Vrbas 2009 (11. i 12. jul) - CBC DRAG 201m
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Vrbas 2009 (11. i 12. jul) - CBC DRAG 201m
moje istancano culo ukusa ce reci da li meso zadovoljava visoke cbc standarde
jedini je problem sto pocinje da radi tek nakon treceg kgKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
@Vectra A -Cacak
Pogresno tumacis to naduvano jer ne citas sve sto pise. Pogledaj malo bolje moj prethodni post pa ces shvatiti koji je smisao reci "naduvan". Ne mislim da si pun sebe nego kao sto pise u citatu iz prethodnog posta
Originally posted by Laki GSiNe mislim na naduvane ljude nego na njihov naduvani srcani pritisak koji vec uveliko i raste i rast'ce
@Disel power
A vi ste pa najgori od svu decu. Pokupovali ljudi slikove dao svako po 200eur i sprzice te ih za dva dana ,a od nagrada ce te dobiti 7 dana kupanja u mulju i jos po nesto ali to neka ostane kao iznenadjenjeVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
@Laki
Vidi kako su nasi prijatelji resili da nas snabdeju sa slikovima verovatno cemo ih dobiti sledece godine za Vrbas, nego spremajete vase ``opelje``
mi dolazimo samo u subotu, ebiga obaveze
pa ti gledaj prvo da svratis na rostilj , a onda kad te ugojimo sa jedno 20-tak kila u mesu i jedno 10l piva da te dobro otezamo onda tek u auto pa da te na trkama hvatamo na foru
--------------DIESEL POWER-------------
---Because real cars don`t have spark plugs---
Comment
-
-
bilo kako bilo ja vadim zadnja sedista iz auta,ali ne da bi bio auto bio laksi vec da bi sam sebe naterao da ne spavam u njemu"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment