Ja sam veoma zadovoljan ovim trkama a pre svega skupom iako sam vec napisao put do vrbasa je bio bolan za dzep od strane plavih momaka a i malo za moju strelu(koja je prokuvala), sledecee godine svecano obecavam ucim na greskama spremam drugog juga i dolazim da i ja malo vozim.
Inace organizacija je ok bitno je bilo druzenje i da smo se okupili a ostalo bice..
Sledece godine ostajem oba dana 100%
Poz. svima i svaka cast EME
Ja sam veoma zadovoljan ovim trkama a pre svega skupom iako sam vec napisao put do vrbasa je bio bolan za dzep od strane plavih momaka a i malo za moju strelu(koja je prokuvala), sledece godine svecano obecavam ucim na greskama spremam drugog juga i dolazim da i ja malo vozim.
P.S. Imam snimke kako da ih okacim??????????????
Samo da si bio malo brzi, ne bi te navatali, a ne bi ni prokuvao. Bice bolje dogodine
Kaci na you tube ili nesto, pa stavi linkove
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Generalno nije bilo lose...
Mozda da je malchice bila bolja organizacija,no, na 40C je dobro da se i odrzao skup uopshte
Drago mi je da sam video neke ljude,koje nemam mogucnosti ceshce da vidjam.
Sve u svemu, meni je bilo OK
Saab 9-5 Aero..........
Nissan Primera 2.0 SLX.....
Punto2 HLX 16v.......
Sve je bilo dobro, em ne da je spakovao juga svaka cast, maretova honda uprkos svim pricama kotrlja i to dobro..... ali korado sto mi je isao na ganglije i jeste VW ali imao sam takvu zelju da ga pocepam pa ne bitno s kojim autom.
Naravno organizaciju i ne komentarisem jer je sasvim ok odradila svoj posao tako da i nisam ni obracao paznju na taj detalj..
I kao naj bitnije DORO mislim da se vidi ko kosi ko vodu nosi na stazi , ,
prijalo mi je tvoje hladno pivo i red bul koji si platio posto si izgubio ,
Nikad nisu ni planirane, kao i ranijih godina. Posto su se sponzori/organizatori malo puvali mogli su da daju nagrade ali znali su da nijedna honda ne moze da dobije prvo mesto
Comment