Vrbas 201 - komentari i fotke nakon skupa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

Pa dobio je pobednik nagradu
    (uvce od praseta)

A niko da pohvali nas mazdase, jes da nas nije bilo mnogo ali smo imali najlepsu tendu (da ne kazem stand), tj. sve ribe su bile kod nas
    A i nasi vozaci se nisu obrukali

Ima li nekih zvanicnih rezultata??

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Ima. Zvanicno svi smo najbolji!
      Trke su bile dobre....motori su imali tezak zadatak po onoj vrucini...nocu su auti isli kao pod nitrom.
      Ja sam imao problem da odrzim auto na putu kad sam indiot tek na kraju ispustio gume koje sam preduvao kad smo kretali. Kako sam ispustio druga je prica bila...al na kraju, sve u svemu prezadovoljan.
      Marko je ostavio pozitivan utisak pored svog tovarenja da mu auto nema snagu i da je silne konje izgubio tuningom definitivno kida i i dobro ide.
      Cestitke i skubiju na voznji do beograda, dilea, vise ne idemo zajedno

Tamo sve Vrh, sem pljeskavica koje su tanke i vode na bazenu koja je iz zamrzivaca
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Boki GTI
        CBC Senator XXL
        • 16.08.2007
        • 505
        • Beograd - Vozdovac

Yebo te skubi bas, morao sam tako da vozim jer si podivljao na ulasku u Bgd i tako da sam ja sa onom barakom isao levo desno, dok je Ilegalni vikao " vi ste ludiiiiiiiiii" "niste normalni " ti si se zajapurio najstrasnije, i opet se dokazalo da je posle desavanja nasladjavoznja kuci.....

Sale je hteo nesto da kaze iz svog karavana ali je imao sliku nije imao ton ,,,

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

M je divljao na povratku jer je opet ostao bez cebenceta, shvati ga, velika je to tuga.
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• 24v
            CBC Senator XXL
            • 11.12.2004
            • 479
            • Beograd, Karaburma

Meni je skup bio skroz OK...

Na onu vrucinu uopste odrazti nesto je veliki ?

Uglavnom svaka cast M-u za yuga...
            I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• Boki GTI
              CBC Senator XXL
              • 16.08.2007
              • 505
              • Beograd - Vozdovac

Daj niste mu valjda ukarli cebe, znaci kakvi ste ! ,

Comment

• M-power
                Moderator
                • 10.01.2005
                • 10060
                • Bg; Banovo Brdo
                • CorsaC, astra H,

Hvala ljudi na cestitkama i sam sam se iznenadio da se trud poslednjih par dana-noci toliko isplatio.

Borise, dobio sam blagovremeno informaciju da je cebence na sigurnom pa sam se uputio kuci

Comment

• jevrem
                  CBC Senator XXL
                  • 04.11.2006
                  • 948
                  • Smederevska Palanka
                  • A4 2.0TDI quattro

@ Boki & eM

Brate kako ste ludovali na ulasku u BG, jedan lik sto ste ga sasekli krenuo je da vas prati ali je ubrzo odustao.
                  Audi A4 2013. B 8.5 2.0TDI quattro 177ks+ABT chip
                  Peugeot expert 2009. 2.0HDI 140ks

Comment

• Boki GTI
                    CBC Senator XXL
                    • 16.08.2007
                    • 505
                    • Beograd - Vozdovac

, da nas prati ,,

Comment

• PINHEAD
                      CBC Senator XXL
                      • 30.03.2005
                      • 373
                      • BG, Vidikovac

Evo malo da se javi i "smeshni" komentator

Sto se mene tice, sve je proteklo ok sto se tice organizacije, bez incidenata, uz mnooogo opominjanja doduse ali dobro, drugacije nismo ni ocekivali.

Sto se tice druzenja - desetka.

Sto se tice ljudi koji su dosli u Vrbas ocekujuci organizaciju na nivou Batajnice ili neceg slicnog, imam samo da im kazem da su jako nerealni.

Oni koji su ocekivali od svega ovoga neku ultra-mega-realnu predstavu sa realnim parovima i kategorijama i opremom za merenje i semaforima - zeznuli su se. Mislim, 20 prijavljenih takmicara, bez opreme, dve crte sprejom na startu i cilju, pa sta ste bre vi ocekivali? I jos sve to za dzabe! I prase! Aloooooo, reality check!!!

Sto se tice "prozivki" i "izvinjavanja" - zar je moguce da je ovo stvarno doticalo nekoga??? Ovo je bre sve bilo zezanje. Zezanje! Koga briga bre da l' je Honda ili Opel ili Alfa ili sta vec? Meni je sasvim nebitno ko je u kom klubu i sta vozi, svi su mi drugari bez obzira na marku! Marka je tu samo da bi smo se malo zezali jedni sa drugima i imali temu za "prozivke" i zahebanciju. Na kraju dana, koga je uopste briga za sve to?

I te prozivke za 206icu to je bilo samo u cilju da se masa malo nalozi itd. Nemojte da ste smesni....razdvojte realno od predstave.

Ovaj skup je napravljen iskljucivo zbog dobre volje sacice ljudi koji su o svom trosku obezbedili sve sto ste videli.

Inace odavno je bilo naglaseno da je poenta skupa bilo dobro druzenje - cega je i bilo u izobilju i vidim da se niko dosad nije pozalio. Dakle poenta skupa je bila interakcija, a ne pasivno sedenje u hladu u iscekivanju da se desi nesto spektakularno.

Sto se mene tice i komentara o "superracunarima" i ostaloj gooooomili bullshita koju sam pricao 2 dana na 40+ iznad rastopljenog asfalta, a sve u nameri da koliko toliko popunim praznine u vidu malog broja prijavljenih takmicara i ucinim sve to interesantno i duhovito i ljudima koji su dosli tu onako, sa strane - ja zaista nisam profi voditelj niti imam neke preterane aspiracije da to budem, tako da ko god misli da ume bolje, dobrodosao je da se okusa u svemu tome neki naredni put, rado cu se menjati sa njim

"Svijetu se ne moze ugoditi"

Hvala svima kojima nije bio posao da pomazu tamo gde su pomagali, koliko god da su pomagali. Hvala svima koji su postovali organizaciju, i uspeli da se pridrzavaju pravila i pored adrenalina i vrele krvi u zilama.
                      Hvala svima koji su razumeli sta je sve potrebno da se napravi iole dobar skup....
                      EI9, EJ9, EK9......

Comment

• RedboX
                        CBC Senator XXL
                        • 28.11.2006
                        • 1537
                        • Novi Beograd

Ljudi najbolji ste. Nisam mogao da dodjem iz licnih razloga ali na plus 40 i kusur uraditi sve to i imati prase (najvise mi zao) i trkanje nema reci da se opise.
                        Definitivno je da neki ne shvataju poentu Vrbasa 2008 pa je ne treba ni iznositi.

Mogu samo da vam zavidim sto i cinim

svaka cast i dajte malo vise slika
                        I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• M-power
                          Moderator
                          • 10.01.2005
                          • 10060
                          • Bg; Banovo Brdo
                          • CorsaC, astra H,

Originally posted by Boki GTI
                          , da nas prati ,,
                          Kroz iglene usi!

Comment

• NemaN
                            CBC Senator XXL
                            • 29.11.2004
                            • 1560
                            • munze

mare mi je rekao da vam kazem samo da je glava koja je radjena skinuta i da je stavljena stock, od tuninga ima KN filter, auspuh i 4-2-1 granu....

skoro stok...
                            I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• skyline
                              CBC Senator XXL
                              • 31.07.2007
                              • 3149
                              • Cacak

uuh, najzad sam se naspavao
                              subota cimanje busom do beograda, odlazak u NS, cela noc na EXIT-u, stigao u vrbas digao chador, odspavao nepunih sat vremena zbog vrucine i traktora, i ceo dan na suncu....
                              jednostavno neizdrzivo
                              jedva sam se istusirao, i zabio u krevet gde sam proveo 14 sati

Originally posted by Johnny B lude
                              Zao mi je sto nije bilo vise "takmicara", ali to "ide na dusu" onima koji su se duvali cele godine na forumu i na kraju ... nista...
                              Sve u svemu bilo je dobro zezanje...
                              evo, da se i ja prepoznam kao jedan od onvih
                              prezaliti ne mogu sto mi auto nije bio gotov

ne verujem da bih ja sad tu svima redom skidao skalp, nerealno je i za ocekivati obzirom na predugacke brzine, a i sva vozila koja su sepojavila, ali mi je bila zelja da malo osetim takmicarski duh

medjutim, zbog fucking osiguranja sam omasio Vrbas za svega 7 dana

no, vise srece sledece godine

skup, kao skup, tj, ono pola sto sam video, sem vrucine, bio je extra, jer je pre svega ispunio glavnu svrhu, druzenje
                              zao mi je sto nije bilo vise vozila, ali to i ne uzimam kao zamerku

sto se nekih takmicara tice....

@markoKG - Mare, CRX-a sam video sa suvozackog mesta na huji, a video sam ga i na potezanju u Vrbasu i moram priznati da mi se ona gomila zaheftanog lima, sa motorom, mnogo dopada
                              fantasticno ide, sto je i dokazao na stazi protiv gomile konkurenata, sa kojima se u najmanju ruku fenomenalno drzao

Corrado - bolestan zvuk i zavidna znaga

@meda - zvuk 'nako, ali odlicno ide
                              posebno me odusevilo to sto kreces sa ler gasa

mx3 - V6, sta reci

Astra karavan 2.2 - jel ono sigurno 2.2 ili 3.2?

bertone - ocekivao sam vise, vidimo se sledece godine

eMet - jugisa stvarno fantasticno ide, a za ono voajerisanje kamerom, ccc

Civic VTi ( ili i-VT ) - odlican zvuk i sasvim dobro ide, cim se pomeri iz mesta

@ Shonsy - lepo ide ona limenka
                              nego, jel te ono bese marko uzeo, ne mogu vise da se setim ko se sa kim potezao

@ jevrem - bez ljutnje, ali nisam bas ostao bez daha na to kako ide audi

i kao apsolutni sampion dana izdvajam Forester, za koji nisam ni mogao da sanjam da onako skace i ide

kao sto rekoh , dan mi je bio fantastican
                              na kraju cak i dodatno zasladjen voznjom i Srijevoj ljimuzini do bazena
                              odusevilo me je to sto je on sve vreme vozio stalozeno i po ogranicenju
                              zezam se, gde sri po ogranicenju

odavno se nisam vozio u VTi-ju i moram priznati da mi je prijala ova doza droge, ali tek sad vidim da je SR20DET ipak SR20DET

nakon toga brckanje u bazenu
                              jedva sam usao, ali kad sam usao, prijala mi je ona ledara
                              izasli smo, osusili se, tresnuo ostatak flajke jelenka 'ladnog kao guja sto je sriju preteklo preko krigle ( 'fala SRi ) i krenuli kuci gde sam se bacio pod tus i u krevet

i evo me sad, na pocetku ovog posta

uuh, najzad sam se naspavao......
                              Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• wuchkica
                                CBC Senator XXL
                                • 18.04.2008
                                • 709
                                • Bgd-Cerak
                                • Metla :)

Sa ženskog ugla posmatranja - pazi kad je bilo zanimljivo
                                Jugićima svaka čast Pobedniku...I naravno Medonji

Samo 3 zamerka: 1. Ubili su sa onim da se stane iza crvene linije, a opet neki preterali sa iskakanjem. 2. Voditelj smorio glupostima, filozoviranjem...ali definitivno stvoren za voditelja gay parade 3. malo bre devojki..i ni jedan ženski vozač

Ali sve u svemu ok

P.S. @ sri98 - Što li sam ti ja bila interesantna za slikaje
                                Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

Working...
                                X