalo dodati opciju za "wide screen".
Nema opcije za wide nego se mora napraviti wide tema.
Comment
-
-
Neverovatno, 14.400+ članova koristi novu temu
Comment
-
-
Extra sam razočarat, ja ne verujem koliko ljudi neće da se potrude da bar malo upoznaju komande. Mesecima je stajala ona plava tema za default i sad kad sam promenio ovu "crnu" za default na plavo je ostalo 15 ljudi, što znači da je njih 15 to izabralo kao svoju temu. Ja napravio 12 tema a osim deafalta svih 20 članova je koristilo ili koristi neku od tih 11 tema
Comment
-
Comment