Od prelaska na novi softver za forum, borimo se sa izgledom foruma, cilj je da sve bude pregledno i funkcionalno. Od danas na raspolaganju imate cetiri nova izgleda foruma. U donjem levom uglu imate padajuci meni za izbor jednog izgleda. Posto slika govori vise od reci:
Novi izgled CBC foruma
Collapse
X
-
Novi izgled CBC foruma
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?Tags: None
-
-
Naravno, ako imate bilo kakvih problema, primedbi, sugestija, cak i pohvala, slobodno pisite ovde.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
-
-
tebe smo cekali
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment
-
-
Trebalo bi da je taj problem rešen...
Comment
-
-
Šta znači ta opcija? Koliki ti je monitor?Originally posted by Desmo View PostTeme su odlične, samo bi trebalo dodati opciju za "wide screen".
Nema opcije za wide nego se mora napraviti wide tema.
Comment
-
-
Neverovatno, 14.400+ članova koristi novu temu
Comment
-
-
Extra sam razočarat, ja ne verujem koliko ljudi neće da se potrude da bar malo upoznaju komande. Mesecima je stajala ona plava tema za default i sad kad sam promenio ovu "crnu" za default na plavo je ostalo 15 ljudi, što znači da je njih 15 to izabralo kao svoju temu. Ja napravio 12 tema a osim deafalta svih 20 članova je koristilo ili koristi neku od tih 11 tema
Comment
-

Comment