Ljudi, shta vam je... Izgleda da nismo bili na istim ulichnim trkama?
Bash kao shto je par ljudi reklo, drago mi je da prijateljstvo traje medju ljudima i da smo se okupili, videli
Organizaciju nije potrebno ocenjivati, ovo sve radimo da bi se makar ponekad videli, isprichali, bacili u bazen i sve po redu. Ovde se ne placaju ulaznice, a najveca nagrada je druzhenje.
Iskreno, najvishe bih voleo da sam zavrshio svoj auto i doshao njime ali neke stvari se ne mogu planirati... Svaka chast svima koji su doshli, organizovali dogadjaj a pogotovo onima koji nisu shtedeli svoje mashine!
Ne lazi josh se tresesh
BMW kad je krenuo u istom momentu mi srce zalupa jako (preko 8000rpm u minuti ) najezio sam se, zamutile mi se ochi a bogami i suze krenule od miline, 206 swaka chast za auto.
Bilo je fino owa dwa dana, mozda malo pretoplo al sta sad.
Najjaci su utisak na mene ostavili eM-ov jugo, onaj Corrado i Corsa...
Bilo je ful fulova.
Ipak treba biti 2 dana jer se utisci dosta razlikuju u 2 dana
Organizacija? Ko te bre pita...zezali smo se samo tako, 100X smo se trkali, obisli Vrbas uzduz i popreko 10 puta
Mnogo je drugacija prica onda i ne gleda se zvanicno na dogadjaj i kakva je trka bila nedeljom.
Shonsy....ne moras bre da gines i rusis cunjeve da bi pokazao ljudima da ces da izadjes ispred mene....bice prilika drugi put .
Tako smo se lepo vozili i druzili, smejali, hvala Vam svima.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
@lude: dosadan si brate vise... sto me to nisi pitao tamo nego ovde
Pa forum i jeste za malko prozivanja, necemo valjda da se "koljemo" kad se vidimo...bolje ovako, malo ze zezamo i prozivamo na forumu, a kad se vidimo pijemo pice najnormalnije. Sorry, ako sam te uvredio ili sta god...
btw, ti rece da ces imati masinu za Vrbas, pa na konto toga moram malo da te...
Ali sve je sala i zezanje najdobronamernije, sta bi sa sportskim duhom?!
Al' nebitno.....
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Skup je bio fenomenalan i ko nije bio ne zna sta je propustio. Druzenje je cista 10, trke 7, posecenost 3, organizacija 8, a prase za medalju. Standardno na stazi najvise opela i hondi koji se opet nisu obrukali.
imam jedno 350 slika pa ce malo da potraje dok ih okacim i biće u turama
ima za sakog po nesto zanimljivo
komentare u vezi organizacije nemam jer sam bio oba dana i direktno bio prisutan od pocetka do kraja oba dana
momci iz Honda kluba su se maximalno trudili i pokušali da sve bude dobro koliko može
imali su malo propusta ali nećemo im zameriti
stvarno su se svojski trudili i moja malenkost im je i malo pripomogla
Level je pokusavao da sve drži pod kontrolom koliko je mogao
ne možeš narod da opasuljiš da se skloni iza crvene trake što i nije propust organizacije nego kultura naroda .jebiga takvi smo mi Srbi
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Bilo je fino,sve je otprilike bilo onako 3+
Malo veca zamerka hondasima na organizicaji ali nekako su se iscupali
Meda je sa corsom objasnio dosta toga ali mi je krivo sto nije i on imao slikove pa je prvo mesto moralo da pripadne coradu.Momci iz Apatina su bas "naostreni" dosli,slikovi i kola koja lepo rade su pokazala sta mogu i znaju.
206,dovezo auto da pokupi malo ulicne prasine
Boki lozac neda Dori da ga obidje
Saletova Alfa YEBE mamu kako radi i kako ide
Mikimazda potezao auto u svakom fri ranu po 2X sa kolegom
DTI malo se krstio dok je saltao i tako....u glavnom lepo proveden vikend,druzenje,klopa,PRASEEEEE
Comment