ma dobro za njega,on je vidi svaki dan, nego ja pitam da okacis...
Komentari posle okupljanja.... Filmske novosti, slike itd...
Collapse
X
-
Ne brini, mire pokupio ostatak mesa
. Evo i ja uploadujem par slika...
Nego ko su oni (meni) nepoznati likovi? Automobili iz Niksica i Kosovske Mitrovice, BMW od kojeg se nisu odvajale dve zenske i par likova...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Da znas...da li iko poznaje te likove, ne primetih da je neko silno komunicirao sa njima...?Originally posted by Uros PiperskiNe brini, mire pokupio ostatak mesa
Nego ko su oni (meni) nepoznati likovi? Automobili iz Niksica i Kosovske Mitrovice, BMW od kojeg se nisu odvajale dve zenske i par likova...
Comment
-
-
Oni sa NK tablama su par puta odlazili i vracali se sa stvarima koje nam trebaju (voda, salata...) tako da su sigurno sa nekim... Ali ovi iz BMW-a... i djubre su mi ostavili gde su im stajala kola, sram ih bilo

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
--------------------------------------------------------------------------------
Čedomire CARE!!!
Neki dan u Nedelju bilo neko malo roštiljanje, ustvari trebalo je biti po spisku malo ali se pokazalo da naš narod nije po spisku nego kako on oće pa je bilo znatno više nego po spisku...
Elem i ja zamalo da iako sam bio na spisku ne dodjem ali sam se posle setio da neće niko imati mrvu volje da to stavi na papir za pokoljenaj i eto, morao sam doći a i Laza je čekao neke zvučnjake pa tako...
Boostmobil se pojavio negde rano zorom i dok sam ja izašao napolje već je bila dobro poznata slika, hauba dignuta a onaj nešto čačka, inače on uvek nešto čačka. Ovaj put je bio problem sa crevetom od benzina koj ise rešio 80 posto odma na licu mesta a ostatak smo rešili usput. To je izazvalo poremećaj voznog reda pa su nas neki drugovi čekali malo više ispred Intera koji smo našli sa neke druge strane...
Uglavnom pozdravljanje sa odborom za doček i pravac pojilište, pardon livada. Sa već poznatim stilom za održavanje kolone stigli smo iz jedno 6 pravaca sa povremenim nalaženjem na jednom pravcu u isto vreme pa onda opet kako koji. Bilo je mislim 5 automobila pa mi nije jasnoi kako nama je uspelo iz 6 pravaca da stignemo na jedan plac ali Canonovci su to, sve se može...
Mene zapalo da se vozim sa Egonom koji je pokazao zavidno umeće razbacivanja mobilnih po kolima i pričanje sa dva do tri komada u isto vreme, ja sam kao svaki dobar suvozač hvatao leteće predmete kod oštrijih startova i uredno ih vraćao na startnu poziciju...
Prilaskom ciljnom objektu se izdaleka video neki dim pa smo se lakše orijentisali. Mora da je Laza opet palio vatru, nisam bio prisutan pa ne znam... Prvo što sam ugledao bio je SRI u omiljenoj pozi sa velikom viljuškom-hvataljkom i drnda ono meso na sve strane.
Roštilj je onaj sad već poslovični napravljen od korita pa ima mesta za par kila odjedared, i mi smo dodali naših par kila.
Ja sam se pozdravio sa najbližima u okolini i natovario pivo u one frižiderčiće i dodao jedno pecitelju jer sam video da mu je loše od dehidracije pored one silne vatre.
Standardna slika, dignuta hauba, svi tamo i značajno klimaju glavom. Mi što virimo svaki dan pod haube nismo bili zainteresovani pa smo lepo pričali.
E bio je i jedan Čeda ili Čedomir, onako crn pas koji je strpljivo gledao u pravcu roštilaj i trpio donekle SRIjeve provokacije. Laje onako opasno ali je ustvari miran. A što pije bre!!! neki su bledi amateri za njega, a ženske što juri, ustvari ženske jure njega a on onako kol trčkara kao nisam ja odavle ali stane povremeno čisto da se dama ne umori i dozvoli joj da malo hmmm.... neću dalje uglavnom pokazao je muškom rodu kako se pije i postupa sa ženama. Maza ili ta dama je očigledno bila frapirana njegovim stilo ili lepotom, nisam pitao...Malo ima minus jel je slušao (ne znam ime) onu Davor-Sab-devojku i kad ona kaže "Čedomire tu budi" on to i uradi, ali popraviće se on, vidi se da ima materijala... Ali Čedomir je TZAR!
Žene ili devojke su seckale salatu a domaćin je dobio poluminus jer je zaboravio da donese veće šerpe za trpanje mesa, ali pošto je do poslednjeg časa uredjivao teren i prilaz a potrudio se i da afaltira put, biće mu oprošteno...
Što neki rekoše, niej bio peder bal i bilo je ženskog sveta ali ne znam osim Dev nikog po imenu. Davno sam predožio da napravimo bedževe sa imenima da se zna ko je ko ali niko ne ferma. Ako neko ubuduće bude fermao, zamolio bih žemski deo učesnika da bedž okači na ledja jerbo slabo vidim a prilazak izbliza da se čita bi mogao biti pogrešno protumećen.
Leda u priručnim frižiderima je bilo malo pa pivo nije stizalo da se ohladi ali to niej smetal oda nestaje rapidnom brzinom. Ja sam zatrpo jednu limenku na dno da se očuva za kasnije ali ej onaj nesrećni SRI provalio bazu i uprsko stvar...
Onda smo Steva i ja provalili da je ono od 2 litre ledeno jerbo niko nieje hteo da ga otvara i našli smo odgovarajuće čaše pa je bila prava nirvana, ledeno pivo i vrelo sunce, milina...
I dodje ona formula, ode SRI i ostavi roštilj nek se prži kako hoće i neće. Zamisli koji je to fanatizam, satipo sedeti u crnim kolima na suncu i gledati mali ekrančić. Ja sam išao sa aluminijumskim papirom da im opmetam program ali je nek otamo izgleda stavio dobru antenu tako da se nisu mnogo zabrinuli.
Egon je u medjuvremenu nastavio štafetu pečenja a Laza se mudro izvlačio na povredu glasnih žica zadobijenih u teškim borbama po nekim splavovima... Usput je lepio neke nalepnice ljudima na kola (čuvajte se, to mu prelazi u naviku)...
Svi smo lepo pričali i nikog nismo ogovarali ako je tu, ali kad ode onda je red... Najmljadji član je bio na svakom mestu i vidjen je u raznim sportskim aktivnostima... Takodje je imao problema sa nekim kamiončićem koji su svi popravljali a neki i frizirali, prednjačio je 206, vidi se na slici.
Ranko je konačno odustao od dopunskih radova Nedeljom i stigao da dodje na skup a Zverko je opet bio Aca i niej došao. To se najbolje vidi po tome da je ostalo mesa, i to se vidi na slici.
Torti i nekih pita je bilo pa bi i to ostalo da se mi na kraju nismo pobrinuli da se to stamani jerbo je toplo da se ne ukvari.
Ssteva22 i nešto je kako se vidi bio madjioničar ali mu nije uspelo da mi otme kolače ali nije da se nisam bojao, i to se vidi na slici... Izjavio je da od sve ribe najviše voli krmenenadle....
Onaj Sale što je samnom otkrio blagodeti ladnog piva je posle seo na jedan motorić i vozikao se sve dok nije blebnuo o ledinu onako ladovinski... Ide, ide, i samo bleb na stranu Pošto je poznata ona i Bog čuva.... samo je ustao otresao prašinu sa sebe, rekao sad sam i ja stigao pa ne znam šta je bilo i elegantno se udaljio od te blesave sprave na dva točka.... Power je pregledao spravu i utvrdio da je i ona bila pijana.
Egon je bio u elementu ceo dan i na sve strane podjednako se širio... Jedino nije uspeo da se ubaci u grupnu sliku iako je potrčao onako baš brzo da stigne pre vremenskog okidača na aparatu. Da je to moj aparat ja bi ga malo izvaspitao onako odzemlju par puta ali svako ima svoj stil vaspitanaj pa neću da se mešam...
Tetak je bio sa Tetkom, nije doveo tetkiće i bio je prisutan na sve strane, otišao dosta rano, verovatno zbog dužeg puta.
Dev se takodje neprimetno izgubila jednog trenutka i uopšte nismo ogovarali one iz Subotice, samo malo a nisu ni bili tu pa je red...
Laza je pored lepljenja tudjih kola i izbegavanja pečenja roštilja pokušavao da montira zvučnike ali nije imao alat da napravi kutiju pa je odustao...
Zato je preuzeo štafetnu palicu skupljanja para ili reketa i to uspešno odradio sa sve spiskom. Vidi se po njemu da je dobar reketaš, naročito sa onim cvikama.
Bila je i jedna skupina u ćošku placa koja ni pod razno nije htela da se slika, i pored raspitivanja nisam uspeo da saznam ko su.
206 je doneo TV kako je obećao pa je onaj SRI na miru mogao da dobije sunčanicu, što je i učinio pa je otišao raniej da se leči a to je posle pripisao lošem vinu, pardon pivu, ali nije tako. Pivo je dobro, to može da psvedoči Sale, Egon pa i ja a i motorić na kraj krajeva, Čedomir može samo da laje ali bi se i on složio.
Boost je bio u elementu i svima pričao šta i kako, nisam uspeo da vidim ili čujem da li je 206 zapisivao ili snimao na diktafon neke tajne majstora ali je sigurno ostalo zapisano na zidu kućice gde su noktima dočaravali razne krivine nekih tamo ventila, siceva i sl...
Dajte nagib, radijus, ja ću vam napraviti taj hebeni nož....
Saabo je po običaju cmizdrio što nema crnog piva ali mu to nije smetalo da tamani svetlo, a ovaj put je imao i baterije u aparatu, čak je snimao i kamerom, unapredili ga...
Honda bio glavni pomoćnik SRI-ja ali je malo gundjao ali sve u svemu dobar.
Uroš je bio neprimetan većinom ali se trudio oko svega onako u pozadini
JapAnaC ili tako nekako je čovek sa kačketom, to sam jedva na kraj usaznao, bio an sve strane i vrlo aktivan u pričanju...
Tri lika manje više uvek zajedno nisam uspeo da saznam ko su...
Davor bio tu i tamo i nervirao Čedu odvodjenjem i dovodjenjem, pa nije Čeda kriv što ga cure jure....
Ostatak ženskog sveta ne znam ko je i čiji je ali bilo ih je i u pomoći i po placu....
Igor, bio tih i otišao ne znam ni ja kada...
Qvadro bio i šurovao sa Lazom non stop ali to su Lafisti (nisu oni krivi)...
Krenuli su kući ali sam ih ja junački zadržao pričom jedno sat vremena, ne znam zašto su im vratovi plavi, jal od rodjenja ili....
IvanT došao prvi posle Uroša i izdržao ceo dan onako stojećki...
Power došao motorićem i dao Saletu da vozi!! Pa mislim jel ti misliš!!
Sestra od SRI-a čita ovo u potaji, samo da se zna...
Ranko bio ceo dan ali je nekako miran, na netu je nekako robustan... Mlad je popraviće se... Onu spravu što je tera dizel je parkirao u sam ćošak kako i dolikuje što govori o njegovom dobrom vaspitanju....
Ima toga još ali dosta je i ovoliko....
Nas par komada je ostalo do kraja, teren iza nas je ostao čist kako i dolikuje, svo djubre je pokupljeno i odnešeno Ladom na adekvatno mesto.
Egon nas j domaćinski ispratio deo puta i domaćinski zakrčivao ladno saobraćaj da se mi krećemo u dobrom smeru, naročito je nervirao jedan bus ali je sve išlo po zamisli, dao nam je znak rukom kao u kaubojskim filmovima " sad samo pravo" i mi odosmo samo pravo i....
Likovi dana su Čeda i Sale sa motorićem....
Comment
-
-
Bice da si i ti imao problema sa losim vinom.....Dora
Sestra od SRI-a čita ovo u potaji, samo da se zna...
Nekako mu to dodje sestra od Ranka, a sa mnom je u nekoj drugoj kombinaciji
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
mislim da je onas PUG Darkovog burazera..a da su likovi sa BMW-om burazerovi drugari... nisam siguran...Originally posted by 206Da znas...da li iko poznaje te likove, ne primetih da je neko silno komunicirao sa njima...?Originally posted by Uros PiperskiNe brini, mire pokupio ostatak mesa
a siguran sam da je Darkov burazer isao par puta u radnju!
Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-

Comment