Krenite s prasetom dok ne stignem, recicu vam kad je gotovo. Ista vatra kao i za rostilj, prase na 15cm od vatre i polako Obavezno mast naneti pre pocetka svuda po kozi. Nemate bre pojma
Pa normalno da ćemo kupiti gotovo prase ako su kupuje uopšte pošto se predlagač teme ne javlja
Nećmo sigurno praviti igrokaz sa skvičanjem i trčanjem pored staze.
Što reče Lane svi smo mi većinom betonska deca
U svakom slučaju roštilj će biti pa makar ja pravio samo za mene
Veoma je bitno da se prase dobro uveze, potrebno je malo zice i par ekserica da bi se to odradilo. Najbitnija stvar je da se dobro usoli, da bi posle lepo leglo uz hladno pivce.
Prasence od nekih 20 kg-a se pece negde oko 3-4 sata. Pocinje se na malo vecoj visini dok se zagreje pa se tek onda spusta blize zaru. Normalno povremeno treba prase bockati nozem da bi sto vise krvi iscurelo. Da ne zaboravim da treba pri kraju da se malo polije pivom da bi mu kozica postala hrskava.
Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks
prase celo nije skupo, ali to treba peci ceo dan, ali kad vec kupujemo prase i tali se nas dosta za kesh onda bolje JAGNJENCE jedno imam ja lika u staroj pazovi koji ima svoje jagnjice i peche ih. Jeftino je a doabijemo ga isechenog spakovanog u neku kutiju
A da mi bacimo jednog vola na razhanj,a??
Ja cu se ipak drzhati starog dobrog roshtilja i piva u vecim kolichinama,a mozhda cu stici i da se potrkam u pauzama
Nachita se ja svega owde, pa cu da postavim konkretno pitanje.
Dakle, jeste vi stvarno za prase na raznju? Recite mi od koliko kila pa cu sutra javit cenu, ipak sam ja sa sela, a lakse je da ga uzmemo owde nego da ga vi vuchete neznam odakle. A sto se tice razanj majstora moj cale bih to obavio zna s tim stvarima. Pa ako ste ozbiljni organizowacemo sve...
Comment