Izgleda da nisi odavno.
Komentari posle okupljanja.... Filmske novosti, slike itd...
Collapse
X
-
[quote=Dare SAAB]Ne brini ti za Dareta,Andja ti je na "Andja 011"pa joj posalji PP.Samo da ne bude beste noge usracu vas !!!!!!!!Originally posted by "Black Knight":8dyr2q3wpa Egone a one silne slike Andje (Dare-Saab devojke)...
jao kada Dare bude videooooo da pitam za slike....

[/quote:8dyr2q3w]
e bre Dare...koji si ti folitant...stavis u misolovku sir pa kazes uzmi, slobodno... nece nista da te boli...
... 
ne znam odakle da pocnem...
aj odgovoricu na svaku posebno...
Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
[quote=Egon]Pazi vec je u startu hteo da te navede na pogresan putOriginally posted by Dare SAABNe brini ti za Dareta,Andja ti je na "Andja 011"pa joj posalji PP.Samo da ne bude beste noge usracu vas !!!!!!!!Originally posted by "Black Knight":3bl5ui25pa Egone a one silne slike Andje (Dare-Saab devojke)...

Njen pravi nick je "andja011", pa srecno
[/quote:3bl5ui25]
Egone razumem ga...i ja bi to uradio da sam na negovom mestu...
Comment
-
-
pa dobro, ajde daj mi...Originally posted by andja011Cik ako smes sledeci put od mene trazi slike!Originally posted by Black Knightpa Egone a one silne slike Andje (Dare-Saab devojke)...

jel da te pitam ovde ili na PP
Comment
-
-
slikica ima...bice na kraju...E stvarno sam bezobrazan,jbg zaj.... sam se,Egon ti je dao pravi nick pa...
Nego,koji si ti prijatelju,ima li neka tvoja slikica
?Ma,salim se,ako je niko nece,pa necu ni ja
!Naj.... ako bude videla ovo.
nekako ti se ovde dve poruke nikako ne podudaraju...Ne brini ti za Dareta,Andja ti je na "Andja 011"pa joj posalji PP.Samo da ne bude beste noge usracu vas !!!!!!!!
ali ipak mislim da je misolovka u pitanju...ili "machorlovka" ...kako god!
Comment
-
-
A gde je Cedomir????
Iza Tetka i tetke su Sale (ne Steva) i Milos (ne Milan), onaj dole sa kacketom naopacke je JaPaNaC.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Comment
-
-
nekako ti se ovde dve poruke nikako ne podudaraju...Originally posted by Black Knightslikica ima...bice na kraju...E stvarno sam bezobrazan,jbg zaj.... sam se,Egon ti je dao pravi nick pa...
Nego,koji si ti prijatelju,ima li neka tvoja slikica
?Ma,salim se,ako je niko nece,pa necu ni ja
!Naj.... ako bude videla ovo.
[quote:z4l18mg2]Ne brini ti za Dareta,Andja ti je na "Andja 011"pa joj posalji PP.Samo da ne bude beste noge usracu vas !!!!!!!!
ali ipak mislim da je misolovka u pitanju...ili "machorlovka" ...kako god!
[/quote:z4l18mg2]
Ma opusteno! Kad cemo na pice?
Comment
-
-
[quote=Black Knight]pa dobro, ajde daj mi...Originally posted by andja011Cik ako smes sledeci put od mene trazi slike!Originally posted by "Black Knight":2qbhxr01pa Egone a one silne slike Andje (Dare-Saab devojke)...

jel da te pitam ovde ili na PP
[/quote:2qbhxr01]
Ti se ono bese plasis stepenica?
E, a ovaj moj te jos zove i na pice! Ili je najozbiljnije resio da me se resi ili se ti cuvaj stepenica!
Ma ko ce vas decake ikada razumeti!!
Comment
-
? 

Comment